Odisla grafika poradte co sa oplati

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
only
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Odisla grafika poradte co sa oplati

Príspevok od používateľa only »

Zdravim odisla mi graficka karta GF 6800GT takze potrebujem novu alebo popripade vymenit cele PC moja konfiguracia je AMD A64 3500+Venice doska je MSI K8N NEO4 SLi platinum mam 4X512MB DDR400 ramky ak by som menil cele tak len procak dosku ramku a teda grafiku je lepsie kupit GF 8800GTS 320MB a osadit ju to spominanej zostavy alebo predat zostavu na suciastky prihodit nieco navyse a vymenit to cele?za odpovede dakujem
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Ja si myslim ze v sucasnosti mas relativne dobru zostavu. C2D by ti velmi na vykone nepridalo. Bral by som tu 8800GTS, alebo si pockal na 8600 alebo odpoved ATI.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nic nepredavaj, na nic necakaj, ta 8800 gts je dobra volba.
spider-wifi
Light Expert
Light Expert

Re: Odisla grafika poradte co sa oplati

Príspevok od používateľa spider-wifi »

only napísal:Zdravim odisla mi graficka karta GF 6800GT takze potrebujem novu alebo popripade vymenit cele PC moja konfiguracia je AMD A64 3500+Venice doska je MSI K8N NEO4 SLi platinum mam 4X512MB DDR400 ramky ak by som menil cele tak len procak dosku ramku a teda grafiku je lepsie kupit GF 8800GTS 320MB a osadit ju to spominanej zostavy alebo predat zostavu na suciastky prihodit nieco navyse a vymenit to cele?za odpovede dakujem
mna by este zaujimalo ako ti mohla odist graficka karta???si ju odpalil pri pretaktovani ze sa prilis kurila alebo si ju zle flashol vga bios??
only
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa only »

netusim co sa stalo kartu som netaktoval nechal som PC dva dni vk use zapnute a skratka mi na nej odisli pamete nebola nai zaprasena nedavno som vysaval PC takze neviem co sa vlastne stalo skratka ma opustila no asi ale aj tak vymenim za AM2 socketa nejaky Dual core 4600x2 asi amdcko a DDRII pamete sa to asi oplati a mam odbreho kupca na stare suciatky :?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No ked chces nove pc
Tak v tvojej cenovej relacii bude najlepsie Core 2 Dou...Bude to lepsia volba ako X4400+ :P
Napísať odpoveď