Corgon Liga

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krija: Presne toho, fanusik, ktory fandi svojmu klubu aby prehral, pretoze tak si zabezpeci miesto do "playoff" a ostane tak hrat v hornej casti ligy. Co k tomu dodat, je to bordel. Najlepsi by bol normalny system doma-vonku, cez zimu prestavku. Na zaklade umiestnenia by sa rozdelili do novej sezony financie a pohar pre vitaza.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Suhlasim, ze tieto nove hracie systemy su o nicom a mne osobne maximalne lezu na nervy. Uz len tento novy rocnik...to je super, ze tych 6 tabulkovo lepsich bude mat oproti tym slabsim este aj vyhodu v tom jednom zapase navyse...ono sa to mozno zda, ze jedne zapas, no kolkokrat vo futbale rozhodovalo zrovna par bodov, a tie sa lahsie ziskavaju v domacom prostredi.

A ten momentaln system, no o nieocm svedci uz len to, ze sa musle zaviest pojem prelinackovy gol, lebo nase slavne SFZ si taketo drobnosti v systeme nepremyslelo ked ho zavadzalo...

Mne sa najviac vzdy pacilo, ked bolo 16 timov, doma vonku, 30 kol. Vsetko tak akurat...

Tak berem, ze nasa liga nie je zrovna super atraktivna, no mna momentalne tesi vzostup nasho Trnavskeho futbalu. Vsetci hovorili, mimo TT ze ved bachraty je len jedne clovek a co sa moze zmenit ak odide...no prisiel Kuna a tak zmena je u nas najvacsia a najlespia za poslednych mozno 10-15 rokov...jaj jaku mam ja z toho radost. Vykon proti Trencinu az na poslednu 20-25 minutovku paradny, a ten zaver, tak to bolo skor o psychike a kondicke, nie o kvalite hracov. Cize bolo to skor o tych dvoch veciach, ktore sa daju nastastie odstranit cize som stastny :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vigor: Nevyhoda, ktora sa mi nepaci je, ze prave prvych 6 bude mat moznost hrat viacej zapasov vonku, z coho plynu aj financie do klubu. Ak na zapas pride 2000 ludi, zaplati vstupne 50 korun, tak to je 100 tisic za zapas. Tych zapasov bude o dost menej a tak klub strati milion, dva a mozno aj tri, co nie je pri financiach na Slovensku nizke cislo a preto tato strata bude pre klub obrovska.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Presne, dalsia nevyhoda. Proste jaksi nevedia vymysliet system, kde by sa nemohol citit nikto poskodeny ci znevyhodneny a osobne uz sa nikomu nedivim. A stale viac zacinam mat pocit, ze tohtorocny model mal naozaj nieco s tym dostat do ligy iste muzstva, ved preco by inak ten system hned po roku menili, pricom ho tak uprene obhajovali. A recicky, ze si to zvolili kluby je jeden trapny alibisticky blabol.
gruno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gruno »

Vigor napísal:Presne, dalsia nevyhoda. Proste jaksi nevedia vymysliet system, kde by sa nemohol citit nikto poskodeny ci znevyhodneny a osobne uz sa nikomu nedivim. A stale viac zacinam mat pocit, ze tohtorocny model mal naozaj nieco s tym dostat do ligy iste muzstva, ved preco by inak ten system hned po roku menili, pricom ho tak uprene obhajovali. A recicky, ze si to zvolili kluby je jeden trapny alibisticky blabol.
Ved všetci vieme, ktoré mužstvo sa "muselo" dostať do ligy ... A víťazstvo s TN musíme potvrdiť v Zl. Moravciach a potom znova a znova. S takým kádrom aký máme nesmieme mysleť na nič iné len na 1. miesto v baráži.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Jedine VSS ! Zltomodre Kosice ! :P
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jj suhlasim s nazormi predomnou...system ako je v anglicku je IMO vyborny(samozrejme 20 muzstiev by sme asi nedali :) )-sa hovori, ze kazdy na slovensku je odbornik na vsetko, ale verim tomu, ze ak by sa v krcme par chlapov dohodlo, tak vymyslia lepsi system ako pani na zvaze..funkcionari by mohli pochopit, ze neustalym menenim hernych systemov nic nevyriesia...
inac fandim ZA, KE(Jurco je moj spoluziak z MS a ZS :) ), ale celkovo nie je nejake muzstvo, ktore by som vyslovene nemal rad.. co sa tyka jarnej casti zapas ZA-Slovan bol na slovenske pomery celky dobry a nakoniec mi bolo Slovana trosku luto..
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak ja som sice Spartakovec telom dusou, no v nedelu mi bolo Slovanistov luto. Doslo ich tam dost, ich tim hral celkom dobre nato, ze hral u jesenneho suverena a bod si minimalne zasluzil. Zvlast, ked prva penalta byt nemala, na com sa zhodlo po prcitani pravidiel futbalu so mnou viacero ludi. A druha penalta...no Slovanista sa dotkol Vomacku pri kolene a on to nafilmoval ako keby ho trafil do clenka, to ma celkom pobavilo :) . No ale dotkol sa ho, aj ked takato penatal sa v 90.minute nerozhodneho zapasu nepiska, zvlast ked uz som jednu nejednoznacnu domacim daroval.
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

