Krasny dizajn, skvele parametre/ aj ked to treba brat s určitou rezervou/, a výborná cena. Povodne som ho chcel aj ja, no vtedy stál asi pred pol rokokm 12000. Nakoniec som si zohnal LG 1952 tq a absolutna spokojnost. Na to, že cena klesla by som nič nehladal, pretože ten moj este ked bol k dostaniu, stal 8000 no potom asi mesiac ho nebolo dostat, medzitým prisli nové modely a stal zrazu cez 10000. Ja som si ho vsak zohnal za 8000
Na stránke PCTuning.cz tu pisu o nom: konkretne a v teste
Myslim, ze je celkom dobry. Ma ho niekto? Ak hej, tak ake mate skusenosti? Do tyzdna ho pojdem kupit.
Pokial sa jedna o LG monitory, myslim si ze netreba vahat. LG je vyznamna znacka, a kvalitna. Nie len v monitoroch ale aj v mechanikach. Vacsinu PC komponentov mam LG a som uplne spokojny.
Xaredon napísal:Pokial sa jedna o LG monitory, myslim si ze netreba vahat. LG je vyznamna znacka, a kvalitna. Nie len v monitoroch ale aj v mechanikach. Vacsinu PC komponentov mam LG a som uplne spokojny.
Zvidim Ti tu spokojnost... o mechanikach LG by som radsej pomlcal... Nicmenej, monitory tejto znacky patria medzi velmi oblubene a rozsirene. A podla testov aj kvalitne.