Srandovné príbehy zo života
Srandovné príbehy zo života
Aké máte nejaké najsrandovnejšie príbehy zo života?Ja asi taký že moji bratranci [10 + 8] si postavili na strome "bunker" z dreva ale bola im zima tak si dnu doniesli rurky atd. a zapalili to.Hned im bolo teplo... a na to ich otec kuka z okna a vravi : Do pi*ci vsak nam hori jablon

-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Bolo to na silvestra, uz som mal prichystane nejake riadne ohnostroje a taku malu sopku, neviem ci to poznate. Vsetko to bolo pripravene na pracovnom stole, kde bola tiez sviecka. No a ohen a ohnostroj dava dokopy ved viete co. No a ako som z obyvacky pocul a videl som aj citil ako sa nieco zapalilo, tak som utekal rychle do izby a iba vidim ako zapalna snura na tej sopke hori. Kua teraz panika a prve co ma napadlo bolo vyhodit to von oknom, no na to uz bolo malo casu, tak som to hodil pod postel.
Cela postel zospodu obhorena, periny zhoreli - uplne derave, fuuu a toho smradu a dymu, sommusel vetrat este tyzden aj cez noc, lebo sa tam nedalo spat. Oco ma skoro zabil, ty vogo.
-
miki690
Medium Professional
No ja mam takych pprihod viac ... ked som bol male decko tak som stale nieco skusal ... napriklad ci sa daju vopchat 2 minidisky naraaz do veze , resp. ze ci ked vopcham jeden minidisk a zanho dam druhy a stlacim "eject" ze ci ho to vyhodi vonku ... a samozrejme ze veza vyhodila disk error a vypla sa a ani v servise ju nedokazali opravit
ked som bol mensi tak som sa hral na dvore a zrazu som mal pocit, ze do nasej skody 100 treba natankovat ... no a co ine bolo po ruke ako piesok ? take vedierko piesku v nadrzi potesi kazde auticko
a ked som bol este mensi tak som si chcel kreslit na tabulu, ale nemal som tabulu a ani kriedy ale zato sme mali peknu zelenu ladu ... keby ste len videli ten tuning aky som tym kamenom porobil na laku
... samozrejme ze som bez bitky neostal ...
potom sa mi zoparkrat podarilo rozbit uplne nove pohare , raz som u kamosa rozbil akvarium, ked som liezol za stôl a udrel som do radiatora a to akvarium mi spadlo na hlavu a rovno na novy koberec ... som si myslel ze ma kamosov oco zabije
a posledne sa mi podarilo rozliat atrament do tlaciarne na parkety a krasne sa to vpilo do toho dreva, ze som to potom cistil celu noc ... no nastastie sa to nakoniec zmazalo ... no to je asi vsetko
ked som bol mensi tak som sa hral na dvore a zrazu som mal pocit, ze do nasej skody 100 treba natankovat ... no a co ine bolo po ruke ako piesok ? take vedierko piesku v nadrzi potesi kazde auticko
a ked som bol este mensi tak som si chcel kreslit na tabulu, ale nemal som tabulu a ani kriedy ale zato sme mali peknu zelenu ladu ... keby ste len videli ten tuning aky som tym kamenom porobil na laku
potom sa mi zoparkrat podarilo rozbit uplne nove pohare , raz som u kamosa rozbil akvarium, ked som liezol za stôl a udrel som do radiatora a to akvarium mi spadlo na hlavu a rovno na novy koberec ... som si myslel ze ma kamosov oco zabije
a posledne sa mi podarilo rozliat atrament do tlaciarne na parkety a krasne sa to vpilo do toho dreva, ze som to potom cistil celu noc ... no nastastie sa to nakoniec zmazalo ... no to je asi vsetko
-
erytrocyt
VIP
Lool, dobrá téma. Som v škole, tak nemám čas písať, ale toto stihnem.
S bratrancom som sedel na kopčeku pri železničnej trati. No a hrali sme sa s mačičkou. Takou, malou, čiernou. No a zrazu sa preplo návestidlo na "Voľno", tak sme vedeli, že pôjde vlak. A prišiel. Bol to náklaďák, vagóny - prázdne uhľaky. No a ako išiel oproti, chytil som mačičku a šup, do vagónu. A tá cestovala len pán boh vie kam
Dedo sa ma pýta, kde máš mačičku, a ja že neviem
.
S bratrancom som sedel na kopčeku pri železničnej trati. No a hrali sme sa s mačičkou. Takou, malou, čiernou. No a zrazu sa preplo návestidlo na "Voľno", tak sme vedeli, že pôjde vlak. A prišiel. Bol to náklaďák, vagóny - prázdne uhľaky. No a ako išiel oproti, chytil som mačičku a šup, do vagónu. A tá cestovala len pán boh vie kam
eritrocit: kym si ju nezapalil
tuto nedelu nad ranom, po rozluckovej party v Anglicku sme si s kamosom pozhanali nieco na jedenie,ze skusime nieco na prepite zaludky zjest. Tak prve na rad prisli dake keksy od Rusov. On mal na kolenach gitaru a kedze ma strojcek nedalo sa mu z dobre odhryznut a tak kus keksu skoncil v gitare. On nato s kludom: "she is hungry, I have to feed her!" a vsetci co sme tam na gavcoch boli sme ostali asi 5 minut v krcoch od smiechu... potom jej chcel este dat pit z mojej kavy a to som ho zrusil,lebo som vedel ze to by uz pre gitaru neskoncilo dobre.
tuto nedelu nad ranom, po rozluckovej party v Anglicku sme si s kamosom pozhanali nieco na jedenie,ze skusime nieco na prepite zaludky zjest. Tak prve na rad prisli dake keksy od Rusov. On mal na kolenach gitaru a kedze ma strojcek nedalo sa mu z dobre odhryznut a tak kus keksu skoncil v gitare. On nato s kludom: "she is hungry, I have to feed her!" a vsetci co sme tam na gavcoch boli sme ostali asi 5 minut v krcoch od smiechu... potom jej chcel este dat pit z mojej kavy a to som ho zrusil,lebo som vedel ze to by uz pre gitaru neskoncilo dobre.
