Anti - Warcraft
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pretoze potom ta to prestane bavit ked to budes hrat s cheatmy .. a ked to pojdes hrat druhy krat ..tak si povies ze to bola blbost a druhy krat si to nezahrasmirak2 napísal:porozmyslaj..s cheatmi (alebo navodom) to je lahsie..zistim co kde je a co treba robita potom druhy raz idem po pamati
The Lord of the rings:The battle of middle earth1 or 2.Tiez tam mas skusenosti a dejovo tato hra je superM4jk1:-) napísal:warcraft 3 je krasna strategia a hlavne ma upatalo na tom ze tu je hrdina a ziskava experience (skusenosti) takze neoplati sa doma stavat armadu a potom ist bojovat ako napr (generelas,age of empires,cosaks a ine peloviny).
treti bod si odpusti...hra ma dej...len ten dej je v tych questoch...vidiet ze si to nehralJurijRubanov napísal:No, čo by som sem naapísal, zhodujem sa s názvom témy. A prečo? Tu sú moje dôvody:
- - je to fantasy s lacným dejom
- pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna
- pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
- celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
-
nErD. ' z
Medium Star
Tí čo tu nadávali na CS s tým dejom chcel by som sa spýtať, ktorá onlineovka má dej ? Dota ma dej ? normal w3 ma dej(po nete) ? CS ma dej ? cod po nete má dej ? Ide o princíp v cod ideo nieco ine v cs o nieco ine a tak dalej... mimochodom tiez w3 nemusim aj ked DotA je celkom chytlava.
Nakoniec, kazda hra je blbost iba ju raz prejst a vymazat (az na vynimky)
-
Eru
Light Professional
ved v poho ja ti tvoj nazor neberem a ty mi neber mojkukiak napísal:ano tolkiena...knihy o warcrafte som necital tiez...
narazal som nato, ze povedal, ze to ma lacny dej..a ked sa o tom napise par knih a precita sa ich neviem kolko milionov ludi, tak to lacne byt nemoze.
btw od kedy je elder scrolls onlineovka...je roziel vytvorit dej pre single-player ako pre mmorpg..
Neviem co sem pchas tolkiena, ked to nie je HRA primarne. hry vznikli na na namet knihy. U warcraftu je to naopak..
a este mi prosim ta vysvetli rozdiel z pisanim pribehu pre offline RPG a MMORPG. nejak tam ziadny nevidim
-
Stenky
Professional
online hry s vynimkou MMORPG deje namaju lebo su to kratkodobe zalezitosti (ani futbal, sach alebo tenis nemaju dej a hraje sa to)nErD. ' z napísal:Tí čo tu nadávali na CS s tým dejom chcel by som sa spýtať, ktorá onlineovka má dej ? Dota ma dej ? normal w3 ma dej(po nete) ? CS ma dej ? cod po nete má dej ? Ide o princíp v cod ideo nieco ine v cs o nieco ine a tak dalej... mimochodom tiez w3 nemusim aj ked DotA je celkom chytlava.
MMORPG maju dej dost silny (okrem MU-Online ale to je blbina ajtak) navyse na to vychadzaju addony, extensiony, nove lokacie questy, rasy, povolania atd atd. proste svet sa tam dynamicky meni.......
-
JoDo
Medium Expert
W3 ma celkom bavila, ale ta grafika... nejde o to, ze v ktorom roku bola hra vydana, ale tie modely su urobene strasne... divne : Siroke a nizke, vyzera to strasne rozpravkovo.
Vyhoda je, ze ludia dokazali urobit mnoho kvalitnych map, napr. Fotman, Dota, Battleships, SWAT atp. takze po multiplayeri je to fajn
(ale zdaleka to nema na starcraft
)
Opravte ma ak sa mylim, ale preboha kto si moze mysliet ze MMORPG ma dej ?
Vyhoda je, ze ludia dokazali urobit mnoho kvalitnych map, napr. Fotman, Dota, Battleships, SWAT atp. takze po multiplayeri je to fajn
(ale zdaleka to nema na starcraft
-
Andr3w
Light Professional
hral si uz niekedy GuildWars? ale nie len ten ale aj viac MMORPG hier ma dej..aj ked wow ho fakt velmi nema...JoDo napísal:W3 ma celkom bavila, ale ta grafika... nejde o to, ze v ktorom roku bola hra vydana, ale tie modely su urobene strasne... divne : Siroke a nizke, vyzera to strasne rozpravkovo.
(ale zdaleka to nema na starcraft)
-
Lord PROXI
King
to ze je to kravina, som hovoril aj ja, kym som si to nezahral, a teraz to gemblim stale ked mam cas...
A to ze je tam onicom grafika, ziadni dej a tak, no neviem, mne osobne o grafiku v hrach nejde, aj tak hodne novych hier co ma "peknu grafiku" boly prepadaky, nejde stale len o to nech to ma min, poziadavky CPU3Ghz, 2GB RAM, a najnovsiu grafiku, tam ide o hratelnost, aby si to zahrali al judia so slabsim PC...
A dej, no akoze v onlinovke by mal byt aky velmi dej, to sa da povedat aj o CSku, ved to prezmenu nema dej ziadny, a ludia to gemblia stale.
Nejde o to ako hra vyzera, ale o to ako ludi chity za srdce, ved kolko ludi doteraz hrava taky Starcraft ?.................
tot moj nazor
A to ze je tam onicom grafika, ziadni dej a tak, no neviem, mne osobne o grafiku v hrach nejde, aj tak hodne novych hier co ma "peknu grafiku" boly prepadaky, nejde stale len o to nech to ma min, poziadavky CPU3Ghz, 2GB RAM, a najnovsiu grafiku, tam ide o hratelnost, aby si to zahrali al judia so slabsim PC...
A dej, no akoze v onlinovke by mal byt aky velmi dej, to sa da povedat aj o CSku, ved to prezmenu nema dej ziadny, a ludia to gemblia stale.
Nejde o to ako hra vyzera, ale o to ako ludi chity za srdce, ved kolko ludi doteraz hrava taky Starcraft ?.................
tot moj nazor