Oplatí sa kúpiť takéto auto???

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Oplatí sa to zobrať???

Áno
15
68%
Nie
7
32%

Celkom hlasov: 22

Digital6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Oplatí sa kúpiť takéto auto???

Príspevok od používateľa Digital6 »

čaute, mám jednu otázku!Oplatí sa kúpiť auto značky Peugot 206 plnej výbavy???Ale je to také auto predvádzacie alebo ako sa to volá, proste zákazníci prídu do predajne a dajú im previesť sa na danom modely auta keď majú oň záujem..mama má známeho ktorý by ho vedel vybaviť aby sme ho kúpili po 2 či 3 mesiacoch jazdenia..normálna cena auta je okolo 500 tisíc SK +/- a vedel by ho vybaviť za okolo 300 tisíc...Tak vlastne či sa to oplatí???či toto auto nevygňavia za tie 3 mesiece??A ak to neoplatí tak napíšte aj prečo

ĎAKUJEM
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sak zoberes auto k nejakemu mechanikovi nech sa pozre ci je v poriadku a podla toho usudis :)
inak po 3 mesiacoch pouzivania o 200K lacnejsie je dost slusna cena
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Oplatí sa kúpiť takéto auto???

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Digital6 napísal:nevygňavia
kraaasa .. velmi ma toto slovicko pobavilo :smt023 :aasmile29:

... no a k teme .. to mas podla subjektivneho pohladu .. pretoze niektori ludia si proste nechcu kupit ojhazdene auto, nech uz je hocijake ... je v tom urcity psychologicky faktor, pride im to ako vec zo secondhandu ... no tak ti ti napisu ze nie .. inak si mylsim ze toto su najlepsie pecky ake mozes zohnat .. lebo v predvadzackach byva vacsinou ten lepsi stupen vybavy, neni na nich moc najazdene ( pokial neboli sucastou nejakej megalomanskej prezentacnej akcie, ktora trvala pol roka ), a jazdi sa na nich slusne, pretoze na test drive s tebou chodieva vacsinou aj zastupca predajcu ( napr. nejaky zodpovedny technik alebo taq ), takze ludia tomu tolko neperu, a to ze sa v nom odviezlo poviem 200 - 300 ludi, hra asi najmensiu rolu, lebo kazdy sa v nom viezol povedzme 10 minut .. za ten cas nemali cas ani presediet sedacku, ani nic .. a este k tomu .. tieto auta byvaju spravene taq, aby sa neponicili pri tychto jazdach .. nefajci sa v nich, maju potahy, ktore zabranuju poskodeniu tych originalnych a pod ... nikdy sa v nich nevozil ziadny naklad ( iba rezerva, trojuholnik, lekarnicka, lano a vesta :-D ... sorry . este taka zataz ako nahradne ziarovky a poistky :-) ) ... a este by sa naslo mozno niekolko dovodov .. no proste podla mna je to tutovka .. o 200tisic lahsie a v podstate nove auto ...

.. ovsem je treba dat si pozor na auto ktore by bolo od vytazeneho predajcu a malo by najazdeny velky pocet kilometrov, a na klasiche neduhy, ktore by sa mohli eventualne objavit ( hrdza, rozne rusive zvuky v interieri, extrerieei .. prote take veci na ktore si davas pozor pri kupovani akehokolvek ojazdeneho auta ) ... howgh :-) ...
Digital6
Light Star
Light Star

A ešte som zabudol ze to je Diesel 1,4l....a jeho výkon sa rovná benzinovému 1,2l a spotreba je pod 5litrov/100km
brm
Darca
Darca

Re: Oplatí sa kúpiť takéto auto???

