Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danny_Vin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Anti - Warcraft

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Takze na podnet lekoklatika, a samozrejme z vlastneho presvedcenia zakladam tuto temu anti-warcraft.
Ako hra je to absolutna hovadina, sak ale 100 ludi 100 chuti. A nemam rad ani takych maniakov, ktori este aj do skoly pridu hrat na compy warcrafta a rozkrikuju sa na celu ucebnu. Cisty soda defekt.
Aky je vas nazor? Pripiste aj ti, ktorych bavi warcraft. Podelte sa s nami o to, co vas na tej hre bavi.

BTW: Ak sa podobna tema uz vyskytla, upozornite ma, alebo temu vymazte. :wink:
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

konečne téma premna uplne s tebou suhlasim ja warcraft tiež nemusím.. radšej si zahrám ničo kvalitnejšie..... :wink:
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

No, čo by som sem naapísal, zhodujem sa s názvom témy. A prečo? Tu sú moje dôvody:
  • - je to fantasy s lacným dejom
    - pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna
    - pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
    - celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uff... .. uff.. poviem ti ty mas odvahu, ja by som si na nieco podobne musel nasadit suspenzor keby ma kamenovali, aby som neprisiel o buduce potomstvo :lol:

... ono ja neznesiem cokolvek od blizzardu, a warcraft ktory je trestom pre oci ak nemate ciernobiely monitor, a pre usi ak mate zapnuty zvuk.. uff.. robil som v troch herniach a nemam na tuto hru jedinej dobrej spomienky.

Ale tema na flame jak stvorena :)

.. mne sa ovela ale ovela viacej lubila hra spellforce, ktora nie je az tak nepodobna hre W3, ale graficky je pre mna prijatelnejsia, zaroven aj hratelnostou, hra Spellforce, ktora tiez prinasa dosial nevideny pristup (skoda ze dvojku tak pokazili)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

s tym lacnym pribehom je to pravda a WoW ma fakt strasnu grafiku ale inak nemam nic proti :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

WoW, W3... to iste sa da povedat aj o CS.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Eru napísal:s tym lacnym pribehom je to pravda a WoW ma fakt strasnu grafiku ale inak nemam nic proti :)
AK ma warcraft slaby pribeh, tak skacem do hrona aj so zavazim. Okolo celeho deja vyslo vela dielov knih, ktory doplnaju cely dej..atd..Aky je podla teba dej v CS?

//grafika vo WoW sa mi velmi paci. Napriek tomu ze je to mainstreamova hra. ROzbeha sa uz aj na 128MB ram a 800mhz procaku, je ta grafika aj na lepsich masinach na rok vydania vyborna.
Zvuk...podla mna blizzard ma najlepsie soundtracky a hudbu k hram. Ci uz to bolo diablo alebo wow..
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

zabudol si na vynikajuce traileru k hram blizzard si dost daval zalezat prave na nich ....
JurijRubanov asi si to nehral dlho ale wow neni o questoch ,tie mas na to aby si sa dastaval na vyssie urovne az potom prichadza zazitok z pvp ,raidovanie - killovanie bossov , blizzard robi pre hracov kopu eventov a skoro kazde 3 mesiace vychadzaju nove patche teda je sa stale na co tesit , az taka blbost to nemoze byt ked to hra 8 milionov hracov co pocitam len na oficialnych servroch
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:az taka blbost to nemoze byt ked to hra 8 milionov hracov co pocitam len na oficialnych servroch
Ok, sak ale ako som napisal - sto ludi sto chuti. A mna proste warcraft nicim nezaujal.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

omg .. AKO SI NAPISAL 100 LUDI 100 CHUTI ....
a ze Warcraft3 je slabe :lol: kde zijes .... :lol:
pises to asi preto lebo to vsetci hraju a ty nevies a nemas ich rad a tu si ventilujes komplexy 8) zato ze si slaby v tej hre ...
hratelnost je po pi..ci ...... a tak ....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Danny_Vin napísal:Ok, sak ale ako som napisal - sto ludi sto chuti. A mna proste warcraft nicim nezaujal.
Mna nezaujalo dalsia stovka hier a nezakladam k nim "anti-temy" : :lol: :P.
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:pises to asi preto lebo to vsetci hraju a ty nevies a nemas ich rad a tu si ventilujes komplexy 8) zato ze si slaby v tej hre...
Ked si to myslis !! Ja len hovorim, ze ma ta hra nicim nezaujal. To akoze ked ma nezaujala tak som to napisal len preto, ze som v nej slaby?! Nie, proste ma to nebavi, ved kazdeho bavi nieco ine. Bodka
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Mna nezaujalo dalsia stovka hier a nezakladam k nim "anti-temy" : :lol: :P.
Mne islo hlavne o tych maniakov co to drtia vsade aj na zachode. Maniakom samozrejme nemyslim teba, lebo ta nepoznam, ale pisem o tych, co poznam a su na tom pomaly aj zavisli.

Dobre, ale nechcel som tu rozputat hadku. Chcel som vediet iba vas nazor.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Danny_Vin napísal:Mne islo hlavne o tych maniakov co to drtia vsade aj na zachode. Maniakom samozrejme nemyslim teba, lebo ta nepoznam, ale pisem o tych, co poznam a su na tom pomaly aj zavisli.
Jaj boze flame jak stvoreny...maniaci nie su len na warcraft... CoD, CS....neobjektivna tema..
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

suhlasim s kukiakom
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Jaj boze flame jak stvoreny...maniaci nie su len na warcraft... CoD, CS....neobjektivna tema..
Dobre dobre, mas pravdu. Ale stale chcem vediet iba vas nazor na warcrafta.
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

zo zaciatku good, po 2 misiach take medium a ku koncu som mal nervi na tu hru jak k...t
ta hra je cisti odvar a wow tiez, ked rts tak jedine LoTR:bfme, bfme2,RotWK
a na Cs nepi....jte
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hmm wow nema pribeh...tak akoze na tomto som sa schuti nasmial :lol: ...
ALe sak pre kazdeho je asi pribeh nieco ine ze:) .. Ale to ten kto to napisal- skus si trosku o tom o com pises nastudovat...Ak nevies podla warcraft vyslo dost knih a vsetko to boli spickove knihy s fanasy tematikou... A neviem tiez si myslim ze kolko ludi tolko chuti...kazdy ma iny vkus co sa tyka mna ja si rad zahram taku dotu cez prax v skole:) ,a wow? to je moja jemna zavislost:D ked ma to prestane bavit tak hram inu hru...ked sa jeden den nudim poviem si ze ,a sak co len tak na haluz si vytvorim postavu co som nehral a hľa som v tom :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

W3, ani WoW som nikdy nehral a nehambim sa zato. dal so msi kamosom porozprava to co tam ide a kedze fantazi hry nehravam (v zivote som hral 2) ani ich neplanujem instalovat. Ale kazdy iny, vsetci rovny. Ja hravam TTD a to je hra stara viac ako 10rokov a nikto mi nezabrani pokracovat v tom. Vadia mi vsak ludia co nevedi nic ine len rozpravat ako cely vikdend boli v dakom superfantastickom svete a ako zosielali na inych kuzla... nie vdaka, toto ja nemusim :evil:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

grafika sa mi paci,tiez suhlasim zo zvukom a aj s prepracovanymi trailermi :) ,hram wow preto lebo ma na tom bavi byt s fajn ludmi,dobre PvPcka :D ...atd

sto ludi sto chuti :P
Zamknuté