TeamSpeak free server
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
TeamSpeak free server
Hladam nejaky free spolahlivy TS server (ak taky vobec je). Mate s tym nejake skusenosti? Bolo by to pre max 20 ludi...
-
Norick98
Medium Star
tiez by som jeden bral 
co som hladal ja tak nic schopne a free zaroven som nenasiel, kvalita na publicoch je otrasna. tak teraz ked si ideme s kamosmi zahrat alebo len tak pokecat tak spravim docasny server ja...
myslim ze najlepsi sposob ako zohnat TS server je dohodnut sa s dakym komu bezi komp 24/7
nepotrebuje ani extra dobre pirpojenie a komp to zatazuje uplne minimalne (zrejme menej ako solitair
)
co som hladal ja tak nic schopne a free zaroven som nenasiel, kvalita na publicoch je otrasna. tak teraz ked si ideme s kamosmi zahrat alebo len tak pokecat tak spravim docasny server ja...
myslim ze najlepsi sposob ako zohnat TS server je dohodnut sa s dakym komu bezi komp 24/7
Ja pouzivam www.warzone.cz
-
Norick98
Medium Star
ja mam tiez dynamiku a tie nove Ip riesim NO-IP dost dobra vecicka..vytvori stalu Ipcku ktoru mozes pouzivat a prekryje tu co mas..mozno to poznas...kukiak napísal:Ten warzone, mi nejde, dalsi dobru adresu?
Ved to ze nikoho takeho so statickou IP a s 24/7 bezanim PC nepoznam...Uz ma to prestalo bavit stale nove a nove IP, ludom sa to tazko pameta.
-
morpheus277
Light Expert
-
skorec1
Expert
Re: TeamSpeak free server
mam vlastny teamspeak 3 server na IP 46.150.221.221 ma 512 slotov
odozva zo serveru do sixu je 12ms, server v HE priamo na orange optike...
odozva zo serveru do sixu je 12ms, server v HE priamo na orange optike...