je to normalne??
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
Re: je to normalne??
pripominas mi les-anext_level napísal:ked som no ehm. ani nie zalubeny ale skoro az na doraz buchnuty do jedneho dievcata.ona to vie aj to asi citi.ona neni nejaka holywoodska je*acka ale je pekna. ked ma pozrdavi "ahoj" tak sa skoro zje*em zo schodov.lenze v poslednom case ked ju nejaky chalan ocividne "balil"tak moj drbnuty instinkt mi prikazal ze si ho po skole pockam......takmer dvojka z chovania 10,000,- musim zaplatit dalej asi 2hod prednaska rodicov ze"mam ucinne vyuzivat svoju silu" kamarati ma zjebali a ona tusim nezmenila postoj......tak reku dobre sak raz sa stava.....ale potom zase situacia "nechces sit so mnou dnes vecer von??"islo ma porazit tak som aspon buchal do steny. po skole som m u dohovoril ze to ma nechat tak a on povedal ze dobre.......ale nakonec som mu povedal ze sa o nu nezajimam a ze nech si jhu "ulovi". ale potom jak som ju s nim videl.........proste jak pes ked brani teritorium.ona mi potom po incidente v skole povedala ze nemam k nej utz nikdy ist ani ju spominat......myslel som len na nu a ona mi to povie!!v ten den som sa opil ani nwim jak.nasiel ma kamarat zevraj ako riadm motorku. prespal som unho a potom.... som sajej spytal ci nechce s mnou chodit a ona ze ANO.lenze malo to jdn hacik:mal som sa ist ospravedlnit tym chalanom.tak ze o.k lenze oni ma provokovali, no ovladol som sa. a teraz k problemu: vzdy ked sa jej spyta nejaky chlapec len ze kolko je hodin tak mam pocit ze by som ho uje*al........raz totiz utz aj rukaletela ale nastastie nedoletela.no niektory hovoria ze zavist iny ze ziarlivost.......inak mne by nevadilo ze by s nekym inym j3b4l4 ale len nech sa jej nist nepyta!!
ako seriozne ak si taky ako si pisal zavri sa do klietky a vela premyslaj.............
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
bizzy
Medium Star
no tak . toto je dost silny pribeh =D.
Len taka otazka, neber ju zle, nechcem tymto nic zle (ako ty pises nepridi mi u*ebat.)
Nemal si v detsve nejaku situaciu kde by sa ti mohlo nieco taketo vyvynut ?.. ako ta ziarlivost a privlastnovanie si...mohlo ist o hocico nie len holka.
Mozno si myslite ze pozeram vela cudnych serialov ... ale vo vacsine pripadov nakoniec som nasiel riesenie tu .
A to som butlava vrba =D.
Este raz neber to zle.
Len taka otazka, neber ju zle, nechcem tymto nic zle (ako ty pises nepridi mi u*ebat.)
Nemal si v detsve nejaku situaciu kde by sa ti mohlo nieco taketo vyvynut ?.. ako ta ziarlivost a privlastnovanie si...mohlo ist o hocico nie len holka.
Mozno si myslite ze pozeram vela cudnych serialov ... ale vo vacsine pripadov nakoniec som nasiel riesenie tu .
A to som butlava vrba =D.
Este raz neber to zle.
-
Shark NX
Addict
Ale Fakt ... Asi ma Svoje pravidlo ... co nejde Silou ide este vacsiou silou ...
Fakt ubohe ... Zmlatit chalana jak psa pretoze sa o nu zaujma ... a jedine co je tak sa zdravia ... Byt tym chlapcom co si ho zmlatil tak z teba vymlatim dusu a Vysudim cely tvoj Invalidny dochodok
Odporucana Destinacia Smer Pezinok ...
Fakt ubohe ... Zmlatit chalana jak psa pretoze sa o nu zaujma ... a jedine co je tak sa zdravia ... Byt tym chlapcom co si ho zmlatil tak z teba vymlatim dusu a Vysudim cely tvoj Invalidny dochodok
Odporucana Destinacia Smer Pezinok ...
Re: je to normalne??
