prosim o radu - ako si udobrit toho koho lubim?
-
profesionale
Amateur
prosim o radu - ako si udobrit toho koho lubim?
Ako dokazat dievcatu ze mi na nej zalezi a ze ju nadovsetko lubim....???Poradte lebo sme sa trosku s priatelkou pohadali a chcem jej dokazat ze ju strasne lubim a ze mi na nej zalezi...ako to mam spravit??Pls poradte....
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne nepíš smsky ani nič podobného. Určite jej to daj najavo osobne - kvetinka, ospravedlnenie, milé vyznanie lásky... Zamysli sa nad tým, čo pre teba znamená, ako sa s ňou cítiš a čo ste spolu prežili. Potom jej len povedz presne to, čo cítiš. Keď je to úprimné, je to oveľa hodnotnejšie ako nejaké dary a naštudované frázy.
-
cORP.
Addict
presne ako povedal kolega nadomnou skus jej nieco dat ale hlavne pamataj viac ako dar je nieco povedane od srdca mozno ti aj slza vybehne ked to budes pred nou lutovat nieje to prejav slabosti ale prejav lasky aj ja som pri mojej laske neraz mal slzu na krajicku takze do toho zachran si lasku prajem vela stastia
a bez za nou uz a nestracaj cas na nete 
Heh tak ja ti poviem co som si vsimol....Musis spravit sto veci aby dievca verilo ze ju lubis a staci jedna ktora ju presvedci o opaku
Tak a teraz k teme...Povedz jej to nesnas sa ju podplatit...Otvorene jej povedz ze dichas len pre nu ze tvoje srdce bije len pre nu ze by si nebol ochotny vzdat sa jej za ziadnu cenu...Nech sa stalo co kolvek nech je na vine kto kolvek nechces ju stratit pre dajaku blbost
..... Podla mna darcek moc nie je na svojom mieste....skor ta SMS by teraz na noc bodla ako si si uvedomil ze ju strasne chces a vsetko ti je luto 
Tak a teraz k teme...Povedz jej to nesnas sa ju podplatit...Otvorene jej povedz ze dichas len pre nu ze tvoje srdce bije len pre nu ze by si nebol ochotny vzdat sa jej za ziadnu cenu...Nech sa stalo co kolvek nech je na vine kto kolvek nechces ju stratit pre dajaku blbost
Chce to nejaký veľmi pekný, a veľavravný skutok, nemusí to byť nič obrovské, častokrát stačí aj nejaká maličkosť, ale keď má veľkú výpovednú hodnotu, tak je to naozaj viac ako keď sa budeš snažiť spraviť niečo veľmi veľké. Nemusíš ísť z extrému do extrému.
Najlepšie nech to je niečo osobné, niečo čo sa týka Vás dvoch, vášho vzťahu, spomienok....
Pripomeň jej, že stále ste to Vy a že ste na to stále nezabudli, že kvôli jednej hádke predsa nebudete zabíjať to krásne, čo je medzi Vami.
Good Luck
Najlepšie nech to je niečo osobné, niečo čo sa týka Vás dvoch, vášho vzťahu, spomienok....
Pripomeň jej, že stále ste to Vy a že ste na to stále nezabudli, že kvôli jednej hádke predsa nebudete zabíjať to krásne, čo je medzi Vami.
Good Luck
Prepáč Te-wei, mám Ťa rád, ale začínaš pomaly ale isto "schádzať z cesty". Presne toto sa stalo aj mne. Až príliš som sa zameral na také prejavy, myslel som, si že je to veľmi dôležité, ale nie je. Je to len čerešnička na torte, posledný stupienok.Te-wei napísal:No ja viem city k žene najlepšie vyjadriť prostredníctvom sexu, resp. milovania,lepší spôsob asi ani neexistuje a dokázať jej že ti na nej záleží, to môžeš len skutkami...
Nie je to najlepšie vyjadrenie. Najlepšie vyjadrenie a zároveň najkrajší dar, ktorý môžeš človeku dať nie je vyspať sa s ním, milovať sa s ním, ale práve nevyspať sa s ním, nemilovať sa s ním. Ver mi. Mám s tým svoje skúsenosti.
Ako nehovorím, ak tam je naozaj to psychické, čo tám má byť, čiže skutočná láska, tak je to v poriadku, aj keď stále to podľa mňa nie je najlepší spôsob. Ale je to iné.
