Tomasito napísal:Ten rusivo posobiaci "vredik" nie je definitivum... vsetko chce svoj cas ludia, cakajte
fakt to posobi rusivo, stacilo by spravit bodky ktore by neboli take farebne vyrazne a boli by len take nenapadne ale ked sa a nich clovek pozrie hned vie, ako je na tom
sak to neni ziadny problem spravit vo photoshope... skusim sa pohrat...
Myslim ze je to zalozene na velmi podobnom principe ako aj dolu index - tj po odhlaseni uz uzivatel nefiguruje ako aktivny.
Ale kludne by sa to dalo k tomu infu len pichnut ako status Online, alebo offline - obycajny text, mozno farbou nejakou tmavou zelenou a tmavou cervenou rozlisit
KoCi napísal:Myslim ze je to zalozene na velmi podobnom principe ako aj dolu index - tj po odhlaseni uz uzivatel nefiguruje ako aktivny.
Skúšal si to? Keď sa odhlásim, tak nie som na úvodnej stránke zobrazený ako prihlásený, ale ten zelený symbol pri príspevkoch mám (až kým neuplynie nejaký čas [tuším že je to päť minút]).
Ja som mal v počítači takých panačikov - zeleného a modrého a mal som to na práve takúto funkciu odložené na jeden web.. akurat, že to neviem nájt zrejme som si to neschoval, keď som formatoval disk