kolko mas rokov? 10?next_level napísal:ked som no ehm. ani nie zalubeny ale skoro az na doraz buchnuty do jedneho dievcata.ona to vie aj to asi citi.ona neni nejaka holywoodska je*acka ale je pekna. ked ma pozrdavi "ahoj" tak sa skoro zje*em zo schodov.lenze v poslednom case ked ju nejaky chalan ocividne "balil"tak moj drbnuty instinkt mi prikazal ze si ho po skole pockam......takmer dvojka z chovania 10,000,- musim zaplatit dalej asi 2hod prednaska rodicov ze"mam ucinne vyuzivat svoju silu" kamarati ma zjebali a ona tusim nezmenila postoj......tak reku dobre sak raz sa stava.....ale potom zase situacia "nechces sit so mnou dnes vecer von??"islo ma porazit tak som aspon buchal do steny. po skole som m u dohovoril ze to ma nechat tak a on povedal ze dobre.......ale nakonec som mu povedal ze sa o nu nezajimam a ze nech si jhu "ulovi". ale potom jak som ju s nim videl.........proste jak pes ked brani teritorium.ona mi potom po incidente v skole povedala ze nemam k nej utz nikdy ist ani ju spominat......myslel som len na nu a ona mi to povie!!v ten den som sa opil ani nwim jak.nasiel ma kamarat zevraj ako riadm motorku. prespal som unho a potom.... som sajej spytal ci nechce s mnou chodit a ona ze ANO.lenze malo to jdn hacik:mal som sa ist ospravedlnit tym chalanom.tak ze o.k lenze oni ma provokovali, no ovladol som sa. a teraz k problemu: vzdy ked sa jej spyta nejaky chlapec len ze kolko je hodin tak mam pocit ze by som ho uje*al........raz totiz utz aj rukaletela ale nastastie nedoletela.no niektory hovoria ze zavist iny ze ziarlivost.......inak mne by nevadilo ze by s nekym inym j3b4l4 ale len nech sa jej nist nepyta!!
-
p4ra
Redeemer
Nie, nie je to normalne a taketo typy by som skor bil ja. Kto si ty, aby si jej zakazoval s kym sa bude a s kym sa nebude rozpravat? Je ona nejaky tvoj majetok, ze jej budes rozkazovat, kto sa jej moze a kto nemoze spytat, ze kolko je hodin napr.? Byt na mieste toho dievcata ta poslem tak rychlo do pi*e, ze by si zaliezol do diery, z kt. by si najblizsie 2 tyzdne nevyliezol. By som ta strapnil pred vsetkymi, ze by sa tak hanbil, ze by si este dalsi mesiac rozmyslal nad tym, aky si blby.
Dam ti radu, zacni pouzivat hlavu, a ak s tym nahodou mas nejaky problem, tak si skoc odbornikovi, on ti urcite bude vediet pomoct.
Dam ti radu, zacni pouzivat hlavu, a ak s tym nahodou mas nejaky problem, tak si skoc odbornikovi, on ti urcite bude vediet pomoct.
To, čomu ty v vravíš sila je v skutočnosti slabosť. Máš príliš vela sebavedomia a očividne nedostatok triezveho úsudku.
-Podobne sa správa (a kedysi to bolo ešte horšie) jeden spolužiak, ktorý bol strašne besný, keď sa niekto či už dotkol jeho veci (peračnik, mobil, školeske potreby). Pri futbale ho spolužiak nechtiac trafil loptou do hlavy a on ho za to šiel mlátiť v ťažkom afekte. A to sa dialo často.
-Všetko to mal dane vychovou od fotra. Dostal zlu znamku a z velkeho golema bol ufňukany chalan. Bal sa fotra.
=Pozeram, že posledny pristup na forum si mal v aprili, ale kebyže sa tu nahodou objaviš, tak určite daj na moju radu. Zajdi k psychologovi, v rôznych mestach su rozne centra, kde sa zapíšeš a pravidelne navštevuješ svojho psychologa.
-Mam spolužiačky a kamaratov, čo tam chodia len tak. Porozpravať sa so spychologom, ak sa vykytne problem, spolu ho riešia. Vybuduješ si tam dôveru a vela ti to môže dať. Daj na moje rady!

-Podobne sa správa (a kedysi to bolo ešte horšie) jeden spolužiak, ktorý bol strašne besný, keď sa niekto či už dotkol jeho veci (peračnik, mobil, školeske potreby). Pri futbale ho spolužiak nechtiac trafil loptou do hlavy a on ho za to šiel mlátiť v ťažkom afekte. A to sa dialo často.
-Všetko to mal dane vychovou od fotra. Dostal zlu znamku a z velkeho golema bol ufňukany chalan. Bal sa fotra.
=Pozeram, že posledny pristup na forum si mal v aprili, ale kebyže sa tu nahodou objaviš, tak určite daj na moju radu. Zajdi k psychologovi, v rôznych mestach su rozne centra, kde sa zapíšeš a pravidelne navštevuješ svojho psychologa.
-Mam spolužiačky a kamaratov, čo tam chodia len tak. Porozpravať sa so spychologom, ak sa vykytne problem, spolu ho riešia. Vybuduješ si tam dôveru a vela ti to môže dať. Daj na moje rady!
-
Shark NX
Addict
gego ale to uz nieje ziarlivost ... to uz je chore ... predstav si ze mas spoluziacku a chodili by ste spolu a o rok starsi by sa jej opytal kolko je hodin. Ty by si si ho pockal vonku a zmlatil jak psa ...
To co je?? to neni ziarlivost ... Opytas sa polovice bab z chalanmi kolko je hodin a jej frajer ti nic nespravi ... mozno ti este skor odpovie
Domlatit za toto ta moze len cisty rafinovany k*k*t
To co je?? to neni ziarlivost ... Opytas sa polovice bab z chalanmi kolko je hodin a jej frajer ti nic nespravi ... mozno ti este skor odpovie
Domlatit za toto ta moze len cisty rafinovany k*k*t