Prosim poradte mi neviem čo mam robit.Ked si chcem zapnut nejaku hru na PC tak mi beži asi 10 sekund a podom sa mi akoby resetol comp.Ale nenabehne mi od znova ale ja ho musim resetnut.PLS čo to može byt?
MGSnake napísal:Prosim poradte mi neviem čo mam robit.Ked si chcem zapnut nejaku hru na PC tak mi beži asi 10 sekund a podom sa mi akoby resetol comp.Ale nenabehne mi od znova ale ja ho musim resetnut.PLS čo to može byt?
kazda PC hra tp robi ? kedy to zacalo robit a pri akom pocese , alebo len tak z nicoho ?
kazda hra to robi ale nie vždy,niekedy ide hra ok ,niekedy ide 2 hodiny niekedy ide 10 minut.Fakt nechapem.A je to tak z ničoho nič.napr.som v MAIN MENU a zrazu mi pipne počitač a kontrolka svieti ako keby pracoval neustale.Ale nic sa nedeje.Musim ho ja resetnut aby znova nabehol.
normalne vyskusaj tam dat defaultne hodnoty .. mne to raz tak robilo a nemohol som ani zapat ziadny program , spravil som reset biosu a hned to nabehlo !
Pozri si teplotu cpu a aj gpu.Aj mas taknuty GPU?Ak ju mas taknutu tak aj tam moze byt problem.Programi za pozeranie teploty npr. Speed Fan (cpu ,hdd...) , everest...
Pls nefunguje ani reset biosu a neni ani vysoka teplota 45st. v zataženi.Skušal som reinstal Windows a nič.Neviete mi poradit.Ale napr.skušal som zatažit grafiku 3D Markom a neresetol sa.Iba pri hrach sa resetuje(aj to nie vždy).Može to byt procesor? alebo grafika?
Lord_3D napísal:presne ja by som to tipoval na zdroj alebo to mozno ti odchádza VGA...
Ale ked v 3D Marku všetko ide.Ja vobec nechapem.Aj ja som si myslel že to može byt v zdroji lebo ked je zataženy procak aj grafika tak možno nedodava dostatok prudu alebo čo .Ja fakt neviem.Zdroj soim kupil asi pred pol rokom a grafiku pred rokom.Skušal som reinstal ovladače na GPU ale nič nepomaha.Skuste napisat čo by to mohlo byt pls.som zufaly
Mam ešte jeden stary zdroj tak zajtra vyskušam.Mne je to dost divne že niekedy idu hry inokedy nie.A tak ist 3D Mark dost zataži PC a neresetne sa neviem či to bude tym zdrojom.