Mno ja som bol v ozdravovni v Železnom a tam sme raz boli na vylete a isli sme okolo potoka ... pozeram a ten potok mal trblietave dno prizrem sa lepsie a tam jakokeby sa zrnka zlata ligocu v slnku (11 rokov je 11 rokov
) taa som si nabral plnu flasku 0,5l tej gebudziny zo dna a ze reku budem ryzovat na izbe v ozdravovni zlato ... prideme a ze kua a ako to budeme ryzovat ... taaak som vytiahol vankus a z obliecky som vystrihol 15 x 15 cm zaplatu a osieval som blato von oknom a zlate suplikance nechaval ... vecer pride sestricka a huuuka na celu ozdravovnu ...PAAAAUUKOOOOV ta dobehnem ci niekoho nezabilo a ona ze to co mas s vankusom .. a duchaplne vravim ze to uz bolo a ona ze netrep tie vankuse su nove a vy ste prvy turnus ktory na nich spi .. kua taka smola... potom jej musel som vysvetlit ze som chcel zbohalnut a ma poslala do riti ze to je sluda...
a ze som si mal prist pytat gazu (obvaz) co uz ma nenapadlo .. a v druhej ozdravovni som odtrhol umyvadlo ... kto mal vediet ze neunesie ani 65 kg? ... 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
No ja mam 2 take pribehy
1) Dohodol som sa s jednymy typkami ze im spravim stranku, tak sme sa mali stretnut na pumpe, povedali ze modre bmw, ja som si vsimol ihned prve modre bmw tak som tam isiel, normalne som si sadol do cudzieho auta, a vodicovi podal ruku ze "Čau, ja som ..."
a on na mna tak pozeral ze bol z toho vyhukani
, az potom mi zakivali ti pravi ...
2) Ked som mal okolo 5 - 6 rokov, tak som naštartoval auto a zacal som cuvat a nabural som do brany
1) Dohodol som sa s jednymy typkami ze im spravim stranku, tak sme sa mali stretnut na pumpe, povedali ze modre bmw, ja som si vsimol ihned prve modre bmw tak som tam isiel, normalne som si sadol do cudzieho auta, a vodicovi podal ruku ze "Čau, ja som ..."
2) Ked som mal okolo 5 - 6 rokov, tak som naštartoval auto a zacal som cuvat a nabural som do brany
rofl no tak to je peckafruxo napísal:No ja mam 2 take pribehy
1) Dohodol som sa s jednymy typkami ze im spravim stranku, tak sme sa mali stretnut na pumpe, povedali ze modre bmw, ja som si vsimol ihned prve modre bmw tak som tam isiel, normalne som si sadol do cudzieho auta, a vodicovi podal ruku ze "Čau, ja som ..."a on na mna tak pozeral ze bol z toho vyhukani
, az potom mi zakivali ti pravi ...
-
okonenipica
Zablokovaný
-
AngelDeadth
Novice
Re: Srandovné príbehy zo života
Tak to ja mam dobry pribeh......Raz som išiel s kamošom do potravin si niečo kupiť.A ked sme vyšli, oproti bola žena s kočikom. Myslel som si že ju poznam, a tak som išiel kutej cudzej žene a objaliu.Ona kukala a nechapala. A ja že ahoj Lucia, ako, ty už maš babetko a ským.....ona kukala namna či mi nešibe, ale ja som bola stale vtom že sa pozname.... až po 5 min. som si uvedomil že to je cudzia žena. tak bez dalšich slov som odišiel.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2017, 22:24)
Tak to ja mam dobry pribeh......Raz som išiel s kamošom do potravin si niečo kupiť.A ked sme vyšli, oproti bola žena s kočikom. Myslel som si že ju poznam, a tak som išiel kutej cudzej žene a objaliu.Ona kukala a nechapala. A ja že ahoj Lucia, ako, ty už maš babetko a ským.....ona kukala namna či mi nešibe, ale ja som bola stale vtom že sa pozname.... až po 5 min. som si uvedomil že to je cudzia žena. tak bez dalšich slov som odišiel.
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2017, 22:24)
haha, tak to je super príbeh
ďakujeme že si sa sem kvoli nemu registroval
ďakujeme že si sa sem kvoli nemu registroval
-
Solo_Kamen
King
Ano, Vevyzo1g, prvý príspevok na fóre musí byť vedecká esej o vplyve prdu vo vesmíre na život na Zemi. 
karmista:
asi sa mi pokazil detektor sarkazmu ale vážne pochybujem o tom, že to nemyslel ironicky. Možno že moja mienka o ľudstve klesla prihlboko 
karmista: