Ako sa konecne prekonat?
-
smutny_clovek
Amateur
-
smutny_clovek
Amateur
tak samozrejme,ale pozri sa, zbalit si babu len tak,to by chcelo dalsie rozmyslanie, a prilezitost...neviem,ale niekedy zacinam uvazovat, ci sa k babam,ktore za mnou dlho zazeraju nemam ozvat stylom "ahoj, kde ides?" a potom sa uplne uvolnit a ist si s nou niekde sadnut, zaroven prijemne pokecat...ale neviem,ci by som na to este mal odvahu,hadam sa prekonam,pretoze niekedy od toho uz nechyba velaP3Bo napísal:A co ma podla teby vyznam sediet a lamentovat nad svojim osudom ? Zhodnot si svoju situaciu a povedz co je podla teba lepsie.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sedim pozeram do monitoru a neviem preco ale nerozumiem ti, ale snazim sa. Z tvojho rozpravania dedukujem ze mas nieco v sebe cim sa dievcatam pacis a pritahujes ich pohlad. Eritrocit to napisal pekne , ale zlozito ja to napisem jednoducho(nie som taky inteligentny
) . Bud budes hladat a najdes si niekoho a ten strach prekonas lebo aj tak nemas pre neho realne zdvovodnenie (jedinym tvojim problemom je ako u tisicov dalsich nizke sebavedomie ) alebo si sed tam kde si a dufaj v krajsi zivot niekde zavrety doma ...ale myslis ze ti tvoja laska zaklope na dvere a ked otvoris tak ta pobozka?? :.....tie americke filmy degeneruju ludsku inteligenciu..
-
erytrocyt
VIP
smutny_clovek: Máš síce sebavedomie, ale žiješ v akomsi stereotype, ktorý ti stále pripomína, že joj, dievčat sa bojím. To ťa s týmto problémom svojim spôsobom spája.
V žiadnom prípade nemeň image, ale čo by som ti poradil, kúp si nové nohavice, nové tričko, novú bundu. Nehovor že ich máš dosť.
Ide o to, že ak pôjdeš do mesta, do baru v novom, novo sa budeš aj cítiť, ale stále to budeš ty. Pekne sa učeš, kúp si nový parfém.
Ver či nie, ale toto vážne pomáha.
V žiadnom prípade nemeň image, ale čo by som ti poradil, kúp si nové nohavice, nové tričko, novú bundu. Nehovor že ich máš dosť.
Ide o to, že ak pôjdeš do mesta, do baru v novom, novo sa budeš aj cítiť, ale stále to budeš ty. Pekne sa učeš, kúp si nový parfém.
-
P3Bo
Guru wannabe
Zrodi sa novy clovekeritrocit napísal:smutny_clovek: Máš síce sebavedomie, ale žiješ v akomsi stereotype, ktorý ti stále pripomína, že joj, dievčat sa bojím. To ťa s týmto problémom svojim spôsobom spája.
-
smutny_clovek
Amateur
nesuhlasim s tebou vo vsetkom...sebavedomie mam,ale bojim sa....bojim sa napriklad ze sa zakokcem,ze bude ticho, ze ma dotycny nechce atd...proste, ked si predtym premietnem vsetky veci,co by sa mohli stat, hned ma chut na spoznavanie prejde a radsej ostanem fakt sam.....aspon v istych chvilach....a necakam ze mi niekto zaklope na dvere a pobozka ma,taky typ nie som...dobre viem ze ziskat si babu chce iniciativu a nie necinne pokukovanie.....ale,otazne je,ako sa prekonat,ako vravi aj nazov tejto temy..P3Bo napísal:Sedim pozeram do monitoru a neviem preco ale nerozumiem ti, ale snazim sa. Z tvojho rozpravania dedukujem ze mas nieco v sebe cim sa dievcatam pacis a pritahujes ich pohlad. Eritrocit to napisal pekne , ale zlozito ja to napisem jednoducho(nie som taky inteligentny) . Bud budes hladat a najdes si niekoho a ten strach prekonas lebo aj tak nemas pre neho realne zdvovodnenie (jedinym tvojim problemom je ako u tisicov dalsich nizke sebavedomie ) alebo si sed tam kde si a dufaj v krajsi zivot niekde zavrety doma ...ale myslis ze ti tvoja laska zaklope na dvere a ked otvoris tak ta pobozka?? :.....tie americke filmy degeneruju ludsku inteligenciu..
