SPŠE- prešov
SPŠE- prešov
ahoj, chodi niekto z vas na spse-po? Ja si tam davam prihlasku na odbor elektrotechnika, a na ich stranke(www.spse-po.sk) pozeram ze sa tam v 3. a 4. rocniku rocniku vyberaju volitelne predmety, teda zamerania: 1.OBLASŤ ELEKTROENERGETIKY , 2.OBLASŤ PRIEMYSELNEJ INFORMATIKY, 3.OBLASŤ POČÍTAČOVÝCH SYSTÉMOV, 4. OBLASŤ TELEKOMUNIKAČNEJ TECHNIKY , chcem sa spytat ze podla coho na tie oblasti vyberaju, kto kam chce ist??, podla priemeru???, podla coho??? Ja tam chcem ist prave kvoli zameraniu pocitacove systemy, som z bj, a my tam ziadnu skolu zameranu na informatiku nemame
, to by som bol dost nasraty keby ma potom strcili dakde na energetiku..... 
all
potom si budeš môcť doborovoľne vybrať na aký odbor budeš chcieť ísť no presnejšie dve jeden hlavný a druhý akože poistku a tu positku preto lebo keby bolo málo záujemcov na prvý odbor ktorý si si vybral tak by ho v ten ročník neotvorili ....... 
Re: all
hmm, a co ked nastane opacna situacia, na jeden odbor sa prihlasi vela ludi, napr. na pocitacove systemy sa prihlasi 60 ludi ale maju zobrat len 30, co potom?????, podla coho sa urcuje kto tam pojde a kto nie?(resp. koho presunu ho inde21tomy21 napísal:potom si budeš môcť doborovoľne vybrať na aký odbor budeš chcieť ísť no presnejšie dve jeden hlavný a druhý akože poistku a tu positku preto lebo keby bolo málo záujemcov na prvý odbor ktorý si si vybral tak by ho v ten ročník neotvorili .......
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
...
moja gadzovska logika mi hovori ze urobia dve triedy ... ale problem by si mal ak by sa to stalo opacne ze by sa tam nahlasilo malo ludi ... potom by to zameranie neotvorili .... cosi podobne sa stalo mne ae to nebudem rozoberat