Anti - Warcraft

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomasmate »

mna hry takehoto zanru vobec nebavia takze :smt096
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

mirak2 napísal:porozmyslaj..s cheatmi (alebo navodom) to je lahsie..zistim co kde je a co treba robit :D a potom druhy raz idem po pamati :D
pretoze potom ta to prestane bavit ked to budes hrat s cheatmy .. a ked to pojdes hrat druhy krat ..tak si povies ze to bola blbost a druhy krat si to nezahras :wink: ...toto uz poznam :P
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

warcraft 3 je krasna strategia a hlavne ma upatalo na tom ze tu je hrdina a ziskava experience (skusenosti) takze neoplati sa doma stavat armadu a potom ist bojovat ako napr (generelas,age of empires,cosaks a ine peloviny).
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

M4jk1:-) napísal:warcraft 3 je krasna strategia a hlavne ma upatalo na tom ze tu je hrdina a ziskava experience (skusenosti) takze neoplati sa doma stavat armadu a potom ist bojovat ako napr (generelas,age of empires,cosaks a ine peloviny).
The Lord of the rings:The battle of middle earth1 or 2.Tiez tam mas skusenosti a dejovo tato hra je super
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

compleX napísal:pretoze potom ta to prestane bavit ked to budes hrat s cheatmy .. a ked to pojdes hrat druhy krat ..tak si povies ze to bola blbost a druhy krat si to nezahras :wink: ...toto uz poznam :P
hm hej, ja som to uz druhy krat nehral.. :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

JurijRubanov napísal:No, čo by som sem naapísal, zhodujem sa s názvom témy. A prečo? Tu sú moje dôvody:
  • - je to fantasy s lacným dejom
    - pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna
    - pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
    - celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
treti bod si odpusti...hra ma dej...len ten dej je v tych questoch...vidiet ze si to nehral :roll:
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Tí čo tu nadávali na CS s tým dejom chcel by som sa spýtať, ktorá onlineovka má dej ? Dota ma dej ? normal w3 ma dej(po nete) ? CS ma dej ? cod po nete má dej ? Ide o princíp v cod ideo nieco ine v cs o nieco ine a tak dalej... mimochodom tiez w3 nemusim aj ked DotA je celkom chytlava.
Nakoniec, kazda hra je blbost iba ju raz prejst a vymazat (az na vynimky)
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

kukiak napísal:ano tolkiena...knihy o warcrafte som necital tiez...
narazal som nato, ze povedal, ze to ma lacny dej..a ked sa o tom napise par knih a precita sa ich neviem kolko milionov ludi, tak to lacne byt nemoze.

btw od kedy je elder scrolls onlineovka...je roziel vytvorit dej pre single-player ako pre mmorpg..

Neviem co sem pchas tolkiena, ked to nie je HRA primarne. hry vznikli na na namet knihy. U warcraftu je to naopak..
ved v poho ja ti tvoj nazor neberem a ty mi neber moj :)
a este mi prosim ta vysvetli rozdiel z pisanim pribehu pre offline RPG a MMORPG. nejak tam ziadny nevidim
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

nErD. ' z napísal:Tí čo tu nadávali na CS s tým dejom chcel by som sa spýtať, ktorá onlineovka má dej ? Dota ma dej ? normal w3 ma dej(po nete) ? CS ma dej ? cod po nete má dej ? Ide o princíp v cod ideo nieco ine v cs o nieco ine a tak dalej... mimochodom tiez w3 nemusim aj ked DotA je celkom chytlava.
Nakoniec, kazda hra je blbost iba ju raz prejst a vymazat (az na vynimky)
online hry s vynimkou MMORPG deje namaju lebo su to kratkodobe zalezitosti (ani futbal, sach alebo tenis nemaju dej a hraje sa to)
MMORPG maju dej dost silny (okrem MU-Online ale to je blbina ajtak) navyse na to vychadzaju addony, extensiony, nove lokacie questy, rasy, povolania atd atd. proste svet sa tam dynamicky meni.......
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Vedie to tu k niecomu akoze tema fajn ale je tu iba SPAM a hadka :smt036
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

