No na čt1 budú teraz vysielat Simpsonovcou od 1 série, takže sa fanúšikovia majú na čo tešiť. Iná na Stv som Simpsonovcou nepozeral. Keď si ich chem stiahnúť, slúži mi na to Dc++ kde majú chlapci upnuté všetky série.
Vsetky diely mam na kompe ( je mi to jedno ) a osobne mam problem pozerat serialy v telke pretoze ma znervoznuje ze musim cakat na dalsiu cast nejaku dobu. Takze mam radsej vsetky svoje oblubene serialy v kompe
Zrusia Pod lampu, zrusia Simpsonovcov ... co pojde dalej ? Vsetko co sa dalo povazovat za trochu vkusne a inteligentne odchádza z obrazoviek. A co tam zostane ? Gyc a brak prveho stupna Drislak a neuveritelna nuda v podaní SuperKraja ... nech skape ten automechanik co teraz riadi STV !
Prepacte ale cital som tu ze to je skoda atd . SKODA ? Ved to je priserneeeeeeeeeeeeeeeeeeee . j asom z dediny . a co b som robil kedy by som simsponovcov nepozeral. keby som nemal digi-tv a ct2 tak som strateny . ja uz bez simpsonovcov neprezijem . ved to je enuveritelny sok prist o 1 davku simpsonovcvo na den . predtym som pozeral 2 krat denne a teraz len raz ale viete co sa mi nepaci ? newem ci ma ct nahodenu seriu ale vcera davali strasne stary a skaredy diel . take zle nakreslene . ale dufam ze uz dnes budu normalny
jeziiis .. simpsonovci... to som kukaval na STV aj na CT... to je uplne ten naj animovany serialik na svete spolu so South parkom... skoda ze to prestali davat.. to si posrali... akurat v celku dobrom case to bolo