Príspevok od používateľa brm »

nordkapp_pb napísal:a jazdi sa na nich slusne, pretoze na test drive s tebou chodieva vacsinou aj zastupca predajcu ( napr. nejaky zodpovedny technik alebo taq ), takze ludia tomu tolko neperu
Ako kde.. pred pár rokmi, keď sme kupovali našu Fabiu, bol som s osqom na predvádzacej jazde.. nuž a chlopík z predajne nás iba smelo popoháňal, nech na to dupneme, že pokuty platia oni.. ;) A ešte niekde tieto autá používajú aj samotní predajcovia pri vybavovaní služobných alebo súkromných záležitostí.. a tam ohľaduplné jazdenie na nezabehnutých motoroch je naozaj otázne.. ;)

Ale ak je rozdiel 200.000 Sk a najazdené cca 500-1000km, možno by som do toho aj šiel.. ;)
Digital6
Light Star
Light Star

ĎAKUJEM Vám chalani!!!
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

o tak spravit jeden topic v ktorom by sa bavilo len o autach?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

podla mna je to pekne vyhodna kupa... 8)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no a idem ja , za 206 by som 3 stovky nedal ani v najhoršom sne :)

strašne mi nezdá to auto , aby bolo hodné tých peňazí , ani ten kukuč , ani tá bezpečnosť , ani nič ... a ešte keď si napísal pol melóna , proste lol , nigdáj v živote
Digital6
Light Star
Light Star

Ale vieš mama chce strašne 206-stku a ja jej do toho nemožem kecat...ja by som prijal ešte aj VW Polo....ale keď došla takáto ponuka....a 206-sku nedostaneš pod 300tisíc!!!
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no však v poriadku , vyzerá to byť na veľmi výhodnú ponuku , ja som skôr hovoril z osobného hľadiska , mne sa veľmo neľúbia celkovo 206 -ky Obrázok
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Oplatí sa to jednoznačne.. Aspoň máš istotu, že to bolo za tie 3 mesiace poriadne pretočené a nestálo to vo vitríne.. Trojmesačné auto je po praktickej stránke ešte nové, nepovedal by som slovka, keby šlo o trojročné.
-Predpokladám, že dotyčný, cez ktorého to ide o tom voze čo-to vie, takže by som sa ešte s ním poradil, inak nie je o čom :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

No ja by som do toho nesiel. Vobec neverim, ze daju taku zlavu (to by muselo mat najazdene ale 30tis.) Zlava za predvadzacku sa pohybuje pri aute ako P206 v hraniciach 30-60tis.
Asi ta slusne nalozili, lebo akurat pozeram do cenniku P206, najdrahsia 1.4 HDi v plnke stoji 361 000. To sa stotoznuje s tymi cislami, co som pisal hore. Cudne, ze tu nikoho z prispievajucich nenapadlo pozriet ten cennik. A hlavne teba :/

Kazda predvadzacka dostava slusne na drzku uz od 1veho kilometra, kazdy si to auto na testovacej jazde poriadne odtestuje, hlavne dupe skoro plny plyn, aby vedel ake ma auto zrychlenie, pruzne zrychlenie, ...
Ak ti bude dakto tvrdit, ze sa chodi len jemne, tak to nie je pravda, kamarati predajcov a znami tomu nakladaju fest. Testujem obcas predvadzacky, jazdim relativne slusne, ale co vsetko som uz zazil, no uf ...

Zaplat si 60 tis navyse a mas funglovku. Aj ked preco akurat P206, velmi nevyrazne auto, Pezo to akurat priznal po zaciatku predaja 207, ta sa ale tiez moc nepodarila :)
brm
Darca
Darca

