R1k1nko
pri tom ciernom som sa zasekol aj ja ... mi cierny mame vysoky tlak...
omg... to je uz des... asi robia moc narychlo ten dabing... predsa len je lepsi original..
no nech je uz zajtra
no jo, ten dabing je čudný ale hlavne že taky dobrý serial vôbec niekto vysiela
k tej nahrávke...ako som pozeral ten serial (aspon som to tak pochopil).. mal by tam byť rozhovor medzi prezidentkou a jej bratom.. alebo sa mýlim?
// po pozretí 3 traileru na 2x18 to nevyzerá (po anglicky nevem tak usudzujem len podla ich spravania ) že by tam našli nejaký dôležitý dôkaz.. http://prison-break.cz/trailer2x18.php
aku mas verziu ?? su na 350mb verziu od XOR a su 100%-ne funkcne...
co ti na nich nejde ?
ak pouzivas na prehravanie WMP tak si daj nazov tituliek rovnaky ako ma aj film... ale hlavne nevymaz z niho koncovku .srt
puls napísal:mne nechcelo nacitat stranku s tymi titulkami proste mi pisalo ze nejde ale som to teraz skusal a ide to asi je*alo mojmu inernetu gaya shit
?? ak toto tak to je v poho... je to pekne shit pomala stranka... a niekedy aj napise ze cas vyprsal... ale raz skoci... ak xces upnem ti ich inde.. napriklad sem do prilohy
// Nepis X miesto CH etc. (vid. pravidla). Tomasito
Velmi sa mi pacila tato cast ! Som zvedavy, kam to dotiahne T-Bag s jeho novou indentitou.No a to, ze je v lietadle spolu s Bellickom, no lol.Ak si ho Bellick vsimni,to bude!!.C-note- to je celkom psycho kedze na jednej strane mu ide o svoju milovanu rodinu a na druhuje strane mu ide o jeho vlastny zivot.Na konci tejto epizody to vyzeralo, ze upradnostni rodinu a on sa zabije.Uvidime.Dost sa mi pacilo ako Michael oblafol nepraveho Greena.Mahonymu to opat zaplo a som zvedavy ako to tam dopadne kedze v tej hotelovej izbe ich je ako kralikov.Suucre+Maricruz = tolka laska a s tym sucrom juniorom to bolo vcelku zabavne,futbal-knihy-knihy o futbale.Nakoniec sa dohodli.hehe.Kelerman-tak to vyzera ze v zabiti pani prezidentky uz mu nestoji nic.Dvoch uz zabil v tejto epizode kvoli nej,tak uz tu tretiu gulku asi nebude setrit
Mam taky pocit, ze uz to straca svoje caro. Aj ked rad sa pozriem na Saru ale na ten zvysok nie. Ako napisal Unimatrix na jednom webe, tak tu nahravku mali dat na youtube.com a bolo by Tesim sa na T-Bage, urkite sa s Bellickom stretne niekde na letisku alebo co a je mozne, ze si peniaze rozdelia, pripadne ich Scure o ne okradne, uvidime... Dufam, ze sa to skonci touto seriou a nebudu to uz natahovat.
Ja som kukal prvú sériu, tá bola super. Jeden z najlepsích seriálov aké som kedy videl. V druhej som sa dostal do 6 časti a mal som dosť, tú riadne dofakali. A slovenský dabing :
Ale stím väzením to nemalo chybu