Dokaze niekto: Script na pridavanie postu na forum

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
morgun
Light Expert
Light Expert

Dokaze niekto: Script na pridavanie postu na forum

Príspevok od používateľa morgun »

Cauko potreboval by som nejaky script, alebo aspon radu ako ho spravit, ktory by automaticky pridal post na forum. Poznam adresu aj pocet kliknuti na Tab takze v tomto problem nie je stacilo by aj do internet explorera. Nasiel som program Texter

Kód: Vybrať všetko

http://lifehacker.com/assets/resources/2007/02/TexterInstaller.exe
ktory podporuje scripty, ale neviem tam nastavit, aby cakal, kym sa nacita stranka. Uz dlhsie hladam, ako by sa to dalo robit. navrhovali mi nastudovat prikazy v shell, ale v tom sa moc nevyznam, budem povdacny za kazdu radu. Dakujem
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

takze ty chces jakoze spambot na phpbb?
minokiller
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa minokiller »

ja som mal taky soft sa to vola ze Forum poster mozem ti poslat link , ked najdem , tam zadas nick , pass adresu fora atd. napises text predmet, a ono to odeslo prispevok , specijalne na phpBB fora v zotname mas na vyber asi 500 najznamejsich for o hocicom ale daju sa pridat vlastne.
morgun
Light Expert
Light Expert

mozno sa to tak vola, ale nechcem to pouzivat na spamovanie iba na skratenie casu na postovanie... Budem veelmi povdacny, ak mi to niekto posle na [email protected]
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

morgun
Light Expert
Light Expert

a viete to niekto aj nastavit ako som pisal nechcem spamovat len pridavat uploady naraz nie po jednom... Na stranke pisu, ze to pridava do najaktivnejsej sekcie, ale ja to chcem umiestnit do tej ktoru potrebujem a pod vlastnym menom postovat...
Napísať odpoveď