no hej. ale neni to prezradena hadanka. iba hadanka. ved tam bola aj otazka aj odpoved. taze iba hadankaaudiotrack napísal:prezradená hádanka
Hadanka
-
JohnFrusciante
Star
takze:zuzkazuzka napísal:Skúste toto:
Sú dvaja muži a dve ženy. Každý muž sa chce vyspať s každou ženou a naopak–každá žena sa chce vyspať s každým mužom. Jeden z nich má AIDS, pričom sa nevie kto. K dispozícii majú len dva kondómy. Čo majú spraviť, aby si každý užil a nikto ďalší sa nenakazil? AIDS sa môže preniesť z muža na ženu i z muža na muža a to isté platí aj pre ženy.
a samozrejme kondóm je len na jedno použitie
prvy muz si navlecie jeden kondom a na neho druhy.
vyprasi prvu zenu a da ho tomu druhemu muzovi a ten vyprasi tu istu.(nic nechyti, lebo ten prvy muz mal pod nim ted druhy kondom)
potom ten prvy muz vyprasi druhu zenu a da ten kondom druhemu muzovi, ktory si ho da na ten prvy kondom.
lenze kondom je len na jedno pouzitie, tak neviem neviemyoplin napísal:takze:
vyprasi prvu zenu a da ho tomu druhemu muzovi a ten vyprasi tu istu.(nic nechyti, lebo ten prvy muz mal pod nim ted druhy kondom)
potom ten prvy muz vyprasi druhu zenu a da ten kondom druhemu muzovi, ktory si ho da na ten prvy kondom.
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som to takisto myslel,ale je tu hack ako pise ZUZINA,ze iba na jedno pouzitie,a zadrhel je v tom,ze aj vhlapi sa navzajom mozu nakazityoplin napísal:takze:
to zuzkazuzka:ja ze vies odpoved
TATO HADANKA NEMA RIESENIE
Kód: Vybrať všetko
Je to žlté, ale môže to byť aj červené, aj zelené, aj modré, no proste môže to byť hocijakej farby. Je to deravé, no pritom to dokáže odniesť vodu. Čo je to?sitko ... nejake molekuly sa predsa musia udrzatk-u-l-i napísal:Kód: Vybrať všetko
Je to žlté, ale môže to byť aj červené, aj zelené, aj modré, no proste môže to byť hocijakej farby. Je to deravé, no pritom to dokáže odniesť vodu. Čo je to?
resp. lad
No je to zapeklite. Niekedy sa v takýchto hádankách treba chytať za slovíčka a ja v tejto nevidím nič o sexe ani pohlavnom styku. Iba o spánku a užívaní si..zuzkazuzka napísal:Skúste toto:
Sú dvaja muži a dve ženy. Každý muž sa chce vyspať s každou ženou a naopak–každá žena sa chce vyspať s každým mužom. Jeden z nich má AIDS, pričom sa nevie kto. K dispozícii majú len dva kondómy. Čo majú spraviť, aby si každý užil a nikto ďalší sa nenakazil? AIDS sa môže preniesť z muža na ženu i z muža na muža a to isté platí aj pre ženy.
-Čiže keď si každý muž dá prezervatív, môžu sa spolu vyspať v jednej posteli (kludne si ten spanok môžu užiť) a nikto nedostane aids. A úloha je splnená
Može byť?
no tak kazdy mus sa vyspi s jednou z nich nie?aby si každý užil
cize mame:
1.postel
2.postel
A je to
spongia sa mi zdaa lepsia odpoved ale mysliim, ze aj duha...k-u-l-i napísal:Kód: Vybrať všetko
Je to žlté, ale môže to byť aj červené, aj zelené, aj modré, no proste môže to byť hocijakej farby. Je to deravé, no pritom to dokáže odniesť vodu. Čo je to?
Dnes mi spolužiačka povedala riešenie a akože to su čo za praktiky, že moj kamarat pošuka babu s 2 kondomami a potom mi ten vrchny da, že na, tej je ešte čistý
ja s nim pošukam tu istu, on medzitym spravi ďalšiu a potom mi aj ten da, že na, použi oba 
To musi ale čvachtať
-Ta hádanka si odporuje sama sebe, keďže je jeden prezerativ na jedno použitie.
To musi ale čvachtať
-Ta hádanka si odporuje sama sebe, keďže je jeden prezerativ na jedno použitie.
-
Baguvix
Light Star
povedal by som...jeden muž sa vyspí s dvoma ženami naraz. a potom zase druhý muž s tými dvomazuzkazuzka napísal:Skúste toto:
samozrejme...
1sex=1kondom= 1muž x 2ženy
tak by to šlo,nie?
-
zuzkazuzka
VIP