-
smutny_clovek
Amateur
no,u mna je jedina mozna cesta,kde si mozem najst babu autobus alebo mesto alebo nakoniec skola, kedze na dovolenky nechodim a tabory moc nemusim...P3Bo napísal:Zrodi sa novy clovekInac tiez je mozne nachadzat si dievcata na taboroch a dovolenkach vtedy nemas co stratit
pokasles to.....zabudne sa.... a ak nie tak budes mat krasne spomienky. A dievcat a su tam ovela pristupnejsie. Vyskusaj si tam niekde najst dievca
to mas pravdu,stale si to vravim,ze uz to vyriesim,uz to,uz hento...ale ked pride na praktizaciu,stale akosi zhasnem a poviem si bud ze "aa, necham to na inokedy" alebo si pokladiem tolko zbytocnych otazok,ze to zabalim fakt navzdy...a s tym sebavedomim to mozno bude, ale len scasti..vzhladovo som so sebou dost spokojny,ale co sa tyka hlasu a inych veci ktore nechcem rozoberat...je to fakt ine a v tomto komplex mamP3Bo napísal:A teraz ta opravim ja : Vies co sa stane ak budes mat vyzsie sebavedomieTen strach sa strati
Nebudes ani vediet ako ale uvedomis si ze to dokazes a zacnes si verit. Vies ako nadobudnes sebavedomie
Musis to risknut. Vsetko je prvy krat jednoducho si uvedom ze MUSIS
-
P3Bo
Guru wannabe
Zhodnotim vsetko co som doteraz napisal do jednej rady pre teba. Zober si z toho co chces ale ja sa este potrebujem ucit
takze idem off .takze jednym z tvojich hlavnych problemov je sebavedomie. To si napravis tym ked si najdes dievca . Ty sa bojis najst si dievca , a to preto ze nevies co od toho vztahu vlastne chces. Myslim ze tie vztahy beries prilis vazne. Musis si najst prve dievca ktore ti da skusenosti. Odporucam lovit na istotu t.j. iba dievcata u ktorych vies ze nesklames ( to su mladsie ako ty popripade tie ktore ta tajne chcu ) pretoze ak si najdes objekt ktory je pre teba veeelmi velke susto tak ti este viac klesne sebavedomie a si v p*ci. Jednoducho sa platonicky zalubis a uz z toho nevyjdes. Takze hladaj a hladaj rychlo, odporucam tiez take dievca ktroe este nemalo frajera sice neviem ako si ju najdes ale nahoda je blbec
takze good luck 
-
krupica_dnb
Medium Professional
pamätám si keď som mal skoro 16, mal som vtedy prvú frajerku. Sám som nevedel čo mám robiť, šli sme do kina, večer vmeste a nevedel som kedy ju mám chytiť za ruku, kedy jej dať pusu, triasli sa mi kolená hlas (aj gulky
- nervozita) vtedy som mal / dal prvého "Francuzáka" apod.... Dovtedy som tiež mal problém sa porozprávať s babou, ale našiel som si super kamošov, dostal som sa do partie, kde boli kamarátky- začali sme sa spolu normálne baviť, časom som spoznával nových a nových ľudí a teraz by mi nerobil problém sa prihovoriť hocikomu.... Ak ma pošle niekam, nerobím si z toho nič.... Proste ty musíš len "skočiť", odhodlať sa, povedať len jedno slovo, potom to už pôjde ako nič, ver mi...
-
agy
Medium Expert
:))
Vidis v tych 15-tich nieje nikto skuseny borec.
Stane sa ti par takychto "trapasikov" a pomaly na to prides co mas robit.
S vekom idu aj skusenosti, takze cim budes starsi tym budes komunikativnejsi a menej hamblivy.,
S vekom idu aj skusenosti, takze cim budes starsi tym budes komunikativnejsi a menej hamblivy.,
-
smutny_clovek
Amateur
Re: :))
ale blbost...kamosi co maju 15 bezne uz striedaju baby a tak...ale ja este nieagy napísal:Vidis v tych 15-tich nieje nikto skuseny borec.
