Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Danny_Vin napísal:Theking: Mohol by si mi pls vysvetlit Charge 23 Normal. O co tam vlastne ide? Pochopit to nebolo az take tazke, horsie je to zrealizovat. Dik
Charge 23? a to už vieš sonic aj thumbaround? :) Charge...no...je to ťažké takto vysvetliť, dám ti jeden link na youtube... ..podla toho by si to mal pochopiť, lepší na nete už asi ani nenájdeš....Ale pokiaľ si si vedmomí že nejaký trik by si mal ešte docivičiť tak ti to odporúčam spraviť :)

Mimochdom naše fórum www.penspinning.wz.cz je už plne v prevoze takže možete začať diskutovať. A na www.spin.wbl.sk už čoskoro pribudne niekoľko videotutoriálov. :wink: :)
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:s ceruzkou by sa to dalo lahsie ako s obycajnym perom lebo ceruzka ma v strede aj stred ceruzky a aj tazisko :wink:

chlaaaapci najdite niekde tutorial na charge 23 :(
cerzuka je veľmi ľahká a tenká, neodporúčam. No videl som už aj maníkov ktorý dávali s ceruzkou.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Theking napísal:cerzuka je veľmi ľahká a tenká, neodporúčam. No videl som už aj maníkov ktorý dávali s ceruzkou.
ty pocuvaj .. ti chalani na videach mali pera s ktorymi sa da pisat ... je nejaky shop kde sa daju zohnat? :shock:
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:ty pocuvaj .. ti chalani na videach mali pera s ktorymi sa da pisat ... je nejaky shop kde sa daju zohnat? :shock:
Musím ťa sklamať,žiadny shop s pen spinnerskými perami neexistuje, také perá sa jedine skladajú. V skutočnosti s nimi nepíšu,nemajú tam tuhy. http://spin.wbl.sk/index.php?menu=4 - 2 spinnerské perá s ktorými sa dá pisať.
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:Musím ťa sklamať,žiadny shop s pen spinnerskými perami neexistuje, také perá sa jedine skladajú. V skutočnosti s nimi nepíšu,nemajú tam tuhy. http://spin.wbl.sk/index.php?menu=4 - 2 spinnerské perá s ktorými sa dá pisať.
ty kokos .. to su ine perecka ... pocuj ... ty alebo tvoji kamarati tie pera vedia vyrobit ze??? bolo by mozne keby som si dal nejake pero poslat ze by mi ho vyrobili?? resp. keby som mal cestou alebo vy ze by sme si to manualne? :)
Thek_SVK
Professional
Professional

dawo napísal:ty kokos .. to su ine perecka ... pocuj ... ty alebo tvoji kamarati tie pera vedia vyrobit ze??? bolo by mozne keby som si dal nejake pero poslat ze by mi ho vyrobili?? resp. keby som mal cestou alebo vy ze by sme si to manualne? :)
No tie prvé dve som robil ja a to tretie spolužiak. Ak chceš,stiahni si tutorialy na ich výrobu...Co ti stačí je tie perá zohnať...Myslim že posielať to by bolo trochu zbytočne komplikované, ale odporúčam tak...ísť do obchodu, kúpiť pár pier, rozobrať a skušať co by sa z toho dalo poskladať. :wink: :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Sheep napísal:zaujimave ale nejak ma to nelaka navyse dufam ze sa to nedostane do skol lebo sa vsetci zblaznia :lol:
No,njasrandovnejšie je to v našom rade....myslím tak že máme dve lavice spojené....takže sme vedľa seba štyria...štyria pen spinneri .... napríklad taká slovenčinárka sa ide zblázniť, ibaže nemá autoritu a všetci na ňu ser*. :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Theking napísal:No tie prvé dve som robil ja a to tretie spolužiak. Ak chceš,stiahni si tutorialy na ich výrobu...Co ti stačí je tie perá zohnať...Myslim že posielať to by bolo trochu zbytočne komplikované, ale odporúčam tak...ísť do obchodu, kúpiť pár pier, rozobrať a skušať co by sa z toho dalo poskladať. :wink: :)
mno pre mna technicky talent by to bolo jednoduchsie postou .. nemam naladu a ani financie aby som sa hrajkal s perami .. sak niektore som ani nevidel v nasom meste ..a pokazit 70 korunove pero ??to je dost :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Sheep napísal:zaujimave ale nejak ma to nelaka navyse dufam ze sa to nedostane do skol lebo sa vsetci zblaznia :lol:
Ako pogy :lol: to bola tiez mania, tak aby z tohto nebolo nieco podobne :roll:
SRneC
Addict
Addict

