Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
mam otazsku k TBC.Momentalne stahujem TBC a mam wow 1.12 patch.Mam stiahnuty patch 1.12-2.01 ktory som pouzila na ludmilu V3.A teraz neviem ci ked chcem nainstalovat TBC musim mat najskor nainstalovany ten patch pripadne ked nainstalujem TBC aka to bude verzia ci taka ako povodne wow alebo ina, v podstate ci TBC patchue rovnakymy patchmy ako wow
hram WoW uz asi dva roky na Oficialnych serveroch napriek chybam ktore blizzard robi tu hru mam rad je tam vela priatelov nehram to nijak hardcore pomaly som si leveloval na 60 chodil nejake tie riady 3 krat do tyzdne po dve hodinky nazbieral vybavu a potom prislo the burning crusade takze som pekne krasne moj Stormrage set na druidovy odlozil vymenil za feral gera a siel som ho levelnut na lvl 70 a teraz zase smetma nejaky raid ak niekto ma zaujem sa cokolvek spytat ako facha oficalny server alebo nebodaj chce zacat ak pride na Executus je tam aj CZ/svk guilda nie extra velka ale slovakov je tam hodne a neni problem pomoct ci uz nejakymi goldami alebo obdobnou pomocou 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hh preco si siel na executus?only napísal:hram WoW uz asi dva roky na Oficialnych serveroch napriek chybam ktore blizzard robi tu hru mam rad je tam vela priatelov nehram to nijak hardcore pomaly som si leveloval na 60 chodil nejake tie riady 3 krat do tyzdne po dve hodinky nazbieral vybavu a potom prislo the burning crusade takze som pekne krasne moj Stormrage set na druidovy odlozil vymenil za feral gera a siel som ho levelnut na lvl 70 a teraz zase smetma nejaky raid ak niekto ma zaujem sa cokolvek spytat ako facha oficalny server alebo nebodaj chce zacat ak pride na Executus je tam aj CZ/svk guilda nie extra velka ale slovakov je tam hodne a neni problem pomoct ci uz nejakymi goldami alebo obdobnou pomocou
mam otazsku, mohli by ste do tejto temy napisat aj linky na neake addony ktore sa vam osobne pacia a myslite ze sa hodia?
Ja by som napr potreboval addon pomocou ktoreho zistim ky typ utoku pouziva creep, a oddon ktory mi ukaze jeho zivit a damage, a zaroven nech su to addony schvalene blizzradom. A este by som bol rad keby niekto poslal neake linky na PVP videa najlepsie Druid a Warrior
Ja by som napr potreboval addon pomocou ktoreho zistim ky typ utoku pouziva creep, a oddon ktory mi ukaze jeho zivit a damage, a zaroven nech su to addony schvalene blizzradom. A este by som bol rad keby niekto poslal neake linky na PVP videa najlepsie Druid a Warrior
-
kukiak
Addict
na to HP a dmg, Mobinfo2 - hladaj na curse-gaming.comJohnnny napísal:mam otazsku, mohli by ste do tejto temy napisat aj linky na neake addony ktore sa vam osobne pacia a myslite ze sa hodia?
pvp videa, youtbe.com a hladat pvp "mage,warior..." co len chces...
-
aruN
Professional
ako uz pisal kukiak,dobre addony najdes na curse-gaming.com,mno a videa si pozri na warcraftmovies.comJohnnny napísal:mam otazsku, mohli by ste do tejto temy napisat aj linky na neake addony ktore sa vam osobne pacia a myslite ze sa hodia?
-
tom.tom11
Star
nepozna niekto fakt dobry a reiadny TBC server kde rychlo spravim lvl60 lebo chcem zbehnut do Outlandu pozriet 
EDIT:Uz som jeden spravil a mam za 1hodinu a 30minut lvl20
a 20G
takze do piatku mozno pojdem kuknut aj do Outlandu...Inac tam hrava 150-190ludi a latency 150-300
celkom good aj to tak vyzera....vo westfall som par ludi uz stretol nie ako inde ze stretnem ze tyzden hrania 2ludi 
EDIT:Uz som jeden spravil a mam za 1hodinu a 30minut lvl20
nemozes napisat aky je to server?tom.tom11 napísal:nepozna niekto fakt dobry a reiadny TBC server kde rychlo spravim lvl60 lebo chcem zbehnut do Outlandu pozriet
EDIT:Uz som jeden spravil a mam za 1hodinu a 30minut lvl20a 20G
takze do piatku mozno pojdem kuknut aj do Outlandu...Inac tam hrava 150-190ludi a latency 150-300
celkom good aj to tak vyzera....vo westfall som par ludi uz stretol nie ako inde ze stretnem ze tyzden hrania 2ludi