woooow.to sa tak naozaj da ?? Tak to musel kreslit urcite nejaky Profesional ja by som take nezvladol ani za 10 rokov spravit aj keby som to skusal kazdy Den.Fakt pred nim.
snad si nemyslite ze to robi mysou a ze pri tom nemusi gumovat ... myslim ze potroche treningu a po navyknuti si na virtualne platno by to zmakol kazdy dobry vytvarnik..
bocian napísal: kvalitaaa.... tak to by mi dlho trvalo sa naucit
zober si tu tabulku s perom(tablet alebo jak to volaju) a oprobuj ak vies dobre kreslit tak to mas ok ... len by ma zaujimalo ako dokaze robit zaznam zo skicara co kresli
ale pozrime sa na to z druhej stranky ... co z toho ? skicar velmi velke vyuzitie nema a aj keby som tam nakreslil monu lizu lepsie ako original tam mi to bude na nic
dawo napísal:zober si tu tabulku s perom(tablet alebo jak to volaju) a oprobuj ak vies dobre kreslit tak to mas ok ... len by ma zaujimalo ako dokaze robit zaznam zo skicara co kresli
LOOOOL
Ja uz 2 tyzdne nemozem spavat lebo jeden chalan ma mensie ikonky nez ja, a proste aj dole tu listu kde su ikonky a napisy tak vsetko ma mensie, som z toho uplne v p*ci
Odpoved na tvoju otazku je "CamStudio", a to je len jedna z mnohych