Co z toho vyplyva ze sa rozhodli spolupracovat zatial s T-Mobile. Na prvy pohlad no konecne ZADARMIKO
Prejdime k veci:
1. Po zaregistrovani dostanete 5 kreditov
2. Po odoslani sms napriklad vasemu kamaratovi sa vam strhne z uctu 1 kreditik (iba 1 kredit ktory dostanes na zaciatku zadarmo - 0sk)
3. Kamaratovi dojde smska prijme ju zadarmo ale ked bude chciet na nu odpovedat zaplati 6sk cize aj za vas ked na nu odpovie dostanete +5 kreditov k stastiu
ked sa ti minu kredity tak si ich zadarmo dobijes! mas potom tusim "len" 5 kreditov na den, ale lepsie ako nic...
sms si mozes poslat aj na svoj mobil a mozes si odpovedat.sice to stoji 6sk, ale mas zato 5sms za ktore inac zaplatis 3,50 sk x 5. takze neni ocom
cez orangeportal mas tusim 10 sms na mesiac a tiez len v ich sieti...
nj ja to tiez niekedy vyuzivam,ale ani som sa nezaregistroval nic len ked som klikol v ICQ na to okienko co je mobil ci co,tak mi to vyhodilo aku krajinu a cislo zadat (t-mobile) a som napisal text a poslalo...
ja som si to tiez dal, este nerpisie lucet za registraciu ale malo ybt o byt 5Sk.........a mam 15 SMS .a odpvoedat ti moze aj na tvoj mobil cize to nezaplati za seba