Ficove vylety a nestrannost novinarov
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Ficove vylety a nestrannost novinarov
Co hovorite na Ficove sluzobne cesty ako bola napr. Lybia, Cina? vsade ho za to kritizuju ale myslim ze je to celkom normalne, kedze tam chodia aj ostatni ako Blair atd atd. na sme.sk pekne vidno, ze ked spravi hocico tak je za to kritizovany, nieze by som ho zboznoval ale nejakej nestrannosti by som sa rad niekedy dozil.
Re: Ficove vylety a nestrannost novinarov
nemam s tym absolutne ziadny problem,je dobre ze prestavame byt "kostetem" USA a Slovensko sa rozvija aj na "alternativnych" frontoch
Media to samozrejme hyperbolizuju a zamerne prekrucaju, ved co ine sa da od nich cakat
Media to samozrejme hyperbolizuju a zamerne prekrucaju, ved co ine sa da od nich cakat
Nevidim v tom ziaden problem. Do Ciny jazdi aj Bush, a to v doprovode desiatok US obchodnikov (rozpisoval som v inej teme).
Pokial ide o Libyu, embarga OSN prestali platit v r. 99 (okrem embarga dovozu zbrani), tato bohata krajina sa otvara svetu, s Kaddafim sa zacinaju zmierovat aj USA (samozrejme kvoli rope), nedavno bol pozvany do Bruselu, v boji proti nelegalnej emigracii dostava od EU peniaze, lietadla aj potraviny, 2 x ho navstivil aj S. Berlusconi este ako premier, ktory tam bol o.i. biznisu dohodnut vystavbu 2000 km dialnic atd. atd. Preco by sme v case, ked sa Libya otvara svetu nevyuzili prilezitost aj my? Zato ze nejaky "novinar", resp. sucasna opozicia povie? Pokial niekto kritizuje Ficove cesty ci uz do Ciny alebo Libye, bud nema prehlad o sucasnej medzinarodnej politickej scene, alebo ma potrebu mlatit prazdnu slamu- zrejme z nedostatku inych tem...
BTW. mne osobne sa napr. pacila ponuka liecit na Slovensku lib. deti nakazene HIV- pekne gesto, nech by ho urobil ktokolvek.
Pokial ide o Libyu, embarga OSN prestali platit v r. 99 (okrem embarga dovozu zbrani), tato bohata krajina sa otvara svetu, s Kaddafim sa zacinaju zmierovat aj USA (samozrejme kvoli rope), nedavno bol pozvany do Bruselu, v boji proti nelegalnej emigracii dostava od EU peniaze, lietadla aj potraviny, 2 x ho navstivil aj S. Berlusconi este ako premier, ktory tam bol o.i. biznisu dohodnut vystavbu 2000 km dialnic atd. atd. Preco by sme v case, ked sa Libya otvara svetu nevyuzili prilezitost aj my? Zato ze nejaky "novinar", resp. sucasna opozicia povie? Pokial niekto kritizuje Ficove cesty ci uz do Ciny alebo Libye, bud nema prehlad o sucasnej medzinarodnej politickej scene, alebo ma potrebu mlatit prazdnu slamu- zrejme z nedostatku inych tem...
BTW. mne osobne sa napr. pacila ponuka liecit na Slovensku lib. deti nakazene HIV- pekne gesto, nech by ho urobil ktokolvek.
