mam s tim bigg problem newem preco ale odrazu mi prestal fungovat pool a aj posielanie suborov ..... pool neide vobec a posielat si mozem iba s niektorimi pls newete mi pomoct ?
ako zistim ze ci ma blokuje firewall ? lebo ho mam vipaty..... kamoska ma ICQ 5.1 a mimochodom to nie len ona vela ludi mi pise ze s inymi im ide v poho ale pri mne posielanie takto blbne
chrono napísal:Vo firewalle to asi nebude. ICQ vie posielať súbory aj cez server ICQ (a to funguje vždy keď funguje aj posielanie správ cez ICQ).
no vies.. ja som dedukoval z toho ze ja ked som prvy krat po instalnuti FW xcel poslat cez ICQ tak sa ma najprv opytalo
inak newiem kde by mohla byt chyba
No tak tento tvoj problém by som pridal do skupiny "asi neriešitelných" problémikov čo sa týka ICQ poznám viacej takých halušiek ale nikde som nenašiel na to odpovede (Niekedy pomáha založenie nového konta)
sirmisoturbo napísal:aj ja mam problem s posielanim suborov.od niektorych ludi prijimam/posielam v pohode ale od inych mi to ide velmi pomaly.
To aj ja ked posielam tak do 256kb to odošle tak ako má a potom sa to spomalí na 1kb/s a to nielen v ICQ ale napr prílohy do mailu mi idú tak ako majú! čiže v nete nieje chyba , ale kde? na intraku mi to posiela cez ten istý komp velmi rýchlo. možno to robia providery
moja max rýchlosť odosielania bola 7.5Mb/s na intraku pc je v poho a doma maile mi idu pri 256 nete 30kb/s len to icq miranda .... neako sa nedá zistit obmedzenie po trase?
vladino001 napísal:moja max rýchlosť odosielania bola 7.5Mb/s na intraku pc je v poho a doma maile mi idu pri 256 nete 30kb/s len to icq miranda .... neako sa nedá zistit obmedzenie po trase?
cez ICQ mozes posielat MAX ted newiem ci 60 alebo iba 45kb/s
Šu-Do napísal:cez ICQ mozes posielat MAX ted newiem ci 60 alebo iba 45kb/s
ok funguje teda ICQ posielanie cez sieť? asi nie lebo ked ide net velmi pomalo to nechce ani poslať. a vtedy mi to vpoho ukazovalo od 7000-8000kb/s (behom 5 min som poslal 800MB film) Kde si zistoval tie "údajné" rýchlosti?
Pri ICQ záleží rýchlosť od toho, či prenášaš súbory cez ICQ proxy alebo priamo (ICQ klienti sa na tom dohodnú, ale pri priamom musí mať aspoň jeden verejnú IP).
chrono napísal:Pri ICQ záleží rýchlosť od toho, či prenášaš súbory cez ICQ proxy alebo priamo (ICQ klienti sa na tom dohodnú, ale pri priamom musí mať aspoň jeden verejnú IP).
keby som chcel priamo ako to docielim??? to sa dá nekde nastaviť alebo si to automaticky prepína?
Chill napísal:ak xces priamo musi mat jeden z vas verejnu ip
NO to viem a to samo alebo to dá možnosť možnosť či čo? alebo ked nepostačuje rýchlosť cez ICQ server tak sa pozre či to môže posielať priamo a ak áno tak to posiela?