Smarton napísal:Ako pogy :lol: to bola tiez mania, tak aby z tohto nebolo nieco podobne :roll:
to zas nie ... pogy niesu umenie a nevyzaduju skill a drill :lol: ;)
Thek_SVK
Professional
Professional

Smarton napísal:Ako pogy :lol: to bola tiez mania, tak aby z tohto nebolo nieco podobne :roll:
Toto nieje ako pogy. Je to umenie ako každé iné,až na to že trochu menej známe...tiež potrebuješ prácu prstov a skill...napríklad klavír.Tiež je to práca prstov aj skill... dá sa porovnávať klavír a pogy? Myslím že nie. Dá sa porovnávať pen psinning a pogy? Myslím že tiež nie.

edit: dawo ma predbehol
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

Theking napísal:Pozor na vec, thumbspin a thumbaround sú dva rozdielne triky...thumbspin by som nechal na neskôr.
chybicka nastala u mna, mal som na mysli thumbaround...no aj tak, ked ho robim tak sa mi ho podari kedy tedy psravit za pomoci hybania celej ruky, ale co som videl videa, ruky sa tym ludom nehybu, takze ci robim problem ja, alebo je to v poriadku taka technika?
SRneC
Addict
Addict

jamess napísal:chybicka nastala u mna, mal som na mysli thumbaround...no aj tak, ked ho robim tak sa mi ho podari kedy tedy psravit za pomoci hybania celej ruky, ale co som videl videa, ruky sa tym ludom nehybu, takze ci robim problem ja, alebo je to v poriadku taka technika?
urcite nie ... v tomto lahkom triku to mozno ujde ale pri zlozitejsich ti bude napinanie inych svalov ako tych ktore potrebujes na kkt ... ved preo uvadzas do pohybu prostrednikom .. nechapem preco hybes celou rukou ... skus si tu ruku polozit, opret o stol a tak to oprobuj
Thek_SVK
Professional
Professional

jamess napísal:chybicka nastala u mna, mal som na mysli thumbaround...no aj tak, ked ho robim tak sa mi ho podari kedy tedy psravit za pomoci hybania celej ruky, ale co som videl videa, ruky sa tym ludom nehybu, takze ci robim problem ja, alebo je to v poriadku taka technika?
http://www.penspinning.wz.cz/viewtopic.php?t=7
Cely thumbaround je vysvetlený sem,aj s pohybmi prstov...aj grafický tutorial
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

OH S*IT....akože respekt...daj sem aj ty nejaké videá :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Digital6 napísal:OH S*IT....akože respekt...daj sem aj ty nejaké videá :)
Kebyže mam s čím tak už dávno urobím tutorialy na všetky triky čo zatiaľ viem...ale nemam :(
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Theking napísal:Kebyže mam s čím tak už dávno urobím tutorialy na všetky triky čo zatiaľ viem...ale nemam :(
A čo to vlastne zhánaš??
Thek_SVK
Professional
Professional

Digital6 napísal:A čo to vlastne zhánaš??
Musím si čo najskôr zohnať alebo kúpiť webcameru... :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

dawo napísal:to zas nie ... pogy niesu umenie a nevyzaduju skill a drill :lol: ;)
jasne, to mas pravdu... bolo to myslene skor ako vtip :wink: nikoho som tym nechcel urazit... :lol:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pomachrujem sa svojim nastrojom:) obycajna ceruzka vyvazena blutackomna oboch stranach
Prílohy
ceruza
ceruza
IMG_0637.jpg (271.17 KiB) 1078 zobrazení
Napísať odpoveď