Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak dnes som bol v kostole , a bola tam ona . Dnes pre istotu nehrala na gitare a sedela az hore na chore . Cez omsu som sa par krat nanu kukal , raz som zachytil aj jej pohlad , ale no co uz . Ale na konci omse uz jak sme boli nastupeny a z knazom sme isli cez kostol , tak som zdvihol zrak hore nanu a ona sa mi kukala do oci , taky cudny pocit to bol . Potom som ju uz nevidel akurat som sa este rozpraval s kamaratom a on mi povedal ze vcera s nou bol a povedala mu ze ona sa so mnou rozpravat nebude za nejaku sms , o ktorej ani neviem . :? A este povedala ze sa s 2 metrovym chlapom bavit nebude . :aasmile19:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

BabySHAQ napísal:Tak dnes som bol v kostole , a bola tam ona . Dnes pre istotu nehrala na gitare a sedela az hore na chore . Cez omsu som sa par krat nanu kukal , raz som zachytil aj jej pohlad , ale no co uz . Ale na konci omse uz jak sme boli nastupeny a z knazom sme isli cez kostol , tak som zdvihol zrak hore nanu a ona sa mi kukala do oci , taky cudny pocit to bol . Potom som ju uz nevidel akurat som sa este rozpraval s kamaratom a on mi povedal ze vcera s nou bol a povedala mu ze ona sa so mnou rozpravat nebude za nejaku sms , o ktorej ani neviem . :? A este povedala ze sa s 2 metrovym chlapom bavit nebude . :aasmile19:
kašli na ňu... podla jej reakcii súdim,že máš na viac...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Uz Ti aj samemu musi byt jasne, ze ona Ti uz za ziadne trapenie nestoji. Je este moc mlada a s tym suvisia aj taketo reakcie, nechaj ju tak...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ona je ete nedospelá sak ze sa s tebou bavit nebude koly tvojej výske sak to je detinské.Ale tá sms to má ako zámienku aby sa s tebou nbavila.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak a ako sa mam teraz k nej spravat ? Ked ju uvidim mam ju pozdravit , alebo ignore hodit ? Viete ked ja som neni z tych ktory sa dokazu pretvarovat ze niekoho nepoznaju :? .
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie, to nemusíš, normálne ju pozdrav, len proste nevyvyjaj žiadnu iniciativu sa s ňou stretávať.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Te-wei napísal:Nie, to nemusíš, normálne ju pozdrav, len proste nevyvyjaj žiadnu iniciativu sa s ňou stretávať.
Ok a ak odzdravi tak idem dalej a ak neodzdravi tak sa jej spytam ze co som jej takeho spravil ze ma ignoruje ? ok ?
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

hej hej a ako pojdes na ten lyziarsky lebo ze to kovoi nej tak ako potom? :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:Ok a ak odzdravi tak idem dalej a ak neodzdravi tak sa jej spytam ze co som jej takeho spravil ze ma ignoruje ? ok ?
nie! ak ťa pozdraví tak OK, ak ťa neodzdaví, tak ju pozdrav zas nabudúce ešte raz a ak neodzdraví ani 2x, tak už ju nezdrav... ale určite sa jej to nepýtaj...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

BabySHAQ: Zbežne sledujem čo sa deje v tejto téme, ale kamarát, poviem ti vraciame sa znova k začiatku. Zdraviť, nezdraviť, čo povedať, čo nie...

Je mi ľúto, ale máš tu 24 strán rád, návodov, postrehov a povzbudení, ktoré by ti naozaj mohli pomôcť.

Týmto je táto téma zamknutá. Ak sa niečo v tejto súvislosti pohne dopredu, na požiadanie ju otvorím. No zatiaľ, je mi ľúto...

