Problem s PC!
Nove zistenie resetol sa mi PC aj ked som pozeral Hojko bez akejkolvek inej operacie.a este jedno zistenie Mam MB MSI 746F Ultra a v pribalovom CD som našiel program PC Alert.(vypisuje tam teploty,volty,fun speed).Je tam tiež položka Cooler XP.(služi na to že ked ma PC vysoku teplotu tak ked kliknete na Cooler XP tak on zniži vykon procesora a tym padom sa zniži aj teplota.Teraz som klikol na Cooler Xp a hned sa mi resetol PC.Fakt neviem ale podla mna to uplne meni situaciu. 
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kolko Wattovy zdroj mas a aku mas zostavu a jak je stary ten zdrojMGSnake napísal:Nove zistenie resetol sa mi PC aj ked som pozeral Hojko bez akejkolvek inej operacie.a este jedno zistenie Mam MB MSI 746F Ultra a v pribalovom CD som našiel program PC Alert.(vypisuje tam teploty,volty,fun speed).Je tam tiež položka Cooler XP.(služi na to že ked ma PC vysoku teplotu tak ked kliknete na Cooler XP tak on zniži vykon procesora a tym padom sa zniži aj teplota.Teraz som klikol na Cooler Xp a hned sa mi resetol PC.Fakt neviem ale podla mna to uplne meni situaciu.
-
krija
VIP
prvym krokom, je vypnutie automatickeho restartu pri chybe: http://www.hojko.com/download.php?id=17919
od tejto chvile sa nebude restartovat, ale pojde do BSOD (blue screen of death).
do "modrej" nepojde iba v tom pripade, ak ma problemy na svedomi zdroj.
chyby ovladacov, programov, chyba RAM
PC pojde do modrej, a napises nam sem, co ti vypise, lebo tipovat mozme ist do stavkovej 
od tejto chvile sa nebude restartovat, ale pojde do BSOD (blue screen of death).
chyby ovladacov, programov, chyba RAM
-
Mrk
Professional
Re: Problem s PC!
tak presne rovnaky problem som kedysi mal aj ja...proste hral som hocico a zrazu drb zasvietila cervena dioda a svitila dalej...niekedy po tom ani wokna nenabehli...a vyriesil som to vymenou zdrojuMGSnake napísal:Prosim poradte mi neviem čo mam robit.Ked si chcem zapnut nejaku hru na PC tak mi beži asi 10 sekund a podom sa mi akoby resetol comp.Ale nenabehne mi od znova ale ja ho musim resetnut.PLS čo to može byt?
-
MP4-27
Guru wannabe
jj ja viem chcel som mu len naznacit nech si skusi vymenit zdrojkrija napísal:MP4-20, to kde si prisiel na tie cisla prosim ta? ten procesor A 2200+ zerie v zavislosti na type jadra 63-68W. Ati Radeon 9600Pro nepotrebovali externe napajanie. boli napajane iba cez AGP slot. to znamena ze ich spotreba mohla maximalne dosahovat hranicu tesne nad 40 W.
ja som mal taktiez podobny problem ked som upgradoval PC tak som musel z 350W preist na 450W
-
Šu-Do
Redeemer
ked si upgradovalMP4-20 napísal:jj ja viem chcel som mu len naznacit nech si skusi vymenit zdroj![]()
ja som mal taktiez podobny problem ked som upgradoval PC tak som musel z 350W preist na 450W
lenze na jeho zostavu musi stacit aj ten 300W ... ale mozno ze je nejako poskodeny... treba si pozicat a skusit iny
Takže skusil som to a pošlo do modrej ale nič nenapisalo len stale svietila kontrolka červena a nič nenapisalo.Bude to zdrojom?A o 10 minut mi (zase som hral hru) mi to už ani do modrej nehodilo ale rovno ma resetlo.krija napísal:prvym krokom, je vypnutie automatickeho restartu pri chybe: http://www.hojko.com/download.php?id=17919
chyby ovladacov, programov, chyba RAMPC pojde do modrej, a napises nam sem, co ti vypise, lebo tipovat mozme ist do stavkovej
Čo vy na to?
-
krija
VIP
takze to islo do modrej a nic nevypisalo. to poukazuje na RAM. vsimol som si, ze mas 768 MB tj 512 a 256. vyber tu 256 MB a vyskusaj to zatial iba s 512MB. (alebo ze by 3x256
)
dalej je divne, ze ti stale svieti red led (pocujes, ze by pracoval HDD?). ake to vlastne hras hry? dufam, ze nie take na ktore nemas HW vybavenie?
no ako som pisal, najprv tu RAM.
dalej je divne, ze ti stale svieti red led (pocujes, ze by pracoval HDD?). ake to vlastne hras hry? dufam, ze nie take na ktore nemas HW vybavenie?
no ako som pisal, najprv tu RAM.
Teraz napr. som hral Metal gear Solid 2 na plne detaily a išlo mi to dobre(aj tu mi niekedy resetlo).Ale ked zapnem F.E.A.R tak tam mi to vačšinou resetne(ale včera som hral asi 2 hodiny a nič neresetlo).Čo ja viem či je to tou Ramkou?Ked doteraz všetko bežalo ako malo.Mysliš že o bude RAM ked raz všetko beži v pohode a raz nie(to je mi čudne)
-
krija
VIP
vyskusaj toto: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=38 na tu kontrolu RAM. postupne sa eliminaciou snad k niecomu dopracujeme.