Neodolal som, skusil som demo a musim povedat, ze ma to dooost chytilo. Vzdy ma bavilo C&C a toto je ako navrat o 7 rokov dozadu, ale v novej grafike. Jedine co mi vadi,ze sa neda dostatocne odzoomovat a nemozem oznacit vsetky jednotky ale na to si snad zvyknem. Respect WESTWOOD STUDIOS aj ked teraz makaju pre EA
BTW: neviete ci tam budu aj lode a ponorky ???
ONdr3j napísal:lode a ponorky tam asi tazko budu (ale mozem sa mylit), toto nieje "klon" na red alert ale na generalov (zero hour) a tam lode neboli, takze asi nie
Nie je to ziadny klon generalsov, je to pokracovanie starych C&C, ziadne Red Alert alebo Generals...
ondrejko pravda si niektoru z tych spominanych co porovnavas, ani nehral .. lebo na zaklade screenov hodnotit nemozes Mne osobne sa styl generals moc moc lubil, tak je pre mna toto riadny nezvyk, a ja v tom vnimam dost obrovsky rozdiel. Nehovorim ze tiberium wars je horsia hra, ale je pre mna vyrazne ina, tak si musim zvykat na uplne novu hru a nie na nejaky, tebou spominany klon
Neviem či ste čítali na tiscali alebo na sectore, ale kým príde full, v deme sa dá meniť aj obtiažnosť a tiež môžete hrať za NOD. stači v rolovacom menu podržať N, resp. pri obtiažnosťi začiatočné písmenko (T: pre turtle)
KoCi napísal:ondrejko pravda si niektoru z tych spominanych co porovnavas, ani nehral .. lebo na zaklade screenov hodnotit nemozes Mne osobne sa styl generals moc moc lubil, tak je pre mna toto riadny nezvyk, a ja v tom vnimam dost obrovsky rozdiel. Nehovorim ze tiberium wars je horsia hra, ale je pre mna vyrazne ina, tak si musim zvykat na uplne novu hru a nie na nejaky, tebou spominany klon
predstav si ze som hral Generalov + zero hour a Red Alert 2 a samozrejme aj demo na tiberium wars, takze viem porovnat a vravim ze je to podobne, takze kocinko tu netrep ked ma nepoznas a nevies co som hral a som este napisal ze JE TO MOJ NAZOR takze
ONdr3j napísal:predstav si ze som hral Generalov + zero hour a Red Alert 2 a samozrejme aj demo na tiberium wars, takze viem porovnat a vravim ze je to podobne, takze kocinko tu netrep ked ma nepoznas a nevies co som hral a som este napisal ze JE TO MOJ NAZOR takze
No ved podobat sa to moze, ale nema to s Generals nic spolocne, mozno iba podobnu grafiku... ziadny klon
Dnes som stiahol demo a hned som to aj drtil. Celkom ma to aj chytilo. Paci sa mi to viac ako generals. Aj som to rozbehal na high detail na mojom AMD Athlon XP 2600+ 2.09 GHz, 768 MB RAM
Danny_Vin napísal:Dnes som stiahol demo a hned som to aj drtil. Celkom ma to aj chytilo. Paci sa mi to viac ako generals. Aj som to rozbehal na high detail na mojom AMD Athlon XP 2600+ 2.09 GHz, 768 MB RAM
i-cube napísal:vyvalujem oci. v pohybe - krasne .. demo na mna zaposobilo a velmi. na mojom P 2,6 , 768 ram, gf 6800 123mb mi to na high /nie ultra high/ islo vpohode bez trhania. chvaalim
jak obyc. vojacikovia zufalo strielali do mamooth tanku,skoro nic neurabli
ak sa ta mozem opytat mas pentium 4 alebo celeron ?? ...lebo ja mam celeron 2,4 1gb ram a grafiku FX 5200 128mb ...pojde mi to ?? ..alebo treba nova grafika ??
compleX napísal:ak sa ta mozem opytat mas pentium 4 alebo celeron ?? ...lebo ja mam celeron 2,4 1gb ram a grafiku FX 5200 128mb ...pojde mi to ?? ..alebo treba nova grafika ??
compleX napísal:ak sa ta mozem opytat mas pentium 4 alebo celeron ?? ...lebo ja mam celeron 2,4 1gb ram a grafiku FX 5200 128mb ...pojde mi to ?? ..alebo treba nova grafika ??
Som pocul ze ta hra nema velke naroky asi to spustis na nejakych min. details ale ved kup nejaku 6600 ddr3 agp a bude to v pohode
Inak hra mohla byt aj lepsia ale urcite si stiahnem plnu...
EA ma prekvapila ze dokaze este stale urobit aspon "hratelnu" hru