//Edit: BabySHAQ vám všetkým ďakuje za trpezlivosť, prejavenú snahu pomôcť a za všetky názory ktorých snahou bolo pomôcť mu, no v tomto čase žiaľ bezúspešne.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte , po dlhsom case sa vam opat hlasim . Poziadal som Eritrocita aby tuto temu otvoril a vyhovel my zaco mu velmi pekne dakujem .
Tak a teraz k veci . Viem ze ste mi vsetci vraveli ze sa mam nanu vykaslat ze mi o to nestoji . Verte mi pokusal som sa o to . Rano som chodil priamociaro do skoly a aj zo skoly , cize uz ziadne tulanie sa po jej sidlisku . Ale potom boli Nedele a ona hrala v kostole , prva nedeľa bola v pohode , ale potom to zacalo zase , uvdeomil som si ze sa mi paci este viac ako predtym :-( . Na tretiu nedelu som sa opet kukal len nanu . A ked som ju zazrel niekedy na ulici tak to bolo hrozne som sa otocil a cumel nanu az kym nezajde niekam za roh . Raz som siel s matkou s autom a vidim na chodniku jak ide a akurat si isla nasadit siltovku normalne som sa otocil a chcel som pomaly z auta vyskocit a matka ze co je tam a ja ze : ale nic macku sme asi presli . Ale ledva som to povedal . Proste je to nahovno , stale taku blbu naladu mam . Minule som rano jak som siel do skoly musel ist cez to sidlisko do skoly tak a stretol som ju , ale ona ani nie zeby presla a nic nepovedala ale zaklincovala hlavu do zeme , kopla do vrtule a velkym oblukom ma obisla , a jak som siel zo skoly tak zase to iste akurat ze vtedy sa rozbehla uplne nezmyselne niekam za panelak ( tak akoze nezacala utekat skor by som to nazval ze tam sla sviznym tempom ) . Uz rano som mal som mal pokazene tak ze som cely den len na lavici lezal a ta cesta spet ma zabila uplne . A najhorsie natom je ze , teraz ked by som sa mal najviac ucit na monitor a prijmacky , tak sa nemozem vobec sustredit a mam hroznu nechut do vsetkeho . Preco sa tak sprava ? Vsak ja jej neublizim . Som rozmyslal zeby som sa jej prihovoril ale tak ako , ked odomna boci ? A nejak ju nahanat po sidlisku ju nemienim ( to uz bude fakt uchylne ) . Co si o tomto myslite ??? Co mam robirt ( prosim nepiste ze sa mam nato vykaslat ) Na hrdost uz kaslem tu som stratil :-(
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

BabySHAQ napísal:Ahojte , po dlhsom case sa vam opat hlasim . Poziadal som Eritrocita aby tuto temu otvoril a vyhovel my zaco mu velmi pekne dakujem .
Tak a teraz k veci . Viem ze ste mi vsetci vraveli ze sa mam nanu vykaslat ze mi o to nestoji . Verte mi pokusal som sa o to . Rano som chodil priamociaro do skoly a aj zo skoly , cize uz ziadne tulanie sa po jej sidlisku . Ale potom boli Nedele a ona hrala v kostole , prva nedeľa bola v pohode , ale potom to zacalo zase , uvdeomil som si ze sa mi paci este viac ako predtym :-( . Na tretiu nedelu som sa opet kukal len nanu . A ked som ju zazrel niekedy na ulici tak to bolo hrozne som sa otocil a cumel nanu az kym nezajde niekam za roh . Raz som siel s matkou s autom a vidim na chodniku jak ide a akurat si isla nasadit siltovku normalne som sa otocil a chcel som pomaly z auta vyskocit a matka ze co je tam a ja ze : ale nic macku sme asi presli . Ale ledva som to povedal . Proste je to nahovno , stale taku blbu naladu mam . Minule som rano jak som siel do skoly musel ist cez to sidlisko do skoly tak a stretol som ju , ale ona ani nie zeby presla a nic nepovedala ale zaklincovala hlavu do zeme , kopla do vrtule a velkym oblukom ma obisla , a jak som siel zo skoly tak zase to iste akurat ze vtedy sa rozbehla uplne nezmyselne niekam za panelak ( tak akoze nezacala utekat skor by som to nazval ze tam sla sviznym tempom ) . Uz rano som mal som mal pokazene tak ze som cely den len na lavici lezal a ta cesta spet ma zabila uplne . A najhorsie natom je ze , teraz ked by som sa mal najviac ucit na monitor a prijmacky , tak sa nemozem vobec sustredit a mam hroznu nechut do vsetkeho . Preco sa tak sprava ? Vsak ja jej neublizim . Som rozmyslal zeby som sa jej prihovoril ale tak ako , ked odomna boci ? A nejak ju nahanat po sidlisku ju nemienim ( to uz bude fakt uchylne ) . Co si o tomto myslite ??? Co mam robirt ( prosim nepiste ze sa mam nato vykaslat ) Na hrdost uz kaslem tu som stratil :-(
stelesnene prislovie ani z voza ani na voz ...

