Tak co boly ste niekto... ?
lebo ja ano na lave koleno a doktor mi povedal tri tyzdne nenamahat.
No ale ja som nevydrzal a po tyzdni uz vykonavam sport...tak ale uz ma neboli tak precoo nesportovat co vi nato ?
hh ja som raz nedodrzal presne to co mi bolo predpisane, a doktor sa mi potom vyhrazal ze to nahlasia poistovni a budem si hradit cely zakrok sam .. a to zdaleka neslo az o takto vaznu vec .. btw zdravie by mala byt predovsetkym tvoja priorita, nie priorita doktora .. takze ak on ti nieco odporuci a ty robis opak, tak tym skodis len sebe.
po operacii sa ozvi ako si dopadol....poznam vyhodnu predajnu kriplkar ale nie ja by som na tvojom mieste pokyny dodrziaval, ked ta kolena nebolia teraz to neznamena ze nezacnu neskor....potom fakt skoncis na stole
sak ja viem ze je to velka zataz na klby SKateboarding ale tk co pomozem si ked ten sport je premna jediny a je tu niekto co pozuival ztahovaky napr na koleno pomaha?
tomask8 napísal:sak ja viem ze je to velka zataz na klby SKateboarding ale tk co pomozem si ked ten sport je premna jediny a je tu niekto co pozuival ztahovaky napr na koleno pomaha?
no podľa mňa nie...lebo to máš na spevnenie pri behu korčuľovaní ale také tvrdé narazy pochybujem, že tlmí
anooooooo hazarduj s kolenom ako moj kamarat, uz dva roky kriva ako po vietname a vraj to ma do smrti ak si neda spravit titanove! ten by ti povedal...
vY mi nOrmalnee nahanate strachh
omg ti vlozky su dobry napad.. ale prve si musim zahojit kolenkoo
inak ja som bol u lekara a hovoril mi tri tyzdne nejazdit teda respektive nenamahat ho a isiel som aj na rengen a na obrazku bolo vsetko v poho tak neviem co stym mozem mat.
S kolenom sa vazne nezahrava je to dost hakliva cast tela raz som pri lyzovani padol a doteraz ma to obcas dost boli alebo pri behu ma to zacne strasne bolet...
BTW:Kamos mal operovane 5x koleno a vazne to neni sranda
kks ale chapete ked rano stanem ma to neboli...ani ked jazdim ale ako vecer pirdeom domov a zasdnem ku pc tak ked stavam zo stolickty tak pocitujem bolesti..
podla mna kebyze tam je zapal tak ma to boly stale no nie ?
tomask8 napísal:kks ale chapete ked rano stanem ma to neboli...ani ked jazdim ale ako vecer pirdeom domov a zasdnem ku pc tak ked stavam zo stolickty tak pocitujem bolesti..
podla mna kebyze tam je zapal tak ma to boly stale no nie ?
Aj ja to tak niekedy mávam, ale ja si to nahrejem biolampou a už ma to nebolí.....hlavne to pociťujem vtedy, keď hodku sedím za kompom bez pohnutia a idem sa postaviť a neviem vyrovnať koleno a to vtedy sakramesnky bolí ///EDIT: aj ja som chodil na elektroliečbu a parafínove zábali
ja uz trikrat bol na rehabilitacii alebo styri neviem a vzdy som mal dodrzt pol rocnu prestavku raz som ju z casti dodrzal aj tak nikdy mi to nepomohlo skoda vyhodenych penazi