Letne festivaly na Slovensku
Letne festivaly na Slovensku
chcem sa spytat, ktore sa pacia, ktore nie, a festivaly akeho typu nam na SR chybaju v porovnani z nasimi susedmi
ci su drahe, alebo primerane kvalite skupin....a nazor na open air festivaly
ci su drahe, alebo primerane kvalite skupin....a nazor na open air festivaly
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
taak moj sen no.1 je dostat sa na Fiend Fest.ale to asi navzdy ostane len snom.nieco realnejsie..hmm asi glastonbury alebo nejake velke rockove festy napr Ozzfest (ale to asi tiez mozem len snivat).a take aktualne-jednoznacne hodokvas je moja priorita (ze osiris
) a este atmosferu chcem guitarfestu zazit.ale na ten by som asi nemal s kym ist.uvidi sa . . .
Re: Letne festivaly na Slovensku
Na Slovensku jednoznačne Topfest http://www.leto2013.sk/podujatie/4/topfest-2013.html, alebo v česku http://www.leto2013.sk/podujatie/14/roc ... eople.html - na toto sa uz neviem dockat, minuly rok to bol brutal
Mne tu urcite chyba NovaRock. A neviem ci sa to rata ako festival (asi skor nie), ale take Sensation White 
No v prvom rade Novarock je v Rakusku, nie na Slovensku
Ale ked sme uz pri tych zahranicnych, tak ja sa tento rok chystam na Aerodrome Festival do Prahy. Este ak by som mal peniaze a bolo by s kym, tak by som siel aj na Rock for People.
Zo Slovenskych zrejme zavitam na Topfest.
//aha, cital som len tvoj prispevok
Ale ked sme uz pri tych zahranicnych, tak ja sa tento rok chystam na Aerodrome Festival do Prahy. Este ak by som mal peniaze a bolo by s kym, tak by som siel aj na Rock for People.
Zo Slovenskych zrejme zavitam na Topfest.
//aha, cital som len tvoj prispevok
Pisala som festivaly, ktore mi tu chybaju (kedze aj o tom ma byt tato tema), citaj pozornejsie :p
A co sa tyka navstivenych tak Topfest minuly rok
A co sa tyka navstivenych tak Topfest minuly rok
Ja sa tento rok chystám na Balaton Sound a rád by som zašiel niekedy na UMF čo som sledoval live UMF Miami tak to vyzeralo parádne prípadne aj v Chorvátsku je ale tam je slabší program.
Tesim sa na pohodu ako tam budem s kavickovymi intelektuali vo flanelovych kosielach ktory iba raz do roka opustia hranice bratislavy tesim sa na diskusiu s nimi 
Určite aj oni na teba.
Skôr si myslím, že teraz kopa ľudí svoje lístky predáva, keď zistili, že tam ideš ty.
Skôr si myslím, že teraz kopa ľudí svoje lístky predáva, keď zistili, že tam ideš ty.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Chystam sa na Rock for People, kedze je tam neskutocne nabity line up, najviac sa tesim na A Day to Remember, Papa Roach, Billy Talent, Bloc Party, 30 Seconds to Mars, Queens of the Stone Age a Royal Republic
nejaka sanca ze tam niekoho z hojka uvidim?
nejaka sanca ze tam niekoho z hojka uvidim?
Dufam ze ta nestretnemFamine napísal:Tesim sa na pohodu ako tam budem s kavickovymi intelektuali vo flanelovych kosielach ktory iba raz do roka opustia hranice bratislavy tesim sa na diskusiu s nimi
Topfest uplne ze skvely. Interpreti na jednotku, organizacia z mojho pohladu tiez. Akurat pivo nemuselo mat taku nezmyselnu cenu, ze 1,3 e