-mno ja by som odporucal sms a povedz jej co mas na srdci ... smska si ju najde a nebudes ju musiet nahanat po ulici..
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sms určite nie, o tom tu už reč bola. Čo by sa stalo? Proste by mu neodpísala ani mu na to nijak nerearovala.
Viem,že to nechceš počuť, ale mal by si ju nechať byť a rozhliadnuť sa inde. ono by sa mohlo tiež stať,že by tvoje správanie vnímala akože ju obťažuješ, prípadne sleduješ a nechci sa do takejto neprijemnej situácie dostať.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Omg sa tu furt omiela dookola to iste....ale rozmyslali ste aj nad tym ze ta baba cho nemusi chciet???
hmmmm....
Treba ju oslovit a hotovo a ak ta nechce tak jej srdcu neprikazes ...dotka
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Te-wei napísal:Sms určite nie, o tom tu už reč bola. Čo by sa stalo? Proste by mu neodpísala ani mu na to nijak nerearovala.
Viem,že to nechceš počuť, ale mal by si ju nechať byť a rozhliadnuť sa inde. ono by sa mohlo tiež stať,že by tvoje správanie vnímala akože ju obťažuješ, prípadne sleduješ a nechci sa do takejto neprijemnej situácie dostať.
hej len som chcel vyhoviet jeho kriteriam ani ju nechat tak ani ju nahanat ... nepoznam tuto temu az tak taze s tou SMS je to mozne :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Te-wei napísal: Viem,že to nechceš počuť, ale mal by si ju nechať byť a rozhliadnuť sa inde. ono by sa mohlo tiež stať,že by tvoje správanie vnímala akože ju obťažuješ, prípadne sleduješ a nechci sa do takejto neprijemnej situácie dostať.
No praveze ono to nejde , jak aj by som chcel :cry: .
Martin44 napísal:Omg sa tu furt omiela dookola to iste....ale rozmyslali ste aj nad tym ze ta baba cho nemusi chciet???
hmmmm....
Treba ju oslovit a hotovo a ak ta nechce tak jej srdcu neprikazes ...dotka
Vies lenze to si mozem pri kazdej povedat ze ma nechce a hotovo , a ja som neni z tych tipov co sa pri najmensom probleme na vsetko vykaslu .

A Dawo aj ja som chcel uz pisat sms , ale vies no ona mi neodpise

A dalej , jednoducho si neviem vysvetlit jej spravanie , mozno ze sa ma boji ???? Ja naozaj neviem , kiez by ma lepsie poznala :( tak by vedela ze sa ma nemusi bat .
Prosim skuste nieco vymysliet , co by som mohol v tejto situacii robit ? ako jej dat najavo ze sa ma nemusi bat ani nic podobne , a este ako sa mam opet sustredit na ucenie :) ?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Pozri sa, skús brať do úvahy konečne aj možnosť že sa jej proste nepáčiš a nemusí to byť kvôli ničomu konkrétnemu, dokonca ani abstraktnému. Myslím, že ty si už urobil všetko čo sa dalo a už si z toho emocionálne vyčerpaný a začínaš sa dostávať do depresívno-apatických stavov čoraz častejšie.
Ideálna by pre teba bola zmena prostredia. Ako si písal, tak prvú nedeľu si sa ešte držal, no potom postupom času si nad tým všetkým začal opäť uvažovať a znova sa to vrútilo do starých koľají. Ak to pre tebanebude dlhodobý problém, tak sa ešte raz skús dostať do takého stavu, ako pred prvou nedeľou a jednoducho zmeň kostol a vypni ju zo svojho vedomia. Pokiaľ to neurobíš, tak sa táto téma bude ťahať ako sopeľ, kým ju zasa mod nezamkne...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jin napísal: Myslím, že ty si už urobil všetko čo sa dalo a už si z toho emocionálne vyčerpaný a začínaš sa dostávať do depresívno-apatických stavov čoraz častejšie.
...
Ja viem ze ma to nici , ale asi si nepochopil otazke na ktoru som chcel odpoved .

Akokolvek mi budete vraviet ze sa mam nanu vykaslat tak ja to nespravim , uz to dotiahnem az do konca ( aj ked ten koniec bude velmi neprijmny) . Viem ze vam uz jednoducho pripadam ako tvrdohlavy sopliak , ale aj tak sa budem snazit nadalej . Tak prosim ktory mate este nejake napady napiste a pomozte mi , a ak nie tak to budem musiet dotiahnut do konca sam . Dik
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mohol by si mi prosim Ta povedat, co si Ty predstavujes pod pojmom dotiahnut do konca?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Vigor napísal:Mohol by si mi prosim Ta povedat, co si Ty predstavujes pod pojmom dotiahnut do konca?
Ze ma daju do psychiatrie :D , ale nie no u mna bude dobojovane ked mi povie do oci ze jej mam dat definitivne pokoj , ze som to posledne co chce . Ak mi toto povie ver ze sa nanu uz ani nepozriem
Napísať odpoveď