dva monitory

Informácie o software, ankety...
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

dva monitory

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

neviete ci je taky progrym ze si mozem napojit 2 monitory a mat len jednu plochu. dik

a este taku hru : ze idete z miskou tak pomaly po vyznacenej ploche a ked ju prekrocite tak sa objavy taky obrazok skaredy a este horsi zvuk. taka sranda
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

to ti predsa zvlada uz softver ku grafickej karte :) .. mozes si zvolit ci chces duplikovat obraz z prveho, alebo roztiahnut plochu cez oba... pripadne ci xces vyuzivat dve rozne pracovne plochy.
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

som si aj myslel ale som newedel na isto. ta dik a tu hru newes?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

preboha ludia sme slovaci tak pisme slovensky.. som to slovo "misku" dva krat po sebe precital ako mnisku :D .. tak som ani nechapal ze co chces... ale tipujem ze mas namysli http://megi.kabel1.cz/flash/britney.swf

a ak nemas namysli to, tak je to aspon podobne tomu co si pisal :)
qwerty-xyz

Re: dva monitory

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Robinho1290 napísal:neviete ci je taky progrym ze si mozem napojit 2 monitory a mat len jednu plochu. dik

a este taku hru : ze idete z miskou tak pomaly po vyznacenej ploche a ked ju prekrocite tak sa objavy taky obrazok skaredy a este horsi zvuk. taka sranda
NA NVIDII sa to da hned v nastaveniach,si rozdelit monitory alebo urobit toto co ty chces. :wink:
Napísať odpoveď