Mate respekt pred adminom?
-
Excallibur
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Mate respekt pred adminom?
nvm mozno je to zvlastne tema ale mnato zaujima: mate respekt pred aminom? Pripadne pred akymi adminmi vam prebehne mraz po chrbte? Ja napriklad aj tu ked vidim "SITE ADMIN" tak mam pred nim respekt alebo neco take ... Tak isto aj na roznych multyplayeroch.... 
-
Excallibur
Amateur
-
*****HERO*****
Guru wannabe
raz ked som hral sa:mp na jednom good servery kde zvolili noveho admina tak cheatoval .. som sa pytal ci mozem aj ja zapnut a dal mi ban .. potom som zmenil ip a nick prisiel som videl som jak setkych killuje minigunom a spytal som sa ho ze preco cheatuje ... "lebo som admin ja mozem" a dal mi zas ban
... takze ako ktorich ... neznasam kktov co si myslia ze ked su admini tak mozu vsetko
pre mna nie je admin o nic viac ako kazdy iny pouzivatel
, problemy nerobim takze mi nic nemoze, ledatak s niecim pomoct - co berem ako samozrejmost, preto bol predsa zvoleny. Berem ho skorej ako cloveka ktory zasiahne ked treba voci narusovatelom. Ked su ovsem individua ktore si myslia ze byt administratorom je v ich prospech a nie v prospech uzivatelov, tak to nie je administrator, to je blbecek. Tym mam namysli ze funkciu zneuzivaju na riesenie vlastnych sporov ktore nemaju nic v rozpore s pravidlami.
Takze neviem odpovedat na otazku.. Nejaky zvlast respekt pred nimi nemam o nic vacsi ako pred inymi uzivatelmi, nazvime to skorej ze tolerujem ich rozhodnutia ak su v sulade s danymi pravidlami, aj ked sa mi to zrovna pacit nemusi.
Takze neviem odpovedat na otazku.. Nejaky zvlast respekt pred nimi nemam o nic vacsi ako pred inymi uzivatelmi, nazvime to skorej ze tolerujem ich rozhodnutia ak su v sulade s danymi pravidlami, aj ked sa mi to zrovna pacit nemusi.
-
Excallibur
Amateur
nvm ale vela lidi si mysli ze stat sa adminom je jednoduche....kym som sa ja stal adminom na (dovolim si tvrdit) navacsom CZ/SK samp serveri tak ma dlho skusali ..,.. a preto mam aj pred adminimi respekt lebo ak presli tym co ja tak su to naozaj "hraci"
mmchdm: hore som zazrel samp-na akom serveri to bolo a aky to bol admin? (pls moderatori ked mi odpise neberte to ako reklamu)
mmchdm: hore som zazrel samp-na akom serveri to bolo a aky to bol admin? (pls moderatori ked mi odpise neberte to ako reklamu)
-
Josifek
Zablokovaný
Admini vedia byt aj agresivny ked beru spravodlivost do svojich ruk
http://video.google.com/videoplay?docid ... er&pl=true
-
aruN
Professional
Josifek napísal:Admini vedia byt aj agresivny ked beru spravodlivost do svojich ruk![]()
![]()