je to normalne??
-
next_level
Amateur
je to normalne??
ked som no ehm. ani nie zalubeny ale skoro az na doraz buchnuty do jedneho dievcata.ona to vie aj to asi citi.ona neni nejaka holywoodska je*acka ale je pekna. ked ma pozrdavi "ahoj" tak sa skoro zje*em zo schodov.lenze v poslednom case ked ju nejaky chalan ocividne "balil"tak moj drbnuty instinkt mi prikazal ze si ho po skole pockam......takmer dvojka z chovania 10,000,- musim zaplatit dalej asi 2hod prednaska rodicov ze"mam ucinne vyuzivat svoju silu" kamarati ma zjebali a ona tusim nezmenila postoj......tak reku dobre sak raz sa stava.....ale potom zase situacia "nechces sit so mnou dnes vecer von??"islo ma porazit tak som aspon buchal do steny. po skole som m u dohovoril ze to ma nechat tak a on povedal ze dobre.......ale nakonec som mu povedal ze sa o nu nezajimam a ze nech si jhu "ulovi". ale potom jak som ju s nim videl.........proste jak pes ked brani teritorium.ona mi potom po incidente v skole povedala ze nemam k nej utz nikdy ist ani ju spominat......myslel som len na nu a ona mi to povie!!v ten den som sa opil ani nwim jak.nasiel ma kamarat zevraj ako riadm motorku. prespal som unho a potom.... som sajej spytal ci nechce s mnou chodit a ona ze ANO.lenze malo to jdn hacik:mal som sa ist ospravedlnit tym chalanom.tak ze o.k lenze oni ma provokovali, no ovladol som sa. a teraz k problemu: vzdy ked sa jej spyta nejaky chlapec len ze kolko je hodin tak mam pocit ze by som ho uje*al........raz totiz utz aj rukaletela ale nastastie nedoletela.no niektory hovoria ze zavist iny ze ziarlivost.......inak mne by nevadilo ze by s nekym inym j3b4l4 ale len nech sa jej nist nepyta!!
neskutocna ziarlivost a privlastnovanie si vsetkeho co sa ti paci... inac to charakterizovat neviem. Poviem ti tak, kym sa to nenaucis ovladat, radsej ani o babu neusiluj, skorej by som sa spojil so psychologom a skusil tento problem riesit.. Lebo vztah kde ziarlis uz len pre to ze sa jej niekto prihovori - co myslis dokedy to vydrzi? Nenapisal si kolko mas rokov, ale pripada mi to na besnenie hormonov v puberte. Snad sa casom zbadas.
ale k otazke - Nie, toto nie je normalne. Ani nahodou.
ale k otazke - Nie, toto nie je normalne. Ani nahodou.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ehm...
A ta otazka ci je TO normálne je zrejme smerovaná k tomu, že sa v tebe vždy prebudí agresia keď ju vidíš s niekým sa rozprávať.
Myslím že si extrémne žiarlivý, prchký a so sklonom k agresivite. A keď to skĺbiš s obsesívnou namotanosťou, tak to takto dopadne. Riešenie? Sebakontrola
Ale to, že s tebou ečte chcela chodiť ma dostalo
Nechcem ťa súdiť, no napíš vek a ešet viac podrobností.
A ta otazka ci je TO normálne je zrejme smerovaná k tomu, že sa v tebe vždy prebudí agresia keď ju vidíš s niekým sa rozprávať.
Myslím že si extrémne žiarlivý, prchký a so sklonom k agresivite. A keď to skĺbiš s obsesívnou namotanosťou, tak to takto dopadne. Riešenie? Sebakontrola
Nechcem ťa súdiť, no napíš vek a ešet viac podrobností.
inak mne by nevadilo ze by s nekym inym j3b4l4 ale len nech sa jej nist nepyta!!
no kamarat mal davno taku istu vlastnost akurat s tym rozdielom ze ta baba ho dodnes nechce
//aha no otazka ci je to normalne: podlamna nie urcite by som to takto neriesil no ale su aj taky ludia ine je ked s nou chodis a niekto by provokoval (nemyslim tym ze by sa pytal kolko je hodin
-
next_level
Amateur
ee ono to bolo tak ze kedsa s niekym rozpravala jako ked ma nekdo popichuje tak to ni ale len hento.....ona ma chcela nechelcela potom zasa chcela.....teraz s nu chodim al ked by do mna nekdo ripal to mne nevadi aj keby jej nadaval(samo branil b som ju ale nie roz**om huby) to by mi tez nevadilo ale ked sa s nu nekdo rozprava tak to ma teda radne dostava 
Nechápem prečo si sa pozeral ako Ti ju iní balia a nezbalil si ju Ty.
