no priznam sa mam neznackovy zdroj vtedy ked som kupoval Dosku s CPU som neveril ze sa mi moze nieco taketo stat .. nebudem pisat znacku samozrejme naco aj je to 450W no stalo sa mi toto pred dvoma tyzdnami sa mi zacal resetovat PC a to asi tak ze sa resetol a nenabehol zo zaciatku to bolo raz potom po tyzdni kazdy den vecer potom som ho rozobral precistil zdalo sa ze OK ide potom sa mi stalo to ze aj v biose sa resetol tak to uz bolo vazne pisal som kamosovi on pisal ze zdroj aj mne to bolo cudne sak ked cely den ide PC preco by to bola doska ne? tak som isiel za nim pozical mi zdroj a vymenil som ho ked som sak vytahoval napajanie na CPU tak som sa zdesil
neviem ci to je nahoda ci co kamos vravel ze je to mozno taktovanim lenze ja som ho moc netaktoval teda skoro vobec co si myslite preco sa to mohlo stat?
S tym macrom si nefot prsty, ale konektor OMG Je to neznackovy zdroj, pripadne aj neznackova doska... Proste nieco nevydrzalo, kup novy zdroj, Fortron minimalne a dakuj Bohu, ze to dopadlo takto... Aj nabuduce setri na najdolezitejsej suciastke.
preco myslis ze NAHODA , ze ti nezhorela doska,alebo ze je jedno aky mas zdroj vzdy sa nic nemoze stat ? ved u takych lacint zdrojov sa musis triast aby ti barak nevyhorel ked pustis 3D mark
a STASTIE to mas ze ti to nezhorelo vsetko a PC ti ide
PIV 3,2 PRESCOT, 875P MSI, 2GB Ram, 7800GS grafiku, 2X SATA 160GB, 2X 160 P-ATA, 1X 120 PATA, 1X 80GB 2,5 samozrejme 2 disky teda 2X 160 co su pisane su v externych boxoch na HDD
miro2004 napísal:PIV 3,2 PRESCOT, 875P MSI, 2GB Ram, 7800GS grafiku, 2X SATA 160GB, 2X 160 P-ATA, 1X 120 PATA, 1X 80GB 2,5 samozrejme 2 disky teda 2X 160 co su pisane su v externych boxoch na HDD
Tak ty si fakt dobre spravil ze si nesetril - to by bolo skody keby ti vsetko zhorelo