Hyundai Coupe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Hyundai Coupe
takze otazka pre automobilovych nadsencov-vyraba sa Hyundai Coupe len 2+2miestny alebo aj len dvojmiestny? 
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
njn tak som to myslel..ale asi to bude tak, standardne sa vyraba stvormiestny
(pytal som sa preto, lebo som bol pozriet u kamarata na nejaky nissan-dost podobny hyundaiu coupe-a ten je len dvojmiestny)
btw. co si myslite o tomto aute? mne sa dosti lubi, designovo je na tom celkom fajn, ale jazdne vlastnosti vraj nie su na moc dobrej urovni..
btw. co si myslite o tomto aute? mne sa dosti lubi, designovo je na tom celkom fajn, ale jazdne vlastnosti vraj nie su na moc dobrej urovni..
Designovo pekna je len posledna generacia, ostatne su zlataniny, ukradnute akurat tie najhorsie designove prvky inych coupeciek
Motoricky velmi slabe (obe motorizacie), jazdne vlastnosti sa ale zevraj rapidne zlepsili s prichodom posl. generacie. Osobne som ho nejazdil, neviem zhodnotit. Vela mladych ho kupuje ako ojazdene vozidlo, v zahranici ide za dobre ceny. Len s tym nezavodit .. 
hovori sa tomu ferrari pre chudobnych...ja proti nemu nic nemam, kedze som na takom este nejazdil...ale keby som chcel nieco za par supov...sportovejsie...preco nie? inac, ak sa mozes rozhodnut, ten V6 tam robi velmi dobre v tom aute aspon co sa tyka nejakych tych testov...verim motoristickym novinarom
EQ
EQ
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
no ja som len tak browsoval mobile.de a mi to udrelo do oci(konkretne napr. toto)
cele to je hudba buducnosti..mno proste sa mi to zda lepsie ako tie kvadre na kolesach a stare bavoraky, ktore su IMO smiesne..celkovo mam v plane dat nejaku 5000 za auto(cize vyskakovat moc nemozem)cize ak by som nasiel nieco za menej ako 4000 tym viac by mi ostalo na nejake opravy, upravy atd;)
btw. schvalne hladam nieco pod 2.0 aj ked to nebude nejake neuveritelne zihadlo, bude to aspon celky dobre vyzerat a nebudem musiet davat statisice na benzin
cele to je hudba buducnosti..mno proste sa mi to zda lepsie ako tie kvadre na kolesach a stare bavoraky, ktore su IMO smiesne..celkovo mam v plane dat nejaku 5000 za auto(cize vyskakovat moc nemozem)cize ak by som nasiel nieco za menej ako 4000 tym viac by mi ostalo na nejake opravy, upravy atd;)
btw. schvalne hladam nieco pod 2.0 aj ked to nebude nejake neuveritelne zihadlo, bude to aspon celky dobre vyzerat a nebudem musiet davat statisice na benzin
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Kibo
Hardcore addict
zasa pozor, to ze som nemal korejca neznamena, ze som na nich nejazdil. nenadavam na nove modely, tie su uz davno inde, ale stareho korejca by som pririvnal ku starej skodovke. ako padla opona, zacali po case robit lepsie modely, tak ako hyundai. accent bol nahodou vcelku uspesny... zas neber vsetko doslovne, ok?krupica_dnb napísal:ak si nemal kórejca taxa pls. zdrž týchto poznámok o nich, ok?? Pomer cena/výkon je proste super...
Toto je akurat ten skarady, bezcharakterny Hyundai Coupe, tomu sa vyhni. Za posledny rok sa ich objavilo na SK cestach stovky, dokonca mozno aj nejaka ta tisicka by sa nasla. Aj niektore kvadre na kolesach sa mi zdaju byt krajsiemiki24686 napísal:no ja som len tak browsoval mobile.de a mi to udrelo do oci(konkretne napr. toto)
-
krupica_dnb
Medium Professional
no neviem, práve že na tie staršie nenechám dopustiťKibo napísal:zasa pozor, to ze som nemal korejca neznamena, ze som na nich nejazdil. nenadavam na nove modely, tie su uz davno inde, ale stareho korejca by som pririvnal ku starej skodovke. ako padla opona, zacali po case robit lepsie modely, tak ako hyundai. accent bol nahodou vcelku uspesny... zas neber vsetko doslovne, ok?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
re
to je rok 1998 a je to benzin 2,0 l so spotrebou 10 l/100 km a myslim okolo 150 K. to auto ta zozere proste. a ked som pozeral nove coupe tak su to 3,2l objemy ale zeby mali nejak viac koni som nepostrehol.a ked porovnas verziu 98 a 00 tak sa lisia len svetlami ale vnutro je to iste.
-
Romanko999
Novice
Coupe
Ahojte. No ja som pred tyždnom kupil hyundai coupe 2.0 ročník 1998 som snim nadmieru spokojny! jazdi sa mi vnom pohodlne, ma dobre jazdne vlastnosti:) sam som si pred kupil hynudai hmm to bude shit ale čo raz viac a viac sa mi začina pačiť:) podla mna za tie peniaze slušne a spolahlive auto! a kombinacia červena
takmer kazdy sa obzrie:)

re
jazdit sa na nom moze dobre, ale ta spotreba... ja som na nom nesiel pod 12 litrov a to som sa snazil az moc. cesta do wien ma vysla na nejakych 1500 Sk... teraz som zobral Ford Mondeo 2.0 TDCi 2006 a to je uz ine vozenie. nikdy viac by som nechcel coupe (mozno BMW 3
). ked budem mat cas hodim original foto