Ďalej nechápem, prečo si taký žiarlivý, máš pocit, že je to kur*a? Neveríš jej??
Ďalej Ty nekomunikuješ s inými babami? Nemáš kamarátky? Tak prečo ona nemôže mať kamarátov, alebo prečo sa jej nemôže niekto opýtať koľko je hodín?
Ďalej tým chlapcom si sa mal ospravedlniť, lebo si nezaslúžili aby si ich bezdôvodne mlátil, pretože oni nevedeli, že Ty po nej ideš, a navyše veľmi dôležitá vec, DÁ SA TO VYSVETLIŤ aj SLOVAMI.
Ďalšia vec, rodičia mali pravdu, určite máš aj veľa energie, skús ju nejak vybiť. Ďalej nájdi v sebe príčiny tvojho hnevu.
Musíš sa naučiť ovládať.
A ona nie je Tvoj majetok. Keď "chce s Tebou chodiť" tak asi chce. A keď nebude chcieť, tak to je preto, že ona nechce, nie preto, že sa jej niekto spýtal koľko je hodín. (ale nie, že ju za to zbiješ
)
Proste kámo, Ty si chorobne žiarlivý.
A navyše "Chceš so mnou chodiť" sa používa podľa mňa len na základke, takže ešte to chce asi trošku dospieť, nie sila je dôležitá, ale rozum.
Sila bez rozumu je Ti na nič, ako vidíš, naserieš každého, ju, rodičov, kamarátov... všetkých
Ďalej nechápem, prečo si taký žiarlivý, máš pocit, že je to kur*a? Neveríš jej??
Ďalej Ty nekomunikuješ s inými babami? Nemáš kamarátky? Tak prečo ona nemôže mať kamarátov, alebo prečo sa jej nemôže niekto opýtať koľko je hodín?
Ďalej tým chlapcom si sa mal ospravedlniť, lebo si nezaslúžili aby si ich bezdôvodne mlátil, pretože oni nevedeli, že Ty po nej ideš, a navyše veľmi dôležitá vec, DÁ SA TO VYSVETLIŤ aj SLOVAMI.
Ďalšia vec, rodičia mali pravdu, určite máš aj veľa energie, skús ju nejak vybiť. Ďalej nájdi v sebe príčiny tvojho hnevu.
Musíš sa naučiť ovládať.
A ona nie je Tvoj majetok. Keď "chce s Tebou chodiť" tak asi chce. A keď nebude chcieť, tak to je preto, že ona nechce, nie preto, že sa jej niekto spýtal koľko je hodín. (ale nie, že ju za to zbiješ
A navyše "Chceš so mnou chodiť" sa používa podľa mňa len na základke, takže ešte to chce asi trošku dospieť, nie sila je dôležitá, ale rozum.
Sila bez rozumu je Ti na nič, ako vidíš, naserieš každého, ju, rodičov, kamarátov... všetkých
-
next_level
Amateur
proste kamo hovorim it kamartov moze matmoze si s nimi aj je*at aj hoci co prstit ju mozzu mne to je jedno(teda neni) ale ja len ze ked sa s nekym na chodbe vyprava to sak ja vim ze to neni moj majetok ja som jej nezakazal nemat kamaratov ani kamaratky lne proste s ma privadza do zurivosti to ked sa vyprava s chalanom aten chalan tam nebezpecne zacne hovorit...........ETieNne napísal:Nechápem prečo si sa pozeral ako Ti ju iní balia a nezbalil si ju Ty.![]()
-
jin
VIP
Tak ale toto je už vážne mocnext_level napísal:ee ono to bolo tak ze kedsa s niekym rozpravala jako ked ma nekdo popichuje tak to ni ale len hento.....ona ma chcela nechelcela potom zasa chcela.....teraz s nu chodim al ked by do mna nekdo ripal to mne nevadi aj keby jej nadaval(samo branil b som ju ale nie roz**om huby) to by mi tez nevadilo ale ked sa s nu nekdo rozprava tak to ma teda radne dostava
Takže ak osm správne pochopil, tebe by menej vadilo, keby ti niekto p***val na frajerku, ako keby sa s ňou normálne rozprával...
A podľa tohoto zasa môže mať kamarátov, ale sa s nimi nemôže rozprávať, lebo máš pocit, že by ten chalan po nej mohol začať ísť /tak si vysvetlujem termín nebezpecne zacne hovorit/. To sa volá paranoja. Čiže: Ktokoľvek si s tvojou holkou môže robiť čokolvek, pokiaľ sa pri tom nerozprávajú? LEbo ak hej, tak na to diagnózu nepoznámnext_level napísal:proste kamo hovorim it kamartov moze matmoze si s nimi aj je*at aj hoci co prstit ju mozzu mne to je jedno(teda neni) ale ja len ze ked sa s nekym na chodbe vyprava to sak ja vim ze to neni moj majetok ja som jej nezakazal nemat kamaratov ani kamaratky lne proste s ma privadza do zurivosti to ked sa vyprava s chalanom aten chalan tam nebezpecne zacne hovorit...........
