Aky antivirus?
-
7iro
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Aky antivirus?
Mam NOD32 ale este k tomu chcem nieco pridat (dufam ze to lepsie ochrani). Mal som Pandu (je k nicomu), kaspersky (tie nemozu byt sucastne s NODom)
Co mi poradite?
Co mi poradite?
Kód: Vybrať všetko
http://www.overclockers.com/articles1260/Kód: Vybrať všetko
http://www.overclockers.com/articles1260/index02.asp-
dair
Guru wannabe
a to zvysne 0.01 % to su vsetky mozne trojany co existuju na co je NOD32 naj lamovitejsi AV na svete a neviem preco ho ludia tak vychvaluju.DESIGNER napísal:Ja pouzivam toto : NOD 32 , Ad-Aware SE Personal , Spybot - Search & Destroy . Toto je podla mna kvalita a zachyti na 99,9 percent skodlivych suborov .
Btw ako bolo spomenute horsia vec ako neupdatnuty AV je uz len ich mat na compe dva
BTW tem na AV je tu hafo tak by som doporucal najpv HLADAT a potom sa pytat
-
Šu-Do
Redeemer
BTW... ktory Antivirus je lepsi ako NOD ??dair napísal:a to zvysne 0.01 % to su vsetky mozne trojany co existuju na co je NOD32 naj lamovitejsi AV na svete a neviem preco ho ludia tak vychvaluju.
ziadny neni... pretoze kazdy ma svoje slabe miesto..
a je jedno ci budes mat perfektny FW, Antivirus, Antispyware a ine kktiny...
vzdy je moznost prieniku nejakej haveti...
najlepsie je vyhybat sa debilnym zavirenym strankam... nestahovat kazdu kktinu a instalovat pi<>oviny
-
dair
Guru wannabe
samozrejme mas pravdu, vseobecne plati ze najlepsi AV je ten co je updatovany poslednymi updatmi. Co sa tyka NODA tak je vseobecne znama jeho tragi ucinnost voci trojanom (co ludia majuci noda odmietaju priznat a argumentuju to vecami v style, "ved tam mam este taky a taky antitrojan"Šu-Do napísal:BTW... ktory Antivirus je lepsi ako NOD ??
ziadny neni... pretoze kazdy ma svoje slabe miesto..
a je jedno ci budes mat perfektny FW, Antivirus, Antispyware a ine kktiny...
vzdy je moznost prieniku nejakej haveti...
najlepsie je vyhybat sa debilnym zavirenym strankam... nestahovat kazdu kktinu a instalovat pi<>oviny
Ale vsetko je to vec osobneho nazoru, teda s cim je kto spokojny
antivirus
chalani ved ani jeden antivirus nieje na sto percent iba na 60% lieci ani jeden antivurus nedokaze liecit na 100% a ci budes mat 1alebo 2 alebo3 nepomoze ani jeden lebo virus sa stale vyvija a je novy a novy a pokial nan dojdu uz mas zavireny pocitac akurat ti iba zpomaly system toklo antispyware a aantivirusi nemato zmysel staci jeden naco zatazovat pc ked netreba a ochrana nikdy nebude na stopercent ak sa vyznas v pc tak to pochopis iba tolko aby ste zbytocne otom nebasnili zbytocne