Problém nastáva vtedy, ak si zvyknete na takéto prejavy a myslíte si, že keď sa pomilujete, tak sa udobríte a to nie je pravda. Najprv to musí byť v poriadku medzi Vami, až potom môže prísť vyjadrovanie.
A najdôležitejšia je komunikácia. Tým, že príde za ňou a pomiluje ju, tak tým nič nevyrieši, pretože to aj tak nebude také ako má byť. A navyše aj tak bude rozmýšľať o tom, čo ju trápi, resp. aj tak to naozaj nebude chcieť.
Jednoducho treba sa zamerať na city, na psychické city prostredníctvom psychiky. Neviem, nestaval by som to na prvé miesto, a už vôbec nie ako prostriedok dokazovania a udobrovania sa.
-
Te-wei
Medium Professional
Môj príspevok vo väčšine neprotirečí tomu čo si napísal. nehovorím o udobrovaní prostredníctvom sexu. Nespájam ho s komunikáciou ako takou, nehovorím, že sexom niečo vyrieším atď.ETieNne napísal:Prepáč Te-wei, mám Ťa rád, ale začínaš pomaly ale isto "schádzať z cesty". Presne toto sa stalo aj mne. Až príliš som sa zameral na také prejavy, myslel som, si že je to veľmi dôležité, ale nie je. Je to len čerešnička na torte, posledný stupienok.
Nie je to najlepšie vyjadrenie. Najlepšie vyjadrenie a zároveň najkrajší dar, ktorý môžeš človeku dať nie je vyspať sa s ním, milovať sa s ním, ale práve nevyspať sa s ním, nemilovať sa s ním. Ver mi. Mám s tým svoje skúsenosti.
Ako nehovorím, ak tam je naozaj to psychické, čo tám má byť, čiže skutočná láska, tak je to v poriadku, aj keď stále to podľa mňa nie je najlepší spôsob. Ale je to iné.
Problém nastáva vtedy, ak si zvyknete na takéto prejavy a myslíte si, že keď sa pomilujete, tak sa udobríte a to nie je pravda. Najprv to musí byť v poriadku medzi Vami, až potom môže prísť vyjadrovanie.
A najdôležitejšia je komunikácia. Tým, že príde za ňou a pomiluje ju, tak tým nič nevyrieši, pretože to aj tak nebude také ako má byť. A navyše aj tak bude rozmýšľať o tom, čo ju trápi, resp. aj tak to naozaj nebude chcieť.
Jednoducho treba sa zamerať na city, na psychické city prostredníctvom psychiky. Neviem, nestaval by som to na prvé miesto, a už vôbec nie ako prostriedok dokazovania a udobrovania sa.
Chcel som povedať to, že lepšie vyjadriť k žene že ju milujem, než,že jej poviem "Milujem ťa!" je prostrednictvom milovania.city lepšie vyjadríš takto ako slovami.
A také to, že žene dokážeš,že ju miluješ, tým, že budeš pri nej stáť a budeš ju podporovať a všetko to ostatne, to je ako samozrejmosť, to berem a uvedomujem si to. len ja skorej než žene poviem,že ju milujem jej to radšej vyjadrím tým samotným mikovaním, intimnostou, nehou, sukromným aktom dvoch duší.
Zasa ako netreba milovanie zbytočne zpovrchovalizovať... (to je des slovo)
ehm.. co ja viem nejak mi to nesedi, osobne keby som bol zena bral by som to opacne ale ja zena nie som tak neviem..Te-wei napísal:...že lepšie vyjadriť k žene že ju milujem, než,že jej poviem "Milujem ťa!" je prostrednictvom milovania.city lepšie vyjadríš takto ako slovami. ...
//Nie vlastne si myslim ze je to sprostost, samozrejme ze sa milovanim da povedat "lubim ta" ale nie lepsie ako slovami. mozno za urcitych situlacii alebo dlhodobeho vztahu, ale pri tych kratsich tym skor naznaci clovek nieco ine
-
Te-wei
Medium Professional
je to individuálne... Ja jej to proste najlepšie poviem takto.uprimnaDUSA napísal:ehm.. co ja viem nejak mi to nesedi, osobne keby som bol zena bral by som to opacne ale ja zena nie som tak neviem..
//Nie vlastne si myslim ze je to sprostost, samozrejme ze sa milovanim da povedat "lubim ta" ale nie lepsie ako slovami. mozno za urcitych situlacii alebo dlhodobeho vztahu, ale pri tych kratsich tym skor naznaci clovek nieco ine
Podľa mňa sa má najprv hovoriť "Milujem Ťa" skutkami, ale nie samotným milovaním, ale skutkami. Až potom môže prísť narad milovanie.