-
krupica_dnb
Medium Professional
a čo z toho? ide ti len o to aby si sa mohol vytiahnuť koľko si ich už mal, ako si dáku čupku od.je*al apod? Tak vidíš, ten kto strieda baby nie je žiadny borec..smutny_clovek napísal:ale blbost...kamosi co maju 15 bezne uz striedaju baby a tak...ale ja este nie
-
smutny_clovek
Amateur
ano, ked sa na to pozeras tak nie, ale ked si v ulohe ty, je to ine....krupica_dnb napísal:a čo z toho? ide ti len o to aby si sa mohol vytiahnuť koľko si ich už mal, ako si dáku čupku od.je*al apod? Tak vidíš, ten kto strieda baby nie je žiadny borec..
rozhodne je to aj tak stale lepsie ako nemat nikoho...
počúvaj smutný človek...tento istý problém som mal aj ja
keď som čítal ten začiatok tak to akoby som o sebe čítal...no ale k veci...chodím tým istým busom dva krát do týždňa na AJ. Spolu so mnou tam vždy cestovala krásna baba, ktorej som sa tiež chcel prihovoriť asi dva mesiace
...no a raz ani neviem, ale proste keď vystupovala tak som sa zdvihol a išiel za ňou...v prvom rade si uvedom, že o nič nejde, a ak ti to nevyjde tak sa s kamošmi aspoň zasmejete na tom čo si jej hovoril
...spýtal som sa jej či má v piatok čas...čakal som že ma pošle do... ale ku podivu povedala áno... asi z toho nič viac nebude ale aspoň mám o kamošku viac a prekonal som sa! to je hlavné...skús to tiež tak nejak proste si to vsugeruj, že už za ňou pôjdeš a hotovo kompletne zabudni na všetko okolo len choď za ňou a hotovo
nooo vlastne nic nemusis ani jest ani pit ani rozpravat....... len zdochnut ano len to, a raz to pride.... skor ci neskor ..... cim dlhsie budes cakat,tym to pojde tazsie ..... a ver mi ze ak to pojde takto dalej tak neskor budes nesmierne smutny ze si tu-ktoru odbil ,neporozpraval sa ,,,,a zase sa budes len dalej trapit.....a to k nicomu nevedie .....
ked ti nejde ocny kontakt tak skus dievcata oslovit cez sms/icq ... zisti si ich cislo a pod,napis im .... sice to nenahradi ocny kontakt ,ale budes sa citit lepsie,ak to raz prekonas druhy raz uz nebudes musiet a vsetko pojde lahsie....... uvedom si ze ZIJES LEN RAZ,ziadna chvila sa uz viackrat nebude opakovat,to nieje ako v nejakej gamese,ze ak nieco poseries tak das LOAD a nic sa nedeje,,,zi pre pritomnost ,skor alebo neskor to budes musiet spravit,to za teba nikto nespravi...urcite sa budes citit lepsie ak budes mat dievca tak sa neboj,ked uz je ti tazke ozvat sa tak im napis... neje dolezite aby ten vas vztah v takom veku vydrzal 6565464836 rokov,,,,len malilinke percento prvych lasok prerastie do maznelstva,ale dolezite je SKUSAT SKUSAT SKUSAT,ucime sa cely zivot !!!,,, vyjdi si na nejaku dikskoteku,zatancuj,nemusis sa z nimi najprv rozpravat ,proste si zatancuj,,,,,neskor uvidis,,,,a preco by si sa mal bat zakoktania ? komu sa to obcas nestane ? a zijeme !
