Skusenejsi prosim poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Braino.swk omg, prepáč ale vieš si predstaviť aké to musí byť pre 15-ročného človeka riešiť otázku bývania, alebo detí, je iné ak to beriete tak, že len tak zo srandy "snívate" a keď sa tým naozaj zaoberáte.

A áno, ste mladí a máte naozaj na také veci ešte more času...

Áno poznám x príkladov kedy to nevyšlo, a síce menej, ale predsa takých, ktorým to vyšlo aj od 15-tich. :) Takže je to hlavne na Vás.

A k tomu priviazaniu, neviem, podvedome si sa možno chcel uistiť, že s Tebou ostane, že si s Tebou naplánuje budúcnosť, teraz sa tešíš z Vášho vzťahu a nechceš ju stratiť. Lenže to je chyba takéto správanie, lebo čím viac na ňu budeš tlačiť tak tým to bude horšie ako sám vidíš.

Takže by som tieto veci naozaj teraz nechal tak a vychutnával si vzťah. Veď keď všetko dobre pôjde tak sa dostanete aj k tomu. Takže sa neboj.

Veľa šťastia. :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

zelovoc napísal:tak tomu teda never. kazda jedna ked sa opije tak na moralne zasady si ani nespomenie. chacha.
nepije, nechodi na disco ani po baroch... hm?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ETieNne napísal:
dakujem!
vies ved ja som sam uz vela krat povedal ze to bola chyba, mea culpa mea culpa mea maxima culpa..
ja viem ze ked to bolo zo srandy alebo len tak medzi recou tak to bolo v pohodke... ide o to ze potom sme to uz fakt zacali asi vazne rozoberat..
problem bol v tom ze ona mi nikdy nepovedala ze jej to vadi, vies ked sme si toto minule vyjasnovali tak povedala ze nam nechcela obom pokazit tym naladu.. vies aj toto je kusok problem ze ona niekedy moc rozmysla ze co mi povie a co nie...
ale dufam ze sa uz udrzime na uzde :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

braino.swk napísal:nepije, nechodi na disco ani po baroch... hm?
pockaj ... kto pije nieje hned necudnik a takisto ten kto si ide zatrsat na diskoteku
..seci chapeme ake dievca myslis ..to su take co nemusia chodit do klastora aby mali trocha slusnosti .. niekto ja tu chyta za slovka :roll:
braino.swk napísal:mea culpa mea culpa mea maxima culpa..
to je akoze moja vina, moja prevelka vina v latincine? :shock:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Braino.swk

No a preto je najdôležitejšia komunikácia vo vzťahu alebo jedna z najdôležitejších vecí. Častokrát má človek dilemu, čo povedať a čo nie. Alebo má iné dôvody, ako napr. strach, obavy, napr. z nepochopenia, konfliktu.. atď. a preto nič nepovie.

Lenže to je ešte horšie ako by ste sa pohádali, lebo to len dusíte v sebe a trápi Vás to ešte viac. Vytvára to zbytočné napätie. Potom sa pohádate ešte oveľa horšie, keď sa to vo Vás nahromadí.

Takže napr. "MY" sa snažíme si povedať úplne všetko a vždy. Vždy sa to snažíme v ten moment, pekne v kľude vyriešiť, samozrejme niekedy sa to nedá, ale aspoň si o tom povieme a vyriešime to neskôr, alebo to riešime postupne. :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

[quote="ETieNne"][/quote]
ano ja s tym nemam problem, proste ona moc nedoveruje, ne ze by len mne.. proste nikomu, ani rodicom sa nezdoveri ani sestre .. mozno sa jej niekedy stalo ze sa niekomu zverila a potom ju sklamal/a...

ale aj tak sa to uz lepsi, viem ze sa snazi a ze to nejde len tak zo dna na den. :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Presne tak, ja som zažil niečo podobné. Jednoducho tomu naozaj musíš dať čas, musíš jej byť oporou, musíš stáť pri nej. Neboj sa...

Moja priateľka tiež zažila veľké sklamania v živote, najmä v rodine, od priateľov... (nemyslím takých s ktorými chodila, ale všeobecne).

A tiež potrebovala čas a bola opatrná.

Ale to bolo skôr len zo začiatku, dá sa povedať že asi ten prvý rok, lebo sme boli aj ďaleko od seba.

Ale potom už s tým nebol nejaký problém. :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

asi tak, keď nemáte spolu odžité pár rokov, (dajme tomu 5 aspoň) a pár vážnych problémov- s peniazmi, rodičmi atď.... sú to len dohady a nato srať
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

Sheep napísal:neviem preco ale naco ste riesili taku kkcinu ako plany do dalekej buducnosti? dnes ten koho spoznas na ulici nebude tvoj zivotny takze sa nad spolocnou buducnostou absolutne nema vyznam zamyslat :wink: a ked mate vek 1X tak uz snad ani nahodou
no ved nato sme uz prisli..ale to nebolo take ze uplne a tu budeme zit a tam pojdeme..to boli len take ze vysoka riesila...a take nie uplne ze tam budeme byvat....ale vies si neuvedomujes co rozpravas az kym nepridu nasledky :lol: ..haha..ale uz v pohodicke
Napísať odpoveď