-
Carver11
Light Star
odborníci tomu hovoria chorobná žiarlivosť. človeče, uvedom sa! myslíš, že si tým niekoho získaš? takto všetko riešiť násilím? prepáč, chlape, ale toto je naozaj drsné. to ti ešte nikto nepovedal vôbec nič? prvý raz ti to nestačilo? s takým, ako si ty, som si užil pekne horúce chvíle. a to pritom moja polovička dala dotyčnému jasne najavo, že o neho nemá záujem. ako poznamenal Te-Wei, naozaj som nevedel, či pri čítaní tvojho príspevku sa mám smiať alebo plakať 
-
krupica_dnb
Medium Professional
asi tak- prachobyčajná žiarlivosť, ale mrte prehnaná... aj ja keď vidím že sa priateľka s niekym rozpráva taxi to všimnem, zaostrím a všímam si o čom sa bavia a tak... Ale toto.... Neviem, či si myslíš že keď sa jej niekto na chodbe prihovorí či má úlohu a tak taxi myslíš že ju tam chce vyšukať alebo čo.... Keby ti tie reakcie ostali len v hlave a vedel by si to v sebe udržať, je to všetko vpoho....
***** jedno príslovie:Dôveruj, ale never. Skús dôverovať, aspoň trochu...
***** jedno príslovie:Dôveruj, ale never. Skús dôverovať, aspoň trochu...
Re: je to normalne??
jezis maria tak si sa prave vyznamenal, sorry kamo ale toto proste nema obdobu, zato ze sa ti ta caja paci tak po nej ides a automaticky kazdy kto sa nanu pozrie alebo opyta kolko je hodin tak by si ho zmlatil?, to by si nemohol ani keby sa teba pytali kolko hodin alebo keby si stou cajou chodil aj x-rokov. Sak sa spamatuj!!!myslim ze hlavnym problemom sikany na skolach su prave taki experti ako ty, by som povedal ze si posadnuty nejakou falosonou laskou. Najskor ti doporucujem zacat sa o nieco zaujimat a nie sa len necinne prizerat ako ides dole vodou koli tomu ze si si to sam zavinilnext_level napísal:ked som no ehm. ani nie zalubeny ale skoro az na doraz buchnuty do jedneho dievcata.ona to vie aj to asi citi.ona neni nejaka holywoodska je*acka ale je pekna. ked ma pozrdavi "ahoj" tak sa skoro zje*em zo schodov.lenze v poslednom case ked ju nejaky chalan ocividne "balil"tak moj drbnuty instinkt mi prikazal ze si ho po skole pockam......takmer dvojka z chovania 10,000,- musim zaplatit dalej asi 2hod prednaska rodicov ze"mam ucinne vyuzivat svoju silu" kamarati ma zjebali a ona tusim nezmenila postoj......tak reku dobre sak raz sa stava.....ale potom zase situacia "nechces sit so mnou dnes vecer von??"islo ma porazit tak som aspon buchal do steny. po skole som m u dohovoril ze to ma nechat tak a on povedal ze dobre.......ale nakonec som mu povedal ze sa o nu nezajimam a ze nech si jhu "ulovi". ale potom jak som ju s nim videl.........proste jak pes ked brani teritorium.ona mi potom po incidente v skole povedala ze nemam k nej utz nikdy ist ani ju spominat......myslel som len na nu a ona mi to povie!!v ten den som sa opil ani nwim jak.nasiel ma kamarat zevraj ako riadm motorku. prespal som unho a potom.... som sajej spytal ci nechce s mnou chodit a ona ze ANO.lenze malo to jdn hacik:mal som sa ist ospravedlnit tym chalanom.tak ze o.k lenze oni ma provokovali, no ovladol som sa. a teraz k problemu: vzdy ked sa jej spyta nejaky chlapec len ze kolko je hodin tak mam pocit ze by som ho uje*al........raz totiz utz aj rukaletela ale nastastie nedoletela.no niektory hovoria ze zavist iny ze ziarlivost.......inak mne by nevadilo ze by s nekym inym j3b4l4 ale len nech sa jej nist nepyta!!
navyse sa vobec necudujem ked ta caja odmietla
takze verdikt znie? NIE JE TO NORMALNE!!!
-
erytrocyt
VIP
Re: je to normalne??
K tomuto sa radšej nevyjadrujem. Verdikt napísal sheep.Sheep napísal: takze verdikt znie? NIE JE TO NORMALNE!!!