Som počul, že Fico tam zjednával vyrovnanie dlhu a dovoz ropy, ale neviem, lebo to sa ku mne len tak po mimo donieslo. Určite som za takéto diplomatické kontakty. Keď to niekto tvrdo kritizoval sa zrejme snažil prihriať si kapustnicu na antificovcoch, ale teraz sa veru riadne prepiskol.. (A to hovorim - Ficovu vladu nemam v laske)
jackb:Ze pachatelky. Vsak za nic este neboli odsudene.. A potom v o pat minut 12 sa to snazil obhajit, ze nemyslel ako pachatelky tie sestriky, ale celkovo nejakeho pachatela, pretoze podla neho musi byt niekto vinny.. (vinny relax) No ked to povedal, to tak vobec nevyznelo a myslim si, ze vsetci naokolo boli sokovaní
ja nevidim problem preco by nemal navstevovat krajiny ako je Cina a spol vsak Cinska ekonomika zaznamenala prudky narast. Nasa opozicia je proste decka opozicia ona sa nevie zmierit s prehrou vo volbach a proste kritizuju kazdy jeden krok a pokladaju ho za smiesny alebo za taky ze robi hanbu Slovensku ... Myslim si ze krajiny ktore maju ochotu s nami obchodovat a my s nimi nevidim dovod na taketo hlasky ze je to zle alebo ze bude hanba !! Dzurinda sa stale pchal do riti USA a anglicku a nakoniec ho ,, obkakali" a slovensko malo velke hovno vdaka Dzurindovi a teraz ked Lybia ma voci nam dlh dobry premier na to nezabuda a snazi sa co najviac posilnit menu a rast ekonomiky a hospodarstva krajiny

pravdu hovorisbax napísal:ja s tým súhlasím... minulá vláda sa starala len o to ako sa správne napchať amíkom do zadnice a keď teraz vidia, že fico objavil (respektíve využíva) oveľa výhodnešie zdroje investícii a realizácii rôznych projektov pre naše firmy zrazu je to problém, lebo ich to ani nenapadlo...
fico na rozdiel od toho šaša predtým nerobí ANALytika pre USA aj ked je pravda ze to co doteraz povedal ,to slusny clovek prosto nezopakuje,jeho vyroky na temu objektivnosti lybijských súdov su smiesne resp. trapne.na blogu na sme.sk pisali ze farba macky neni podstatna hlavne ze chyta mysi. a cim viac si novinari o neho otieraju hubu tym je fico doveryhodnejsi.Tí istí novinari neboli ani zdaleka taký aktivni v kauzach predoslej vlady ked islo o tažke prachy.Dnes ked ide len o image slovenska a hlavne slovenskej vlady v zahranici ktory aj tak stoji za figu , div ich nepretrhne od ochoty kopnut si v nadeji ze fica spolocne dodrbu.Kde je vola tam je cesta , povedal cyklista .Akurat vtedy nebola vola daco dobre spravit ,a ke hej tak to len tak pomimo .Fico je populista a preto proste MUSI daco spravit a aj spravil,vid ked nicine tak aspon ceny benzinu.
-
erytrocyt
VIP
Príznačné, ako si v súvislosti s Dzurindom spomenul práve vagón. Skôr by som povedal, že 4 nákladné vlaky, každý s 50 vagónmi BixFrikso napísal:Lenze problemom nie je to, čo sa píše na blogu sme.sk alebo v novom čase. Otázkou je, že kto dotiahne začaté reformy. Slovensko nabralo nejakú počiatočnú rýchlosť a ak nechceme zastaviť, tak ten veľký vagón problémov treba popoháňať.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Humanitárna organizácia ocenila Fica
Co si myslite o Ficovych vyjadreniach v Libyi? A co si myslite o tomto oceneni od humanitarnej organizacie Helios(schvalne-skuste najst relevantne informacie o tejto organizacii na internete)?Bratislava 8. marca (TASR) - Medzinárodná humanitárna organizácia lekárov na pomoc raneným a chorým deťom v oblastiach vojnových konfliktov Helios ocenila pôsobenie premiéra Roberta Fica vo veci bulharských sestričiek a palestínskeho lekára, ktorí boli v Líbyi obvinení z nakazenia detí vírusom HIV.
Prezidentka tejto organizácie Tatiana Horáková sa v liste slovenskému predsedovi vlády poďakovala za jeho ochotu a snahu pomôcť obvineným a ocenila spôsob apelovania na líbyjských predstaviteľov. "Vyjadrili ste sa, že to, čo ste v prospech odsúdených urobili, by urobil každý štandardný politik. Žiaľ, tak ako ste to urobili Vy a možno (taliansky premiér) Romano Prodi, to neurobil nik. Razantné stanoviská a ultimáta Európskej únie sú v prípade, ak ide o záchranu ľudských životov, neadekvátne," uvádza sa v liste. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa predsedu vlády Silvia Glendová.
