Menší prieskum: Aký prehliadač, Antivír, Firewall...??
Menší prieskum: Aký prehliadač, Antivír, Firewall...??
Ahojte. Chcel by som svami podiskutovať o tom akú kombináciu používate na internet? Myslím tým stiahli ste si IE7? Alebo máte Firefox 2, Operu? Či vám stačí IE6? Potom aký máte antivír a aký Firewall? Zase napíšte či sa uspokojíte s XP - SP2 firewallom alebo máte svoj? Okomentujete ktorý je dobrý a prečo, ktorý je zlý a prečo. Nejak takto:
Kombinácia: Norton Antivír, SP2 Windowsácky Firewall. Neskôr plánujem nahodiť NOD32 v kombinácii s SP2 Firewallom. A prehliadač IE7.
Kombinácia: Norton Antivír, SP2 Windowsácky Firewall. Neskôr plánujem nahodiť NOD32 v kombinácii s SP2 Firewallom. A prehliadač IE7.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivaj hocico ine len nie IE, je jedno ci pojde o verziu 6 alebo 7. Najlepsie bude vybrat si medzi Operou a Firefoxom, je na tebe co si vyberies. Firewall by som tiez nepouzival origo z Windowsu, pretoze su podstatne lepsie programy najma co sa tyka nastavenia, aj ked ten windowsacky urcite staci.
Ja ficim na prehliadaci Maxthon, antivirak Nod32 a bez firewallu, nie je problem. Antispyware mam Ad-Aware, aj ked ho skoro vobec nepouzivam (tak raz za mesiac az dva ho pustim).
Tvoj buduci prechod na win firewall alebo IE7 by znamenal znacny krok spat, takze radsej uvazuj o alterativach, v pripade firewallu mas moznost Zone Alarm, Kaspersky, Norton, Kerio... a z prehliadacov FF & Operu.
Ja ficim na prehliadaci Maxthon, antivirak Nod32 a bez firewallu, nie je problem. Antispyware mam Ad-Aware, aj ked ho skoro vobec nepouzivam (tak raz za mesiac az dva ho pustim).
Tvoj buduci prechod na win firewall alebo IE7 by znamenal znacny krok spat, takze radsej uvazuj o alterativach, v pripade firewallu mas moznost Zone Alarm, Kaspersky, Norton, Kerio... a z prehliadacov FF & Operu.
Vyse roka uspesne pouzivam kombinaciu Firefox, Nod32, Sunbelt Kerio Personal Firewall a Adaware(ten skoro vobec nepouzivam a ak nieco najde tak iba tracking cookies). Kym som mal povodny SP2 firewall a Avast tak neboli problemy ale nakoniec sa virus do kompu dostal, odkedy som to vymenil tak je vsetko v poriadku
Pre mna osobne je to neprekonatelna kombinacia.
windows firewall je firewall na polovicny uvazok, on totiz ani v najnovsej verzii - teda pre vistu, nespracovava dostatocne odhadzajuce spojenia
Windows Vista firewall je na odchádzajúce spojenia prakticky nepoužiteľný
http://www.dsl.sk/article.php?article=3362&title=
Windows Vista firewall je na odchádzajúce spojenia prakticky nepoužiteľný
http://www.dsl.sk/article.php?article=3362&title=
-
Traktorista
Guru
-
okonenipica
Zablokovaný