PHP
-
j4ck!!e
Novice
- Kontaktovať používateľa:
PHP
PLS potřebuju pomoct! Já PHP vůbec neumim tak sem si stáhnul z netu Script na Anketu a Počítadlo a nevim jak to mám dát do indexu. Samozřejmě vim že tam musí bejt název.php ale nevim do jakýho tagu to dát skoušel jsem klasicky "a href" ale to nejde tak jestli by my sem někdo nemoh napsat jak to tam vložit.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
To by ale musel mít ten index příponu .php,ne? Vzhledem k tomu,že neumí ani html bude pro něj nejlepší když tam dáfruxo napísal:do indexu napis ...
<?
include ("anketa.php");
?>
Kód: Vybrať všetko
<iframe width="šířka" height="výška" src="anketa.php"></iframe>-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: PHP
Aký skript a odkiaľ si stiahol?j4ck!!e napísal:PLS potřebuju pomoct! Já PHP vůbec neumim tak sem si stáhnul z netu Script na Anketu a Počítadlo a nevim jak to mám dát do indexu. Samozřejmě vim že tam musí bejt název.php ale nevim do jakýho tagu to dát skoušel jsem klasicky "a href" ale to nejde tak jestli by my sem někdo nemoh napsat jak to tam vložit.
-
j4ck!!e
Novice
ok tady sem to upnul doufám že to nevadí 
Počítadlo:
Anketa:
Počítadlo:
http://www.getupload.com/en/file/3474/statistiky-zip.htmlAnketa:
http://www.getupload.com/en/file/3475/ankety-source-zip.html-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
jorg22
Medium Professional
Ak som to spravne pochopil tak subor ankety.sql musis inportovat do MySQL databazy.Musis sa prihlasit do MySQL a tam si vyber jednu z databáz.Ak este nemas vytvorenu databazu tak si ju vytvor.Klikni hore na zalozku SQL tam mas dole kolonku kde mas uploadnut subor ankety.sql .Potom si otvor subory anketa.php a anketa_spracuj.php v textovom editore a zadaj do tychto premennych
svoje meno databazy,prihlasovacie meno a heslo v obidvoch suboroch.
Uploadni si ich na server a do svojho index.php napis
.Takto by to malo fachat.
Potom ta statistika.Otvor si subory statistika.php a statistikaip.php v textovom editore a do premennych
Zapiš svoje prihlasovacie meno do MySQL,heslo do MySQL a nazov databazy.
Ale v MySQL k tej statistike by si mal mat este jednu tabulku ale neviem co tam ma byt takze ti neporadim.Mozno ze ti iba chyba jeden subor s koncovkou sql.
$DB_name = "xy";
$DB_user = "xy";
$DB_psw = "xy";Uploadni si ich na server a do svojho index.php napis
<?
include ("anketa.php");
?>Potom ta statistika.Otvor si subory statistika.php a statistikaip.php v textovom editore a do premennych
$login = "";
$password = "";
$databaze = "sladky";Ale v MySQL k tej statistike by si mal mat este jednu tabulku ale neviem co tam ma byt takze ti neporadim.Mozno ze ti iba chyba jeden subor s koncovkou sql.