a dodam ze mam pocit ze vsetky pekne dievcence sa boja nieco zacat, ale to bude asi tym ako na ne posobim, ale fakt neviem.
cim to je to prelaknutie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
cim to je to prelaknutie
neviem preco ale v poslednej dobe mam pocit ze ked chcem nieco zacat tak sa ta druha strana ihned zlakne a zacne ma ignorovat a nestalo sa to len raz ale co je horsie ked sa to stane mne tak aj sa zlaknem. akoze nerozumiem preco to tak je. kua kua. nem nem dobry zivot. nemate dakto s tym nejaku skusenost?
a dodam ze mam pocit ze vsetky pekne dievcence sa boja nieco zacat, ale to bude asi tym ako na ne posobim, ale fakt neviem.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jak keby si mysleli ze ked ich zavolam na kavu tak ze to rovno budeme spolu chodit. zase ja len tak s hocikym to nie ale dajake namyslave su. ja vam nevim lidi. seru ma uz. fakt sa ma asi boja. ale ked vidim jaky chudaci ich balia tak mi to pride pomaly az vtipne, ze s takym ty ides ale ja nic. ts ts.
-
P3Bo
Guru wannabe
Noo tak to ti nepomozem jedina vec co ti ostava je to aby si nestratil zbytocne sebadvoveru a poctivo hladal. Oplati sa
ale je pravda ze najvacsi trulkovia maju najkrajsie frajerky 
To poznamzelovoc napísal:.... ale ked vidim jaky chudaci ich balia tak mi to pride pomaly az vtipne, ze s takym ty ides ale ja nic. ts ts.
-
krupica_dnb
Medium Professional
Ta ja som natom tak isto vzdy ked sa mi niejaka baba zapaci ta bud nema zaujem abo niekoho ma ........ta potom stale zdeptany z toho som asi vsetky co sa mi zapacia si o sebe vela myslia a uz ma vazne stve ze nemozem natrafit na taku co by chcela aj mna ja nemam niejake vysoke naroky proste hladam normalnu babu no zatial som nenasiel a ved niesom niejaky skaredy abo co proste normalny chalan 
-
Te-wei
Medium Professional
Ono treba sa asi správať ako trulko. resp. nespravať sa ako zamilovaný Shaekeasper, ale ako ignorant, egoistaP3Bo napísal:Noo tak to ti nepomozem jedina vec co ti ostava je to aby si nestratil zbytocne sebadvoveru a poctivo hladal. Oplati sa![]()
To poznamale je pravda ze najvacsi trulkovia maju najkrajsie frajerky
-
P3Bo
Guru wannabe
Noo tak ty typokovia ktorym na babach moc nezalezi ale dievcata ich zboznuju z duse nenavidim.Te-wei napísal:Ono treba sa asi správať ako trulko. resp. nespravať sa ako zamilovaný Shaekeasper, ale ako ignorant, egoista
Ide hlavne aj o to, po akej dlhej dobe od zoznámenia si "niečo" začneš, resp. začneš dávať niečo najavo, a takisto ide aj o spôsob akým to dáš najavo.
Ono si treba aj reálne zhodnotiť situáciu a dievča a zvoliť určitú taktiku, na každú platí niečo iné.
Skús to rozviesť konkrétnejšie, podrobnejšie, pretože toto je príliš veobecne zhrnutý problém.
Ono si treba aj reálne zhodnotiť situáciu a dievča a zvoliť určitú taktiku, na každú platí niečo iné.
Skús to rozviesť konkrétnejšie, podrobnejšie, pretože toto je príliš veobecne zhrnutý problém.
-
last_knight
Light Professional
Re: cim to je to prelaknutie
cece ja mam obcas tiez ten isty pocit, ale zvacsa je to iba pocit
ale ako to uz spomynal ETieNne, na kazdu babu plati nieco nove, kazdej sa paci nieco ine a preto treba dobre odhadnut o co v jej pripade ide.
-
Te-wei
Medium Professional
Ak by som pred časom vedel s akou babou budem teraz, tak by som ju zaradil do elity prvej triedy. proste bohyňa, keď ideme na diskotéku, každy po nej pozerá... na jednej strane mi to lichotí, lebo môžem každému ukázať,že je to moja baba a "patrí" mne... na druhej strane je to nepríjemné a otrávne keď ju každy očumuje a ak ide tancovať sama, hneď sa okolo nej točia tie sku*vené supy.
Ale teda som chcel povedať to ako som ju vnímal, proste baba pre ňa nedosiahnutelná a teraz sme spolu a zistujem,že je to úplne normálne zlaté dievča
.. Žiadna elita,žiadna prva trieda, len moje kuratko... a ten pocit,keď sa správa ako by som bol ten jediný v jej očiach. teda,aj som! 
Ale teda som chcel povedať to ako som ju vnímal, proste baba pre ňa nedosiahnutelná a teraz sme spolu a zistujem,že je to úplne normálne zlaté dievča
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Te-wei
Medium Professional
Ono má to svoje plus aj minus. A nemám rád keď ma týmto štýlom provokuje
začne sa okolo nej niekto obšmrdať a ona s ním začne tancovať (samozrejme len v medziach) a to ja pak čudne sa pozriem a idem si ju zobrať a chalanisko len nechápavo pozerá ako žaba z járku, hehe.. takto ma podrypuje. A jej sa páči keď si ju takto držím pri sebe,keď cití,že je skutočne moja...
Ale zasa sa mi stalo aj to,že som bol v jednom bare s mojou dávnou láskou a odskočil som si na wc a hneď s ňou začal flirtovať barman. Som myslel,že ma je*ne keď som sa vrátil k stolu a povedala mi to. Fakt nechýbalo vela aby som tan nespravil cirkus.
Ale zasa sa mi stalo aj to,že som bol v jednom bare s mojou dávnou láskou a odskočil som si na wc a hneď s ňou začal flirtovať barman. Som myslel,že ma je*ne keď som sa vrátil k stolu a povedala mi to. Fakt nechýbalo vela aby som tan nespravil cirkus.