Skrewdriver napísal:Bodaj by bol Majster SK Slovan Bratislava! a Trnava by mohla pekne zostupit... :!:
a podla mna by to mohlo byt presne naopak aj ked je to momentalne nerealne pretoze slovan "hra" o titul a trnava o zachranu....ale trnava sa zachrani a slovanu to moze byt jedno pretoze to aj tak neovplyvni :) a keby v lige neboli trnava,slovan,kosice tak by bola liga o nicom... :twisted:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

maxmiso: Akoze nie? Su podstatne lepsie kluby ako daka Trnava, Slovan ci Kosice. Radsej sa budem pozerat na SK Eldus Mocenok ako krasne hra miesto toho, aby som sa dival na lermy zo spominanych klubov a pocuval na tlacovke Adamca ci Kozaka.
afa
Expert
Expert

Príspevok od používateľa afa »

hojko napísal:maxmiso: Akoze nie? Su podstatne lepsie kluby ako daka Trnava, Slovan ci Kosice. Radsej sa budem pozerat na SK Eldus Mocenok ako krasne hra miesto toho, aby som sa dival na lermy zo spominanych klubov a pocuval na tlacovke Adamca ci Kozaka.
a keby sa dostal mocenok do corgon ligi tak sa stanu aj oni tymi lemrami moj nazor :?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Ale aspon si tu sutaz pravom vybojovali. Nazor, ze Trnava, Kosice alebo Slovan tam patria je primitivny, pretoze ligu ma hrat ten, kto si to moze financne dovolit a kto hra odbry futbal. Keby neprisli radikalne zmeny, ktore boli len k horsiemu, tak verim, ze ako Kosice, tak aj Slovan sa valaju v srackach a coskoro (sezonu az dve) by ich nasledovala aj Trnava.

Pokial ide o fanusikov Trnavy alebo Nitry, tak to su ciste prazdne hlavy a takym ludom by som vstup na stadion zakazal.
:o)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa :o) »

Už sa nám ale blíži aj druhé kolo :) ja len dúfam, že vyhrá Žilina :) ja sa do futbalu moc nerozumiem ale začal ma baviť... :wink:
gruno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gruno »

hojko napísal:maxmiso: Akoze nie? Su podstatne lepsie kluby ako daka Trnava, Slovan ci Kosice. Radsej sa budem pozerat na SK Eldus Mocenok ako krasne hra miesto toho, aby som sa dival na lermy zo spominanych klubov a pocuval na tlacovke Adamca ci Kozaka.
No Adamca už počuť nebudeš ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

06.03.2007 17:26 - BRATISLAVA
Polícia dnes v popoludňajších hodinách zadržala zastupujúceho generálneho sekretára Slovenského futbalového zväzu Vladimíra W.
Ako agentúru SITA informoval zástupca hovorcu Prezídia PZ Viktor Plézel, vysokého futbalového funkcionára policajti z Úradu boja proti korupcii zadržali priamo pri preberaní úplatku.

Podľa policajného prezidenta Jána Packu bude funkcionár obvinený z brania úplatku.

"Úplatok nebol veľký. Zobral ho od osoby v postavení agenta za prestup hráča," povedal Packa. Zdôraznil, že polícia má prípad kompletne zadokumentovaný, takže predpokladá, že vyšetrovateľ bude žiadať väzbu.
Zdroj : Webnoviny, Foto: SITA
je to vsetko bordel :?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ake prekvapujuce.. :? (Vladimir W.-to akoby napisali nemenovany predsada HZDS Vladimir M.)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

odseknut ruky!

(vsektym ludom na SFZ)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR: O koho ide??? To je Winke ci ako sa vola???
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

no sak su..ale ja som nemyslel futbalovu kvalitu ale fanusikov...lebo totiz to bez nich by bol futbal o nicom...a ked su fanusikovia tak je aj futbal...nie? :) moj nazor....
a tebe sa paci ked je na "stadione" v mocenku 500 ludi a pozera sa na futbal a ticho stoja okolo ihriska? tak teda mne nie :x ....to nie je futbalova atmosfera!
Napísať odpoveď