Ponuku slovenského premiéra na liečenie nakazených detí slovenskými odborníkmi Horáková označila za nesmierne humánne gesto. Šéfka organizácie Helios vyjadrila zároveň presvedčenie o pripravenosti slovenských expertov na HIV a AIDS pod vedením profesora Vladimíra Krčméryho poskytnúť nakazeným deťom potrebnú pomoc, a to spôsobom, ktorý v žiadnom prípade nemôže ohroziť zdravie ľudí na Slovensku.
Tato tema nie je o Antificizme-cize sa vyjadrujte k veci...
Vyjadril som sa k tomu uz v teme- Ficove vylety a nestrannost novinarov: "pekne gesto, nech by ho urobil ktokolvek".
Pokial ide o ocenenie, ktore ma byt predmetom... ak niekto uznal za vhodne Fica za toto gesto ocenit, zrejme na to mal svoj dovod. Bodaj by nasi predstavitelia dostavali podobnych cien co najviac, i ked mimovladky... no nic. BTW. tato "Medzinarodna humanitna organizacia lekarov", ktorej prezidentkou je MUDr. T. Horakova vystupuje pod skratkou MHOL. Tato mimovladna organizacia napr. v roku 2005 udelila vyznamenanie Pro Pax, Vita et Humanitatis (Za mier, zivot a humanitu) zachranarom v Gabcikove, ktori s nasadenim vlastnych zivotov posobili v oblastiach postihnutych zivelnymi pohromami... A bohvie, komu vsetkemu este. Akokolvek, myslim, ze sa to tu zbytocne nafukuje a kludne to bohlo byt spomenute vo vyssie uvedenej teme.
// A tak sa aj stalo... temy "Humanitárna organizácia ocenila Fica" a "Ficove vylety a nestrannost novinarov" spojene.
Pokial ide o ocenenie, ktore ma byt predmetom... ak niekto uznal za vhodne Fica za toto gesto ocenit, zrejme na to mal svoj dovod. Bodaj by nasi predstavitelia dostavali podobnych cien co najviac, i ked mimovladky... no nic. BTW. tato "Medzinarodna humanitna organizacia lekarov", ktorej prezidentkou je MUDr. T. Horakova vystupuje pod skratkou MHOL. Tato mimovladna organizacia napr. v roku 2005 udelila vyznamenanie Pro Pax, Vita et Humanitatis (Za mier, zivot a humanitu) zachranarom v Gabcikove, ktori s nasadenim vlastnych zivotov posobili v oblastiach postihnutych zivelnymi pohromami... A bohvie, komu vsetkemu este. Akokolvek, myslim, ze sa to tu zbytocne nafukuje a kludne to bohlo byt spomenute vo vyssie uvedenej teme.
// A tak sa aj stalo... temy "Humanitárna organizácia ocenila Fica" a "Ficove vylety a nestrannost novinarov" spojene.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak tu je pekne napisane komu este...http://www.sme.sk/c/3189527/Fica-chvali ... ladka.html
nj, "Fica chvali neznama mimovladka" (SME), ktora v skutocnosti o.i. spolupracovala aj so Slovenskym cervenym krizom, riaditelom migracneho uradu MV SR, roznymi romskymi organizaciami etc. (btw. predtym, ako sa Fico vobec dostal k moci).
http://www.blisty.cz/art/11449.html
http://www.zzz.sk/?clanok=393
... zrazu sa niekomu stala trnom v oku.
Na druhej strane, mimovladky treba brat s urcitou rezervou. Doteraz sme tu mali a mame IVO, Pontis, Nadacia FA Hayeka, Open Society, MESA 10 etc., ktore oblizovali balls Mikimu & Co., samozrejme "nezistne". Viac v teme KTO ZA KOHO KOPE.
http://www.blisty.cz/art/11449.html
http://www.zzz.sk/?clanok=393
... zrazu sa niekomu stala trnom v oku.
Na druhej strane, mimovladky treba brat s urcitou rezervou. Doteraz sme tu mali a mame IVO, Pontis, Nadacia FA Hayeka, Open Society, MESA 10 etc., ktore oblizovali balls Mikimu & Co., samozrejme "nezistne". Viac v teme KTO ZA KOHO KOPE.