T-Com a stahovanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
makusko
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

T-Com a stahovanie

Príspevok od používateľa makusko »

caute dal som si doma zapojit T-com a chcem sa spytat kedze som to tu nikde nenasiel napisane ako t ovlastne je. stahujete? tosielaju nejake upomuienky alebo obmadzuju to? pretoze realne neni mozne byt anonymny na nete. ake mate skusenosti? diky za rady. a pouzivate niekto JAP?
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Tak ak mas flatko mozes tahat kolko chces, este som nepocul zeby niekomu poslali upomienku, no a ak mas preplateny objem dat napr 2 GB tak ked ich prekrocis tak si zacvakas navyse
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja mam DSL student maxi a to je 512 rychlost a bez obmedzeni...
ak si podpisal obmedzenia tak za vsetko velmi mastne zacvakas... mrkini si na t-com.sk cennik tvojho pausalu :wink:
makusko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa makusko »

mam flatko 1024/512 (neobmedzene) ide mi skor o to ci sa nejak zameriavaju na warez a ludi okolo toho a ci mate nejake skusenosti
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

od kedy to mam tak w**ezim ta nieje problem. nemal by som mat podporu P2P ale ani s torrentami tiez nieje problem... len fakture si vzdy checknem kolko GB som preneisol a to je vsetko
//za takmer rok mi este nedali nic navyse platit,takze OK
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

makusko napísal:mam flatko 1024/512 (neobmedzene) ide mi skor o to ci sa nejak zameriavaju na warez a ludi okolo toho a ci mate nejake skusenosti
T-Com ma ine starosti,než zameriavat sa na warez ani nemaju dovod takže žiadne obavy.Ale ja používam preistotu na warez a pod. hide ip.

Kód: Vybrať všetko

http://whois.domaintools.com/.....
(...dopis aktaulnu IP)
Napísať odpoveď