Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
to nerd'z: No problem je v tom, ze keby boli vsetky tvrde drogy legalne, boli by velmi lahko dostupne. No a myslis, ze ako decko, ked si vela veci vobec poriadne neuvedomujes, tak by si na niakej velmi lahko skoncil? No vazne, sak si povies, ze ked to predavaju v zelovoci, tak to predsa nemoze byt take zle. Potom si povies, ze ja sa na to predsa nenamotam, ja to zvladnem, atd ...
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Trava je taky nasobic nalady.Ak si ok a zahulis-parada
Ale ak mas depky,zlu naladu-nic moc.Aspon u mna to takto funguje...Inac uplne staci slucik,dva-do pohody.Ak da clovek viac -mozu byt stavy ako svina,hlavne ak nie je zvyknuty.A aj ked je zvyknuty a spuka sa ako pes,tak o 4,5 hodky je aj ubity ako pes 
a to by sa akoze vo vecierke vedla policky s alkoholom predaval cannabis??? sak by sa sem chodili zhulit vsetky susedne statyMurphY napísal:Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo..
-
Stenky
Professional
ja travu nerad. zatial mi z nej este dobre nebolo
ak by mala byt legalna tak jedine tak obmedzene ako v holandsku
k tomu, preco alkohol a cigarety ano a trava nie....
preto lebo s alkoholom a cigaretam je uz neskoro koli nadnarodnym korporaciam ktore sa nedaju zo dna na den zrusit......mozes v state vyhlasit prohibiciu ale globalne sa to nikdy nezrusi
a navyse trava sa od alkoholu a cigariet lisi aj vyssiou navykovostou
ak by mala byt legalna tak jedine tak obmedzene ako v holandsku
k tomu, preco alkohol a cigarety ano a trava nie....
preto lebo s alkoholom a cigaretam je uz neskoro koli nadnarodnym korporaciam ktore sa nedaju zo dna na den zrusit......mozes v state vyhlasit prohibiciu ale globalne sa to nikdy nezrusi
a navyse trava sa od alkoholu a cigariet lisi aj vyssiou navykovostou
-
Digital
Guru
Hmm s vlastnej skusenosti viem že navykovejšie su určite cigarety ! Ked nechces hulit tak nehulis ale ked mas cigarety tak si zapališ aj ked nechces... a alkohol no neviem co ti nato povedat , vidi na ulicu a spocitaj alkoholikov a fajciarov marihuany !Stenky napísal:chemicky je navykovejsia viac skodi mozgu
-
Stenky
Professional
keby si bol travic a mohol mat legalne plnu krabicku jointov tak ti to bude pripadat presne take bezne takze tvoja prax s cigaretami je trocha podporena tym ze ich mozes legalne fajcitDigital napísal:Hmm s vlastnej skusenosti viem že navykovejšie su určite cigarety ! Ked nechces hulit tak nehulis ale ked mas cigarety tak si zapališ aj ked nechces... a alkohol no neviem co ti nato povedat , vidi na ulicu a spocitaj alkoholikov a fajciarov marihuany !
pisal som "chemicky" navykovejsie -> mozog + telo si na to lahsie zvykne
morfium si predpokladam tiez nikdy nemal (vysoko navykove) ale z praxe mi mozezs povedat ze cigaretu si das urcite aj ked nechces
pozri cigu si das aj ked nechces zo zvyku, proste nemas co robit
ja ked memam v podniku co robit, chlipem pivo..... (robi to zo mna alkoholika? som na pive zavisly?) nie!
tolko k navykovosti
-
Digital
Guru
No nefajcim preto lebo nemam co robit , ked fajcim tak preto lebo mam nervy , potrebujem sa ukludnit alebo po tazkom dni takze to urcite nieje s nudy.Stenky napísal:keby si bol travic a mohol mat legalne plnu krabicku jointov tak ti to bude pripadat presne take bezne takze tvoja prax s cigaretami je trocha podporena tym ze ich mozes legalne fajcit
pisal som "chemicky" navykovejsie -> mozog + telo si na to lahsie zvykne
morfium si predpokladam tiez nikdy nemal (vysoko navykove) ale z praxe mi mozezs povedat ze cigaretu si das urcite aj ked nechces
pozri cigu si das aj ked nechces zo zvyku, proste nemas co robit
ja ked memam v podniku co robit, chlipem pivo..... (robi to zo mna alkoholika? som na pive zavisly?) nie!
tolko k navykovosti
Morfium som nemal ale nechapem co myslis tym "tiez nikdy nemal" tiez ? Si myslis ze som ani nikdy nehulil ci ako ? (Neber to ako agresivnu narazku)morfium si predpokladam tiez nikdy nemal
a dajme tomu ze mam vela zeleneho ale urcite nemam stale chut hulit...
-
Stenky
Professional
slovna hracka macka sracka kacka proste som to tam napisal bez toho aby som to myslel tak ako si to ty vysvetlujes (tot problem pisaneho slova) sa mi to tam hodiloDigital napísal:Morfium som nemal ale nechapem co myslis tym "tiez nikdy nemal" tiez ? Si myslis ze som ani nikdy nehulil ci ako ? (Neber to ako agresivnu narazku)
a dajme tomu ze mam vela zeleneho ale urcite nemam stale chut hulit...
vsetko co som napisal je tak, je to biologia a chemia tak sa o tom nemienim koli jednej vynimke hadat