VYsvetlenie je to,,,,mozno troska nepresne ale ,predsaTe-wei napísal:To čo je za haluz?
Ako sa zbavit frajerky??
-
midnight_man
Guru
Re: all
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
tak teraz pise ta s ktorou sa rozisiel! ja som povedala ze si podrezem zily..no potom ma to velmi rychlo preslo lebo som spoznala ineho chalana,ktory ma ma rad...a nikdy som si nevysmyslala moj zlaty ze mam druheho! ja som ho spoznala a zacali sme spolu chodit! nemozem zato ze ty si taky sprosty jak rucka od motyky ze mi neveris ze s nim chodim! nemusis mi verit! a s tou tvojou monikou mi to je to uplne ukradnute! my uz spolu nechodimetakze neziarlim! ja mam davida a nie teba...a ja som ta nestrapnovala tak sa uvedom! ja som chcela byt kamoska...ale ked ty nie...tak mi to je jedno! mam dost inych kamosov ty mi chybat nebudes! co bolo bolo...uz nic viac nebude...bud stastny lebo ja uz stastna som...tak to nechaj tak a uz to neries prosim ta...
mame 15 a spravame sa na 13 ze? ach jaj...skerka napísal:tak teraz pise ta s ktorou sa rozisiel! ja som povedala ze si podrezem zily..no potom ma to velmi rychlo preslo lebo som spoznala ineho chalana,ktory ma ma rad...a nikdy som si nevysmyslala moj zlaty ze mam druheho! ja som ho spoznala a zacali sme spolu chodit! nemozem zato ze ty si taky sprosty jak rucka od motyky ze mi neveris ze s nim chodim! nemusis mi verit! a s tou tvojou monikou mi to je to uplne ukradnute! my uz spolu nechodimetakze neziarlim! ja mam davida a nie teba...a ja som ta nestrapnovala tak sa uvedom! ja som chcela byt kamoska...ale ked ty nie...tak mi to je jedno! mam dost inych kamosov ty mi chybat nebudes! co bolo bolo...uz nic viac nebude...bud stastny lebo ja uz stastna som...tak to nechaj tak a uz to neries prosim ta...
-
midnight_man
Guru
Re: all
mozno troska nevysloVigor napísal:Niekedy na silu tvorit "mudre myslienky" sa neoplati...
-
Te-wei
Medium Professional
Tu začína byť veseloskerka napísal:tak teraz pise ta s ktorou sa rozisiel! ja som povedala ze si podrezem zily..no potom ma to velmi rychlo preslo lebo som spoznala ineho chalana,ktory ma ma rad...a nikdy som si nevysmyslala moj zlaty ze mam druheho! ja som ho spoznala a zacali sme spolu chodit! nemozem zato ze ty si taky sprosty jak rucka od motyky ze mi neveris ze s nim chodim! nemusis mi verit! a s tou tvojou monikou mi to je to uplne ukradnute! my uz spolu nechodimetakze neziarlim! ja mam davida a nie teba...a ja som ta nestrapnovala tak sa uvedom! ja som chcela byt kamoska...ale ked ty nie...tak mi to je jedno! mam dost inych kamosov ty mi chybat nebudes! co bolo bolo...uz nic viac nebude...bud stastny lebo ja uz stastna som...tak to nechaj tak a uz to neries prosim ta...
mignitht_man: A to s touto Harpiou si chodil?
medailu pre bubo12342...ze to ten rok a pol vydrzal...to si asi musel vela pit, ze???skerka napísal:tak teraz pise ta s ktorou sa rozisiel! ja som povedala ze si podrezem zily..no potom ma to velmi rychlo preslo lebo som spoznala ineho chalana,ktory ma ma rad...a nikdy som si nevysmyslala moj zlaty ze mam druheho! ja som ho spoznala a zacali sme spolu chodit! nemozem zato ze ty si taky sprosty jak rucka od motyky ze mi neveris ze s nim chodim! nemusis mi verit! a s tou tvojou monikou mi to je to uplne ukradnute! my uz spolu nechodimetakze neziarlim! ja mam davida a nie teba...a ja som ta nestrapnovala tak sa uvedom! ja som chcela byt kamoska...ale ked ty nie...tak mi to je jedno! mam dost inych kamosov ty mi chybat nebudes! co bolo bolo...uz nic viac nebude...bud stastny lebo ja uz stastna som...tak to nechaj tak a uz to neries prosim ta...
EQ
-
midnight_man
Guru
all
te-wei ...mas to trocha popleteneTe-wei napísal:mignitht_man: A to s touto Harpiou si chodil?
vies ja som taky ze ja si pekne pockam na pravu lasku a uz to riesit nebudem a ani ja ta nepotrebujem!skerka napísal:tak teraz pise ta s ktorou sa rozisiel! ja som povedala ze si podrezem zily..no potom ma to velmi rychlo preslo lebo som spoznala ineho chalana,ktory ma ma rad...a nikdy som si nevysmyslala moj zlaty ze mam druheho! ja som ho spoznala a zacali sme spolu chodit! nemozem zato ze ty si taky sprosty jak rucka od motyky ze mi neveris ze s nim chodim! nemusis mi verit! a s tou tvojou monikou mi to je to uplne ukradnute! my uz spolu nechodimetakze neziarlim! ja mam davida a nie teba...a ja som ta nestrapnovala tak sa uvedom! ja som chcela byt kamoska...ale ked ty nie...tak mi to je jedno! mam dost inych kamosov ty mi chybat nebudes! co bolo bolo...uz nic viac nebude...bud stastny lebo ja uz stastna som...tak to nechaj tak a uz to neries prosim ta...
-
bocian
Light Professional
Re: Ako sa zbavit frajerky??
hlavne to urob tak aby ju rozchod velmi nebolel a nie na sposob mojho kamarata ktory prisiel k holke a povedal jej : srat na vsetko nemam nato naladu cau... tak take neze urobisbubo12342 napísal:Mam problem pekne poporiadku zalubil som sa a chodili sme spolu jeden a pol roka lenze prisla situacia ze sa mi zacala velmi pacit ina baba medzi anmi to neklapalo no ona si mysli daco ine dal som jej zbohom no ona cche robit blbosti ze si podreze zili a tak a to moc nechcem ale to asi nespravy neviem sa jej zbavit!pls poradte
-
susenejablko
Light Star
Re: Ako sa zbavit frajerky??
trebalo by citat celu temu...alebo ked nie celu tak aspon poslednu stranu...bocian napísal:hlavne to urob tak aby ju rozchod velmi nebolel a nie na sposob mojho kamarata ktory prisiel k holke a povedal jej : srat na vsetko nemam nato naladu cau... tak take neze urobis![]()
ale lock netrebaa...nech si este ti dvaja pokecaju