Find Five Errors

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
xphreak
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Find Five Errors

Príspevok od používateľa xphreak »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

chlapce... zacal som to hrat... ale original som nemal nervy to hrat viac ako 5 sekund... nemam rad taketo veci... pokial je to to co si myslim.. a teda JA si myslim ze je to nieco tak ze mi nejaka parada skoci na obrazovku... takto vecer to fakt nemusim... pockam na ostatnych ktory sa obetovali nech napisu ze co to je zac :oops: :P
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

Šu-Do napísal: a teda JA si myslim ze je to nieco tak ze mi nejaka parada skoci na obrazovku
tak si mysliš zle, pretože na obrazkoch hladaš rozdiely presnejšie 5 rozdielov za určity čas
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

presne ako ja, vypol som repro ale dohrat som odvahu ani chut veru nemal a kedze som ani rozdiel nenasiel... bude to urcite :twisted: :evil:
xphreak
Expert
Expert

Príspevok od používateľa xphreak »

Šu-Do napísal:chlapce... zacal som to hrat... ale original som nemal nervy to hrat viac ako 5 sekund... nemam rad taketo veci... pokial je to to co si myslim.. a teda JA si myslim ze je to nieco tak ze mi nejaka parada skoci na obrazovku... takto vecer to fakt nemusim... pockam na ostatnych ktory sa obetovali nech napisu ze co to je zac :oops: :P
:lol: :lol: skoda je ,ze si nemal nervy :P ja som hral a najvacsi skor my bol 29k :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

xphreak napísal::lol: :lol: skoda je ,ze si nemal nervy :P ja som hral a najvacsi skor my bol 29k :)
13k ale zabava :)
Zamknuté