ja osobne nemam nagelovane vlasy,,,ani nausnicu v uchu..nepotrebujem sa opijat aby som mal sebavedomie,,,,,taketo uplne radikalne zasahy robit nemusis, ajked by mozno prospeli.....ale ako uz povedal eritrocit,nieco na sebe zmen ,,,tak aby ti to nevadilo ,ale aby si sa citil lepise,,,ked uz nic tak aspon ponozky
,pred kazdym rozhovorom za riadne parkrat nadychni , podho na vec,cim viac o tom budes rozmyslat tym viac veci zistis ze sa moze pokazit,a podla murphyho zakona "co sa moze pokazit aj sa pokazi" a odvaha tak pracne zbierana bude fuc,,,,necakaj kym sa rozidu kamaratky toho ktoreho dievcata oslov ju na chodbe (neplati to v buse,si k nej najprv prisadni,na druhy den opet,pozdrav sa jej,opytaj sa ako sa mala,ci bol tazky den)
podla mna mas ale casu ,tak ako musi dobre vino dozriet tak aj ty casom ziskas to co teraz nemas
neje dolezite aby si mal za sebou X vztahov v takom veku,ked kamosi maju tak im nezavid, ty sa len pekne zaujimaj o seba,pre teba nieje nikto tak dolezity ako TY SAM,,to nieje ich zivot ale tvoj ,tak sa pekne nadychni ,,odlep sa od PC a vypadni do mesta !!! stastny lov
ked ti nejde ocny kontakt tak skus dievcata oslovit cez sms/icq ... zisti si ich cislo a pod,napis im .... sice to nenahradi ocny kontakt ,ale budes sa citit lepsie,ak to raz prekonas druhy raz uz nebudes musiet a vsetko pojde lahsie....... uvedom si ze ZIJES LEN RAZ,ziadna chvila sa uz viackrat nebude opakovat,to nieje ako v nejakej gamese,ze ak nieco poseries tak das LOAD a nic sa nedeje,,,zi pre pritomnost ,skor alebo neskor to budes musiet spravit,to za teba nikto nespravi...urcite sa budes citit lepsie ak budes mat dievca tak sa neboj,ked uz je ti tazke ozvat sa tak im napis... neje dolezite aby ten vas vztah v takom veku vydrzal 6565464836 rokov,,,,len malilinke percento prvych lasok prerastie do maznelstva,ale dolezite je SKUSAT SKUSAT SKUSAT,ucime sa cely zivot !!!,,, vyjdi si na nejaku dikskoteku,zatancuj,nemusis sa z nimi najprv rozpravat ,proste si zatancuj,,,,,neskor uvidis,,,,a preco by si sa mal bat zakoktania ? komu sa to obcas nestane ? a zijeme !
ja osobne nemam nagelovane vlasy,,,ani nausnicu v uchu..nepotrebujem sa opijat aby som mal sebavedomie,,,,,taketo uplne radikalne zasahy robit nemusis, ajked by mozno prospeli.....ale ako uz povedal eritrocit,nieco na sebe zmen ,,,tak aby ti to nevadilo ,ale aby si sa citil lepise,,,ked uz nic tak aspon ponozky
podla mna mas ale casu ,tak ako musi dobre vino dozriet tak aj ty casom ziskas to co teraz nemas
neje dolezite aby si mal za sebou X vztahov v takom veku,ked kamosi maju tak im nezavid, ty sa len pekne zaujimaj o seba,pre teba nieje nikto tak dolezity ako TY SAM,,to nieje ich zivot ale tvoj ,tak sa pekne nadychni ,,odlep sa od PC a vypadni do mesta !!! stastny lov
Re: Ako sa konecne prekonat?
ja si tvoj strach vysvetlujem tym ze si myslis ze by si bol akokolvek trapny alebo sa bojis ze spravis nejaku hlupost co by ti spravilo zlu mienku v okoli, doporucujem ti tvar sa prirodzene a zachovaj chladnu hlavu ako v akejkolvek inej situacii akoby si sa bavil so spoluziackou, mamou, kamosom atd...neber babu ktora ma o teba zaujem ako nejaku extra situaciu, rozmyslaj automaticky...proste myslim ze v podvedomi ma kazdy clovek to ze sa pozdravi AUTOMATICKY, ci ze tak jak sa pozdravim kamosovi, tak tak aj babe ktoru poznam z videnia...proste snaz sa byt prirodzeny bez toho aby si sa musel 2x silno nadychnut a este predtym rozmyslat 5 minut ako sa pozdravit, proste nato netreba odvahu, nato treba prirodezenostsmutny_clovek napísal:Mam strasny problem s babami....takze troska sa rozpisem....poznam jednu babu ktoru stretavam kazdy piatok poobede ked ide autobusom do inej dediny ako ja asi o 20 km dalej ale to je jedno....stale sa na seba pozerame a podobne ale ja sa neodvazim ani ozvat sa k nej,pretoze sa bojim...nemam ani jednu zensku znamost pretoze mam z bab akusi zvlastnu fobiu a bojim sa ich...proste aj nedavno sa ku mne dostali dostat 2 dost pekne baby pytali sa ma ako sa volam, stale sa mi zdravili a tak,jedna sa ma spytala ci s nou nechcem chodit pritom som s nou v zivote nekecal....ale moj problem je s tym,ze ja som sa k tym babam bal colen odzdravit,nevyzeram zle,ato je moj problem, je vela bab ktore za mnou pokukuju,flirtuju so mnou a podobne,ale ja proste dalej zajst nedokazem...ako sa mam konecne prekonat a prekonat hlavne tu hnusnu barieru hanblivosti? uvitam rozumne rady,i ked ich bude urcite velmi malo
-
zuzkazuzka
VIP
Smutný človek, hlavu hore! Chlapče, potrebuješ zmeniť svoj prístup k životu. Už len to, že máš nick "smutný človek" ti na optimizme a sebadôvere zrejme nepridáva...
