Majú zostať hokejisti v NHL alebo prísť do reprezentácie ?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Majú zostať hokejisti v NHL alebo prísť do reprezentácie ?
Pozeral som tabuľku NHL a vidím že veľa týmom kde hrajú slováci sa darí.Ste teda zato aby vypadli tými v NHL v ktorých hrajú slováci predtým ako prídu majstrová sveta alebo by ste im dopriali individuálny úspech v NHL ? Poprípade ktorých hráčov by ste uvítali v národnej reprezentácii a ktorých by ste nechali hrat v NHL ??
//ak to tu bolo zmažte !!!
//audiotrack: pridané hlasovanie
//ak to tu bolo zmažte !!!
//audiotrack: pridané hlasovanie
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
no ja myslim, ze na poslednych OH zabrali celkom slusne
a k teme:ako sa uz milionsestopatdesiattrikrat povedalo: na Slovensku je kazdy hokejovy trener a hokejovy odbornik
mna pri tejto otazke napada asi toto: niekde pracujete a niekto vam povie, ze namiesto prace pojdete na mesiac niekam, kde dostanete o 95% menej penazi ako v zamestnani a este tam je moznost toho, ze si nejako ublizite a do svojej prace sa uz nedostanete..takze tak
samozrejme bol by som velmi rad ak by sme mali team ako v roku 2002, aby sme kazdeho valcovali a bola by radost pozerat sa na krasny hokej(nie ako predvadzaju extraligove repre. vybery-vid. posledny medzinarodny turnaj), ale na druhej strane pochopim ak hrac odmietne ist na MS(nech uz je dovod akykolvek/zmluva, rodina.../)
a k teme:ako sa uz milionsestopatdesiattrikrat povedalo: na Slovensku je kazdy hokejovy trener a hokejovy odbornik
samozrejme bol by som velmi rad ak by sme mali team ako v roku 2002, aby sme kazdeho valcovali a bola by radost pozerat sa na krasny hokej(nie ako predvadzaju extraligove repre. vybery-vid. posledny medzinarodny turnaj), ale na druhej strane pochopim ak hrac odmietne ist na MS(nech uz je dovod akykolvek/zmluva, rodina.../)
-
susenejablko
Light Star