Heroes
No co im tam pichaju predsa povedali v predoslom dieli. Ta zena co vie zachytavat radiove signaly.Kosh napísal:Indigo - hej, ale co im pichaju do toho krku, a preco ten neviditelny kvoli tomu nemoze spat?
No a to si nepamatam zas ja, ze ten neviditelny nevie spat. Skor by som to ale pripisoval k jeho paranoii, koli ktorej nevie spat. Predsa len, keby on bol oznackovany, tak by vedeli ze zije a kde je.
Jeden text z fan stranky heroes.
V diskuzním fóru najdete velkou sadu spoileroidních videí k 18. epizodě - Parasite. Zde najdete odkazy na 2 různé preview. Mimochodem, 18. epizoda opět poběží v Kanadě o den dřív, takže nám bude k dispozici již někdy v pondělí ráno.
A teď ještě jedna zpráva, avšak rozhodně ne veselá. Po odvysílání tohoto dílu si na další pokračování budeme muset počkat 7 týdnů.
V diskuzním fóru najdete velkou sadu spoileroidních videí k 18. epizodě - Parasite. Zde najdete odkazy na 2 různé preview. Mimochodem, 18. epizoda opět poběží v Kanadě o den dřív, takže nám bude k dispozici již někdy v pondělí ráno.
A teď ještě jedna zpráva, avšak rozhodně ne veselá. Po odvysílání tohoto dílu si na další pokračování budeme muset počkat 7 týdnů.
-
Killerjoke
Expert
-
mirak2
Hardcore addict
ta Mohinderova poloha mi silno pripominala Supernatural..vam ne?
a neviem ci si spominate ale ked prisiel Hiro prvy raz na Petrom v tom metre tak Hiro spominal ze Peter vyzera inac bez tej jazvy..tak si myslim ze pride k tej jazve, proste sa mu to uzdravi ale ne uplne...
imho pecka diel..zacinam byt min. rovnako zavisly ako na PB..
a neviem ci si spominate ale ked prisiel Hiro prvy raz na Petrom v tom metre tak Hiro spominal ze Peter vyzera inac bez tej jazvy..tak si myslim ze pride k tej jazve, proste sa mu to uzdravi ale ne uplne...
imho pecka diel..zacinam byt min. rovnako zavisly ako na PB..
-
Killerjoke
Expert
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to si znas robia PIXCU ????
taky koniec nech si strcia do rity ! !!
ked bude 19 cast uz budem mat davno odmaturovane
este mali nechat 5 min ako sa to vyvinie .... Urcite sa Peter naserie a Sayler sa v rohu pokaka
akoze dost ma to sklamalo Peter Pomaly reagoval .. mal mu hned nejaky Skill ukazat ked ho uvidel...
Som pobureny
Ocom to je ked babka zachanuje Clair ( TOP 3 hero )
ked bude 19 cast uz budem mat davno odmaturovane
este mali nechat 5 min ako sa to vyvinie .... Urcite sa Peter naserie a Sayler sa v rohu pokaka
akoze dost ma to sklamalo Peter Pomaly reagoval .. mal mu hned nejaky Skill ukazat ked ho uvidel...
Som pobureny
Ocom to je ked babka zachanuje Clair ( TOP 3 hero )
Tak toto by ma teda dost potesilo. Akoze aby som na to cakal ako sa cakalo na Lost a este po takomto dieli co je pri konci ...mirak2 napísal:vraj v Kanade ma ist novy diel uz tuto nedelu ako posledne 2 tyzdne...takze pauza sa tyka asi len US and A
No inac zaujimave, necakal som, ze babka spolupracuje s tym Haitanom ale v poho. Este ocakavam tu chromu manzelku Nathana, ze sa dako ukaze, ked uz to tak rodinkuju vzajomne.
No a som rad, ze pribalili peknu -Mystique-Hero-