Takze mam tu nieco z rozpracovanych veci, kuchynku uz mam dokoncenu a opravene chyby len to nemam kedy nechat vyrenderovat a auto je uz asi 70% hotove.
waw je to super, že si aj motor vymodeloval, tým mohla byť poriadná práca. To si ako vedel spraviť? Motor si robil vonku a potom si to tam nasunul? Ináč aj BlackFlash aj tvoje práce sú úžastné, ale jedno mi tam nesedí, že v tej izbe je to svetlo veľmi svetlé oproti svetla v izbe, ale ja by som to ešte ani tak nevedel spraviť. Vieš mám namysli odraz svetla od objektov, ale to nieje podstatné. Ale ináč úžasná práca.
No motor som stahol lebo jeden poskytoval presne motor do tohto mustanga zadarmo. Len to bol model robeny v maye a musel som to prekonvertovat a velka cast sa mi stratila musel som to dorabat rucne.
Po tom som ho exportoval, dorobil vnnuro pod kapotou na osadenie a potom ho importoval a nejak napasoval...
Závidím Vám ja mám taký slabý PC, že aj keby som mal čas moc pekného nevyrenderujem. Ale fakt skelé práce sú tu, no už viac nenapíšm, lebo to budú brať za spam.
Fata! ChaoS napísal:Závidím Vám ja mám taký slabý PC, že aj keby som mal čas moc pekného nevyrenderujem. Ale fakt skelé práce sú tu, no už viac nenapíšm, lebo to budú brať za spam.
nie v pohode =) aspon ja to ako spam neberiem ak ide o to ja mam Intel Celeron 1,7 512 MB, GeforceMX440 64MB , takze to tiez nieje boh vie co , ak nejaku scenu chcem mat "riadne" vyrenderovanu tak to musim nechat cez vecer
Digitalny fotak + photoshop.. Treba plugin pre 3ds max vola sa ze texporter..on ti z objektu spravi taku siet a do tej siete potom pasujes vo photohope jednotlive casti tvare. a potom iba priradis v maxe a hned vsetko sedi tak ako ma
prijmem hocijake napady na dokoncenie mojho !neokresaneho! pseudotanku este je straaasne strasne hranaty, ja viem ja viem,,noob ^^
(povodne to nemal byt tank)
davidman napísal:no skusat si mohol ale ja z toho nic nemam ma furt hodi na uvodnu stranku
No uz som to opravil som dal asi zly link je to 480x400 a render time je 15minut aj par sekund a pouzity v-ray1.5rc3 photons su nastavene na 600neviem ci normal ale ta caustik robila take divne tiene ako z vody ked boli photons na 60,100,200 tak som dal 600 ale aj tak to neni najlepsie myslim