pojde..ja som to testoval. DT 4.08+YASU a v DT namontovane mds co je pri mdf.ide to paradne->slavo<- napísal:to je problem? lepsie ako robit kazde 3 dni novy profil .
cez deamon to nepojde?
yasu je taky velky probleM ?
Test Drive Unlimited
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
->slavo<- napísal:to je problem? lepsie ako robit kazde 3 dni novy profil .
cez deamon to nepojde?
yasu je taky velky probleM ?
ja nepisem ze je to problem a ze to nefunguje... ale ze ked uz to mam tahat tak radsej normal uz s crackomFrankk napísal:pojde..ja som to testoval. DT 4.08+YASU a v DT namontovane mds co je pri mdf.ide to paradne
Takže prave install, dám vediet aký mám z toho pocitt 
Edit:// Zostava: A64 3000+ , 1 GB Ram, 7600GT
na 1280×1024 2×AA je dost vidiet ze zostava nestiha, netrha to ale plynule to nie je
na 1280×1024 no AA to iste
na 1024×768 no AA je to OK ale je to onicom.
takze asi budeme upgradovat
Hral celkom ok, len od zaciatku by sa mohlo dat jazdit na moto
Edit:// Zostava: A64 3000+ , 1 GB Ram, 7600GT
na 1280×1024 2×AA je dost vidiet ze zostava nestiha, netrha to ale plynule to nie je
na 1280×1024 no AA to iste
na 1024×768 no AA je to OK ale je to onicom.
takze asi budeme upgradovat
Hral celkom ok, len od zaciatku by sa mohlo dat jazdit na moto
-
Šu-Do
Redeemer
JO PARADA... uz som to rozbehal konecne pred hodinou..
instalacia aj spustanie cez Alcohol 120% 1.9.6.4719
bez zapnutych emulacii.. i ked to ide aj so zapnutymi... hra neseka takze to hram na 1280*960 ... je to ovela lepsie ako BETA (teda zatial urcite)
akurat jeden problem... newiem ci YASU i ked zrejme hej... mi uz druhy krat vytvorila 2 mechaniky v tomto pocitaci...
uz som ich teda druhy krat odinstaloval zo systemu.. po restarte sa neobjavia, zrejme ked spustim hru sa ukazu..
no nic... aspon ze to fici.. ale keby ste niekto vedeli ako to opravit tak napiste..
dufam ze coskoro bude crack
instalacia aj spustanie cez Alcohol 120% 1.9.6.4719
bez zapnutych emulacii.. i ked to ide aj so zapnutymi... hra neseka takze to hram na 1280*960 ... je to ovela lepsie ako BETA (teda zatial urcite)
akurat jeden problem... newiem ci YASU i ked zrejme hej... mi uz druhy krat vytvorila 2 mechaniky v tomto pocitaci...
uz som ich teda druhy krat odinstaloval zo systemu.. po restarte sa neobjavia, zrejme ked spustim hru sa ukazu..
no nic... aspon ze to fici.. ale keby ste niekto vedeli ako to opravit tak napiste..
dufam ze coskoro bude crack
-
Šu-Do
Redeemer
MP nejde... teda na tejto Clone verzii... mozno robia crack aj na MP a preto to tak dlho trva... MP by bol skvelyhojko napísal:Hodnotenie to dostalo vyborne, screeny vyzeraju tiez dobre a tak by ma zaujimalo, aky styl hry to je, ze ci nieco na sposob NFS, Toca, GTR... ci ide o arkadu alebo simulaciu a hlavne ci to ma multiplayer, ktory by sa dal hrat aj bez originalu, hmm???
co sa tyka hry je to na styl NFS abo GTA...
akurat ze lepsie... fyzika aut je lepsia a pohyb po meste je v podstate neobmedzeny...
neda sa chodit volne po meste... jedine na nejakom vozidle.. ci uz auto alebo motorka... a zvuk vozidiel je parada... a motoriek ece lepsie..
najkrajsie je ked len tak si ides pomalicky na motorecke a zrazu do toho kopnes.. proste neopisatelne
co sa tyka autobazarov tak je to perfektne.. neni jeden autobazar na vsetky tipy aut.. ale napriklad autobazar na audi ci ferrari alebo alfa romeo... pekne ides do obchodu vyberes si model pozres sa dnu .. otvoris si okienko pozeras sa po perfektne prepracovanej palubnej doske... nastartujes si
taktiez si mozes prenajat auto... len treba peniaze... kupujes si DOMCEKY BYTY, VILY... parada... na svojho typka kupujes oblecenie...
zarabas si sposobom illegal (cize zavodmi) alebo ze dojdes za niekym a chce dakde odviest za urcity cas... a za to dostavas peniaze...
newiem co ece.... moc daleko som sa nedostal zatim