zdravim,
admini nemohli by ste nahodit .htaccess aby ked zadam hojko.com aby ma to presmerovalo na www.hojko.com ?Takto su zbytocne problemy s prihlasovanim lebo len jedno je defaultne nastavene.
tak zazracny skriatko mi robi to ze dam hojko.com zostane hojko.com dam www.hojko.com zostane www.hojko.com . a ci uz IE 7 ale aj FIREFOX ktory pouzivam
mailer napísal:tak zazracny skriatko mi robi to ze dam hojko.com zostane hojko.com dam www.hojko.com zostane www.hojko.com . a ci uz IE 7 ale aj FIREFOX ktory pouzivam
mailer napísal:bax -> co ma toto spolocne s cookies to su nastavenia servera...
hmm... keď nechceš nič skúsiť tak sa nečuduj, že ti to nepôjde... ono možno máš v cookies nastavené ešte staré hodnoty alebo také dačo... ja sa v tom moc nevyznám... ale však skús... čo čakáš, že príde k tebe hojko luskne prstami a všetko nabehne ako má?
ruleeeeeez v IE mam cookies ked som ho od instalacie ani raz nepouzil,takze tam mam cookies z hojka cookies zmazane aj vo FF a nic hojko,luskni prstami
Ja to vidim tak, ze problem je len u teba. Pytal som sa par ludi a nikto s tym problem nema, dokonca ak si vsimnes linky v poslednom case, tak vsetky su s predponou www co sa v minulosti nestavalo, takze je to OK. Neviem kde by mohol byt problem, ale myslim, ze bude na tvojej strane.
doteraz som chodil cez /hojko/com a aj som tam ostal prihlaseny nehodilo ma to na www.hojko.com a dnes ma to prehodilo na www.hojko.com
/hojko/com som dal preto ze keby dam .h....com tak by to dalo www.... a vyzeral by som ako debil