W3 ma celkom bavila, ale ta grafika... nejde o to, ze v ktorom roku bola hra vydana, ale tie modely su urobene strasne... divne : Siroke a nizke, vyzera to strasne rozpravkovo.
Vyhoda je, ze ludia dokazali urobit mnoho kvalitnych map, napr. Fotman, Dota, Battleships, SWAT atp. takze po multiplayeri je to fajn :)
(ale zdaleka to nema na starcraft :P )
Opravte ma ak sa mylim, ale preboha kto si moze mysliet ze MMORPG ma dej ?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

JoDo napísal:W3 ma celkom bavila, ale ta grafika... nejde o to, ze v ktorom roku bola hra vydana, ale tie modely su urobene strasne... divne : Siroke a nizke, vyzera to strasne rozpravkovo.
Vyhoda je, ze ludia dokazali urobit mnoho kvalitnych map, napr. Fotman, Dota, Battleships, SWAT atp. takze po multiplayeri je to fajn :)
(ale zdaleka to nema na starcraft :P )
Opravte ma ak sa mylim, ale preboha kto si moze mysliet ze MMORPG ma dej ?
hral si uz niekedy GuildWars? ale nie len ten ale aj viac MMORPG hier ma dej..aj ked wow ho fakt velmi nema...
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

No hral som 2 MMORPG a dej nic... asi mam na MMORPG smolu :)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

keby neexistovala DOTA tak stale hram warcraft3 ...
ked nehcces byt zavisly na dote tak ani nezacinaj ju hrat :D
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

JoDo napísal:No hral som 2 MMORPG a dej nic... asi mam na MMORPG smolu :)
a co to boli za MMORPG? napr. aj Lineage 2 ma pekny dej. aj Guild Wars. A nehovorim aj WoW je celkom pekne ale na tych dvoch nema.
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

WoW, sice iba trochu a Anarchy Online uz dlhsie.
M4jk1:-) : ja som sa zaviazal, ze Dotu nikdy nebudem hrat :D Strasne ma stvalo, ze 3/4 vsetkych serverov na Bnete bola dota, ktoru sa asi a tak nikdy nenaucim hrat :) Mne tieto mapy moc nevyhovuju.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

hojko napísal:WoW, W3... to iste sa da povedat aj o CS.
preeeesne suhlasim... radsej mam kvalitnejsie hry... i ked, uz pokial valna vacsina drti nejaku hru dokola (vid tieto tri vymenovane), tak mi je to hned podozrive :?
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

Ja mam takych spoluziakov, ktori cely den v skole hovoria len o Dote a vselijakych Dota AI alebo dake take pic*****y.POtom ked skonci skola bezia rovno do najblizsej herne a dusia tam dake 2-3hod a pritom je to taka detska hra na nesmrtelnych bojovnikov atd.Ja preferujem CS:)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

to ze je to kravina, som hovoril aj ja, kym som si to nezahral, a teraz to gemblim stale ked mam cas...
A to ze je tam onicom grafika, ziadni dej a tak, no neviem, mne osobne o grafiku v hrach nejde, aj tak hodne novych hier co ma "peknu grafiku" boly prepadaky, nejde stale len o to nech to ma min, poziadavky CPU3Ghz, 2GB RAM, a najnovsiu grafiku, tam ide o hratelnost, aby si to zahrali al judia so slabsim PC...
A dej, no akoze v onlinovke by mal byt aky velmi dej, to sa da povedat aj o CSku, ved to prezmenu nema dej ziadny, a ludia to gemblia stale.
Nejde o to ako hra vyzera, ale o to ako ludi chity za srdce, ved kolko ludi doteraz hrava taky Starcraft ?.................
tot moj nazor :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Nemam rad RPG a MORPG ci ako je ta skratka :D
Takze ani warcraf nemusim...
Zamknuté