Mám problém, ze keď hrám neakú hru (napr. CS) tak mi prestane po čase chodiť zvuk. A ani winamp neprehrá nič. Proste zvuk nejde. Lenže keď dám resetnuť PC, tak ten zvuk keď sa vypina PC uz počujem. A stáva sa to len niekedy... Neviete čo to má znamenať ?
preinstalovat ovladace ku zvukovke si skusal? Alebo aspon ci ti to robi v pravidelnych intervaloch napr 1hod po spusteni?... nevylucujem aj nejake svinstvo, kedze pri vypinani pocujes - pri vypinani sa ukoncuju postupne spustene procesy tak sa mozno ukonci svinstvo skorej ako zaznie finalna zvucka
KoCi napísal:preinstalovat ovladace ku zvukovke si skusal? Alebo aspon ci ti to robi v pravidelnych intervaloch napr 1hod po spusteni?... nevylucujem aj nejake svinstvo, kedze pri vypinani pocujes - pri vypinani sa ukoncuju postupne spustene procesy tak sa mozno ukonci svinstvo skorej ako zaznie finalna zvucka
NIEKEDY TO NESPRAVÍ ANI PO 5HOD, A niekedy po 5min
mne toto robi vtedy ked cez hamachi hram FIFU 07 alebo NHL 07.. proste nejde zvuk.. windowsacke idu vsetky v pohode... a ked pozrem na zvukovy driver tak pise ze neni nainstalovany omg... a po restarte uz ide vsetko
Šu-Do napísal:mne toto robi vtedy ked cez hamachi hram FIFU 07 alebo NHL 07.. proste nejde zvuk.. windowsacke idu vsetky v pohode... a ked pozrem na zvukovy driver tak pise ze neni nainstalovany omg... a po restarte uz ide vsetko
presne presne tento problem mam, okrem tej FIFI myslim ze neni ina moznost ako preinstalovat win, len sa mi do toho nechce, ale budem muset. bol by som rad keby niekto nasiel pricinu toho