kupa dvd prehravaca
kupa dvd prehravaca
Chcel by som kupit dvd prehravac do 3 000 SK, nech bere vsetky formaty, titulky aby boli citatelne, samozrejme nech podporuje vsetky formaty tituliek, pozeram hlavne divx. Hladal som a nasiel som celkom dobry panasonic dvd s42E-K a este Xoro HSD 8410, ten xoro ma celkom dobre recenzie, ale bojim sa tej znacky. AKy dvd prehravac by ste mi odporucili na zaklade vasich skusenosti.Diky moc
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hmm,,ja nie som moc za. Vtedy ked sa jedna z tich diskusii rozvijala som tam pisal ze si chcem ten dvd player orava 561 kupit. A dost ludi ma odradzalo a myslim ze ty si tiez vtedy pisal ze ti ten prehravac ide dobre. No tak som ho v nay-i kupil a za 12 dni odisiel (zacal zamrzat-hlavne pri pustani klasickych dvd, a format mp4 zacal prehravat sekane., o tych titulkoch ani nehovorim). Nakoniec mi vratili cash a kupil som si panasonic. Zatial som spokojny (aj ked nema usb vstup)hojko napísal:Tem o DVD prehravaci tu uz bar bolo, skus pohladat. Pri Panasonicu moze byt problem v titulkoch, najma co sa tyka diakritiky. Ja som kupil cez leto Orava 561 a splna to co som od neho pozadoval (XviD s GMC/QPEL), takze prehra vsetky DivX/XviD filmy, aj tie najnovsie vratanie titulkov.
edit:// tu je ta diskusia
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=61 ... highlight=
..aj my pred cca 3 týždňami kúpili oravu 561 (fuška bola ju zohnať).. niektorí predajcovia ma rovno aj odhovárali, že oravu neobjednávajú, lebo sa často kazí, ale nakoniec sme ju predsa kúpili.. zatiaľ spokojnosť, priateľka ju tiež má od vianoc. Mali sme predtým nejaké Sony, ale toto sme kúpili hlavne kvôli podpore divx a možnosti napojiť disk cez USB. Oproti predchádzajúcemu Sony ma akurát štve to modré svetlo a neukladanie pozície prehrávania DVD pri vypnutí prehrávača.