Pozri, ako sám hovoríš, nevyzeráš zle, takže máš už z polovice vyhraté! Je celkom pravdepodobné, že baby po tebe aj naďalej pôjdu a budeš mať čo robiť, aby si ich stačil odháňať. Presne chápem, v akej situácií sa nachádzaš a dám na to krk, že čosi podobné zažil asi každý... Treba si len uvedomiť, čo chceš, dodať si odvahu, z hlboka sa nadýchnuť a vykročiť za tou dotyčnou a pozdraviť ju. Ver mi, ak toto dokážeš, tak bez ohľadu na to, ako to dopadne, to bude už len lepšie a budeš sám na seba veľmi pyšný. Prelomí sa v tebe tá bariéra a tvoje správanie sa v prítomnosti dievčat sa úplne obráti. Chce to len si trochu veriť a ísť za tým, čo chceš. A okrem toho, keď to dievča z busu po tebe pokukuje, tak jej zjavne tiež nie si ukradnutý, takže to určite stojí za to osloviť ju. Máš tu celý akčný tím fórakov a spoločne môžme vymyslieť nejaký akčný plán
Pozri, ako sám hovoríš, nevyzeráš zle, takže máš už z polovice vyhraté! Je celkom pravdepodobné, že baby po tebe aj naďalej pôjdu a budeš mať čo robiť, aby si ich stačil odháňať. Presne chápem, v akej situácií sa nachádzaš a dám na to krk, že čosi podobné zažil asi každý... Treba si len uvedomiť, čo chceš, dodať si odvahu, z hlboka sa nadýchnuť a vykročiť za tou dotyčnou a pozdraviť ju. Ver mi, ak toto dokážeš, tak bez ohľadu na to, ako to dopadne, to bude už len lepšie a budeš sám na seba veľmi pyšný. Prelomí sa v tebe tá bariéra a tvoje správanie sa v prítomnosti dievčat sa úplne obráti. Chce to len si trochu veriť a ísť za tým, čo chceš. A okrem toho, keď to dievča z busu po tebe pokukuje, tak jej zjavne tiež nie si ukradnutý, takže to určite stojí za to osloviť ju. Máš tu celý akčný tím fórakov a spoločne môžme vymyslieť nejaký akčný plán
No chcel som zalozit new topic ale ked je tu tento tak napisem sem. No mam kamosa ktori ma strach s dievcat. proste ked ideme do krcmi sadnut a pridu tam aj neake baby s vedlajsej dediny okamzite odchadza prec a ma take blbe vyhovorki ze chce sa mi spat nemam peniaze atd... No alebo ked ideme a stretnem neaku moju kamosku hned uteka kade laksie ako keby sa bal ze ho uhrizne
no tak poradte prosim ako mu pomoct prekonat tento strach (nedoveru) dAnKe.
najskor mu povedz ze ak v tom bude pokracovat tak ze sa z neho stane debiltusken napísal:No chcel som zalozit new topic ale ked je tu tento tak napisem sem. No mam kamosa ktori ma strach s dievcat. proste ked ideme do krcmi sadnut a pridu tam aj neake baby s vedlajsej dediny okamzite odchadza prec a ma take blbe vyhovorki ze chce sa mi spat nemam peniaze atd... No alebo ked ideme a stretnem neaku moju kamosku hned uteka kade laksie ako keby sa bal ze ho uhrizneno tak poradte prosim ako mu pomoct prekonat tento strach (nedoveru) dAnKe.