Te-wei, no chcel som sa len uistiť, lebo stále si viac hovoril o tých fyzických veciach(prsia ako bohyňa
) som ale rád, že sa medzi Vami vytvoril pekný vzťah, teda aspoň som mal pocit, z toho, čo píšeš. 
Te-wei, no chcel som sa len uistiť, lebo stále si viac hovoril o tých fyzických veciach(prsia ako bohyňa
-
Te-wei
Medium Professional
Ty wole ale ona tie prsia ozaj má jako bohyňa, a ten smiech,keď som jej to povedal... hehe...ETieNne napísal:Podľa mňa sa má najprvť hovorím "Milujem Ťa" skutkami, ale nie samotným milovaním, ale skutkami. Až potom môže prísť narad milovanie.
Te-wei, no chcel som sa len uistiť, lebo stále si viac hovoril o tých fyzických veciach(prsia ako bohyňa) som ale rád, že sa medzi Vami vytvoril pekný vzťah, teda aspoň som mal pocit, z toho, čo píšeš.
ja len nevidím dôvod,prečo aj takéto veci nemožno hovoríť žienkam.. len preto, že to ,ôže pôsobiť povrchne? To hadam nie?! veď aj mňa potešilo keď mi povedala aký mám božský zadok
A možno už mám chorobu z práce kde v jednom kuse s kolegom (dobrý 50tnik) v jednom kuse flirtujeme s kolegyňami (uplne nezavezne) a tie dvojzmyslý.. to by som vám doprial počuť...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Asi tak, ona raz povie že má prdel ako traktor.... Ja jej poviem že nič lepšie ako ten traktor som nedržal v rukách, inokedy mi povie aké mám široké ramená a vtedy to ja posielam do outu... je to normalne a strasne dobre, keď vám niekto lichotí...
ale k téme.... Ja by som sa jej ozval keď to najmenej čaká- napr. rodinný obed apod, len nech vybehne na minútku vonku, rýchlo ju objať, povedať že čo k nej cíťiš, ako strašne ju máš rád, proste len súkať (pozor, nie šukať, aspoň zatiaľ) čo zteba vypadne, dať jej pusu, otočiť sa a ísť preč.... Ak pribehne za tebou, máš to jasné.....
ale k téme.... Ja by som sa jej ozval keď to najmenej čaká- napr. rodinný obed apod, len nech vybehne na minútku vonku, rýchlo ju objať, povedať že čo k nej cíťiš, ako strašne ju máš rád, proste len súkať (pozor, nie šukať, aspoň zatiaľ) čo zteba vypadne, dať jej pusu, otočiť sa a ísť preč.... Ak pribehne za tebou, máš to jasné.....
-
Te-wei
Medium Professional
ja sa vždy snažím babe ukázať, nie povedať, čo pre mňa znamená a tiež je pravda,že mňa dosť prezradza aj moje správanie. moja bývala mi povedala, že sa dá zo mňa čítať ako z otvorenej knihy, ale tiež ma treba samozrejme už trochu poznať aby sa to dalo. Alebo je vždy na mne vidiet keď chcem babu pobozkať, teda pri prvých bozkoch, to tiež tie potvory proste vycítia. Aj moja súčasná slečna, ona vie, ako je pre mňa tažke, až nemožne povedať babe "milujem ťa!" keď sme sa bavili ešte než sme spolu boli a aj bez toho vie, čo k nej cítim a čo pre mňa znamená, ale chápem,že aj slová su dôležité a proste to človek chce aj počuť, aby mu to ten druhý povedal. len u mňa je to so slovným vyjadrovaním citov dosť tažké.ETieNne napísal:No veď aj mne to priateľka povedala, aký mám božský zadok, a veľmi ma to potešilo, aj ja jej hovorím, že má telo ako bohyňa atď.
Ja som len hovoril, že musíš spomenúť aj aj, proste obidve veci, aj to fyz. aj to psych. lebo potom to pôsobí inak, keď spomenieš viac alebo len to fyzické.
A aspoň si to bude viac vážiť,než ak by som jej vyznával lasku každy deň a v každej sms,nie? minule som mal vypité na diskotéke a vypáčila zo mňa,že ju proste mám rád a záleži mi na nej... mno... a to ste mali vidieť aká bola šťastná... kuratenko moje male krosne