mishenko napísal:Vobec neverim, ze daju taku zlavu (to by muselo mat najazdene ale 30tis.) Zlava za predvadzacku sa pohybuje pri aute ako P206 v hraniciach 30-60tis.
Asi ta slusne nalozili, lebo akurat pozeram do cenniku P206, najdrahsia 1.4 HDi v plnke stoji 361 000. To sa stotoznuje s tymi cislami, co som pisal hore. Cudne, ze tu nikoho z prispievajucich nenapadlo pozriet ten cennik. A hlavne teba :/
njn.. teraz tiež pozerám.. :D
http://www.peugeot.sk/vyberte_si/modely ... 3_2007.pdf
Základná cena bola 454.000,- a keď prirátame doplnkovú výbavu (metalíza, rádio, klíma..), kľudne sa to mohlo vyšplhať na 500.000,-. Ale ako píšu v cenníku, základný model teraz už stojí po zľave iba 361.000,- ;) Tú zľavu Ti nedajú len za to, že berieš predvádzacie auto, ale aj za to, že berieš nové auto, keďže sa jedná už o výbehový model. V tomto prípade naozaj lepšie opýtať sa, koľko Ťa vyjde fungel nové auto.. ;)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Oni mu urcite povedali, ze je to auto za cenu 500 tis, co by asi ani moc nekecali, pridali sice daco, ale da sa. Lenze nepovedali aka je cena v prebiehajucej akcii (na tieto stare vozidla asi aj trvala akcia). Tak to ide vzdy, proste nikdy ti nedaju viac ako tych par desiatok tisic. Viem ake su marze, ako to funguje, zazraky neocakavaj. Ak chces naozaj taku velku zlavu, tak pekne rocne vozidlo od dakoho, komu nesadlo alebo podobne.
Digital6
Light Star
Light Star

Ale páni to nie mne hovorili ale mojej mame ja mám len 17!!!Ale zase keď hovoríte, že tie autá tak gňávia :) tak by ho mame neponúkol chlapík ktorému neustále pomáha a vybavuje mu všeliaké veci tak predsa by ju takto nepodj*bal!!!Nemyslíte?!?!?!Ale zase všetko je možné a všelijakí ľudia sú (a ešte k tomu na Slovensku :wink: ).
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Digital6 napísal:Ale páni to nie mne hovorili ale mojej mame ja mám len 17!!!Ale zase keď hovoríte, že tie autá tak gňávia :) tak by ho mame neponúkol chlapík ktorému neustále pomáha a vybavuje mu všeliaké veci tak predsa by ju takto nepodj*bal!!!Nemyslíte?!?!?!Ale zase všetko je možné a všelijakí ľudia sú (a ešte k tomu na Slovensku :wink: ).
Ved si otvor ten cennik a nemas co riesit. Ci mas pocit, ze ta natahujem ? :D
Digital6
Light Star
Light Star

mishenko napísal:Ved si otvor ten cennik a nemas co riesit. Ci mas pocit, ze ta natahujem ? :D
Nie nie nemyslím si to...Ale ten chlapík jej povedal, že to bude full výbava čiže aj tie komponenty čo tam niesu by mali byť v tom nie???To že el. ovládanie zadných okien a tie potom klíma...no proste malo by tam byť všetko okrem tých rádií ak sa nemýlim....A kedy bol aktualizovaný ten cenník???
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Digital6 napísal:Nie nie nemyslím si to...Ale ten chlapík jej povedal, že to bude full výbava čiže aj tie komponenty čo tam niesu by mali byť v tom nie???To že el. ovládanie zadných okien a tie potom klíma...no proste malo by tam byť všetko okrem tých rádií ak sa nemýlim....A kedy bol aktualizovaný ten cenník???
Ty si tazky pripad :) Co splietas s vybavou ? Najvybavenejsia 1.4HDi je za 361 000! Pozeraj Trendy, najdrahsiu verziu, akciova cena. Cennik je aktualizovany k 1.3.2007. Mas tam napisanu aj vybavu, aj tu aktualizaciu, aj cenu. Aky pozeras cennik ty ? :D
Ak to chces zvalit na to, ze mozno bola ta cena do 1.3. ina, tak ver, ze to tak nie je. U 206 je dlhodoba akcia.
brm
Darca
Darca

Digital6.. choď s mamou priamo do predajne Peugeotu a opýtajte sa, že koľko by Vás vyšlo také auto úplne nové, resp. predvádzacie (ten Váš známy o tom nemusí vedieť).. a potom si to porovnáte.. ;)
Napísať odpoveď